- 16 Ağustos 2016
- 290
- 140
- 41
Ben henuz dogum fiyatlarını ogrenmedim ama Nesrin Hanimla devam ediyorum su an. Ben cok memnunum, cok rahat biri ve karsisindakini de cok rahatlatiyor bence. Fiyat konusunda bilgi alirsam yine yazarim.yakın zamanda varmı memorialda doğum yapan arkadaşlar.. 5600 müş sanırım doğum ama prof doç olunca artı 500 müş.. gidipte normal doğum yapan ve memnun kalan varmı.. ebeler doktorlar nasıl.. tavsiye edeceğiniz doktor varmı.. nesrin hanım nasıl mesela?
Ben henuz dogum fiyatlarını ogrenmedim ama Nesrin Hanimla devam ediyorum su an. Ben cok memnunum, cok rahat biri ve karsisindakini de cok rahatlatiyor bence. Fiyat konusunda bilgi alirsam yine yazarim.
Benim ozel sigortam olduğu icin odedigim muayene fiyati farkli oluyor ama en son sordugumda yanilmiyorsam 200 tl civariydi muayene. Doguma henuz girmedigim icin kendi yorumum olmayacak tabi ama bir arkadasim Nesrin Hanim ile dogum yapti gecen sene ve cok pozitif oldugunu soyledi. Kendisi normal dogum taraftari oldugu icin eger sıkıntılı bir durum yoksa normale tesvik ediyor. Arkadasim da normal dogum yapti ve bi ara pes edip sezaryene girmek istediginde Nesrin Hanim'in kendisine moral ve güç verdigini anlatmisti.eşim arayıp sormuştu geçen hafta.. böyleydi yanılmıyorsam fiyatlar.. siz yine de sorun tabi.. muayene ücretleri ne kadar peki.. bir de acaba doğum sürecinde nasıl nesrin hanım bilginiz var mı?
Benim ozel sigortam olduğu icin odedigim muayene fiyati farkli oluyor ama en son sordugumda yanilmiyorsam 200 tl civariydi muayene. Doguma henuz girmedigim icin kendi yorumum olmayacak tabi ama bir arkadasim Nesrin Hanim ile dogum yapti gecen sene ve cok pozitif oldugunu soyledi. Kendisi normal dogum taraftari oldugu icin eger sıkıntılı bir durum yoksa normale tesvik ediyor. Arkadasim da normal dogum yapti ve bi ara pes edip sezaryene girmek istediginde Nesrin Hanim'in kendisine moral ve güç verdigini anlatmisti.
Rica ederim ne demek :) Randevi almak hic zor degil, ertesi güne bile alabiliyorsun rahatca.çok teşekkür ediyorum cevabın için.. umarım hepimizin güzel hatırlayacağı doğumları olur.. randevu almak zormu nesrin hanımdan.. benim eşimin ne zaman geleceği belli değil o yüzden randevu alamıyorum şimdilik..?
Rica ederim ne demek :) Randevi almak hic zor degil, ertesi güne bile alabiliyorsun rahatca.
muayene ücreti ne kadar acaba?Ben henuz dogum fiyatlarını ogrenmedim ama Nesrin Hanimla devam ediyorum su an. Ben cok memnunum, cok rahat biri ve karsisindakini de cok rahatlatiyor bence. Fiyat konusunda bilgi alirsam yine yazarim.
200 civarı olması lazım.muayene ücreti ne kadar acaba?
muayene ücreti ne kadar acaba?
memorialda doğum yapıp özellikle sağlık personeli (emzirme heşiresi, ebesi vb)hakkında gözlemlerini yazabilecek olan varmı? Bende Nesrin hanımı takip ediyorum çokça normal doğum yaptırıyor bu yöne çok önemli bence
Hiç bir hastane yeni doğan yoğun bakımdan ücret talep edemez içiniz rahat olsunmerhaba, ben de memorial da doğum yapmak istiyorum. doktorum hastanede meltem hoca. normal doğum taraftarı bir doktor ve gerçekten çok ilgili. doktorumdan çok memnunum hastaneyi de beğeniyorum. odaları küçük olmasına rağmen. fakat sgk anlaşması olmadığı için allah korusun bebeğin yenidoğan yoğun bakımda kalması durumunda çok fazla para ödemek durumunda kalır mıyız? buna aklım çok takılıyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Merhaba G gzdydg benim de doktorum dışarıdan ve Memorial ile anlaşmalı doğumu orada yaptırıyor. Yenidoğan bakımına para ödenmiyor bilgim olsun. Siz tahlilleri de Memorialda mı yaptırıyorsunuz. Benim de özel sağlık sigortam yok ve tahlilleri falan nerede yaptıracağımı bilmiyorum memorialda yaptırmak biraz oahalı olur diye düşünüyorummerhaba, ben de memorial da doğum yapmak istiyorum. doktorum hastanede meltem hoca. normal doğum taraftarı bir doktor ve gerçekten çok ilgili. doktorumdan çok memnunum hastaneyi de beğeniyorum. odaları küçük olmasına rağmen. fakat sgk anlaşması olmadığı için allah korusun bebeğin yenidoğan yoğun bakımda kalması durumunda çok fazla para ödemek durumunda kalır mıyız? buna aklım çok takılıyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Herhangi bi devlet hastanesinde yaptırabilirsin canım hatta bi kısmını aile hekimliğinde de yapıyorlar özelde o tahlillere para verme derim ikili test harici çünkü onda doktorun ölçümü de önemli test sonucu içinMerhaba G gzdydg benim de doktorum dışarıdan ve Memorial ile anlaşmalı doğumu orada yaptırıyor. Yenidoğan bakımına para ödenmiyor bilgim olsun. Siz tahlilleri de Memorialda mı yaptırıyorsunuz. Benim de özel sağlık sigortam yok ve tahlilleri falan nerede yaptıracağımı bilmiyorum memorialda yaptırmak biraz oahalı olur diye düşünüyorumbir de gebelik boyunca gece falan bir sıkıntı olduğunda acile gidilmesi gerekecek. Bu durumda da ödeme yapılacak mı ki memoriala acaba..
merhabaMerhaba G gzdydg benim de doktorum dışarıdan ve Memorial ile anlaşmalı doğumu orada yaptırıyor. Yenidoğan bakımına para ödenmiyor bilgim olsun. Siz tahlilleri de Memorialda mı yaptırıyorsunuz. Benim de özel sağlık sigortam yok ve tahlilleri falan nerede yaptıracağımı bilmiyorum memorialda yaptırmak biraz oahalı olur diye düşünüyorumbir de gebelik boyunca gece falan bir sıkıntı olduğunda acile gidilmesi gerekecek. Bu durumda da ödeme yapılacak mı ki memoriala acaba..