ankara memorial hastanesinde doğum yapanlar

Takip edenler için yazmak istedim. Memorial ankarada nesrin fenerde doğum yaptım. Çok bilgiye ulaşamamiştim ama kendisinden sadece memnun kalmadim hayran kaldım. Hastane çok ilgiliydi. Bebegim 40 gün boyunca emmedi, sağip.icirdim ve emzirme hemşiresi ile çalıştım ve başardık. Yani dogum sonrasi destektrnde cok memnun kaldım.
canım nesrin fener gece doğumlara girmiyor yazıyor herkes bu doğru mu ? bende ona karar vermiştim ama şüpheye düştüm şimdi

canım nesrin fener gece doğumlara girmiyor yazıyor herkes bu doğru mu ? bende ona karar vermiştim ama şüpheye düştüm şimdi
Kim yazmış gece ya da gündüz mutlaka geliyor. Instagram sayfasından girerseniz bir çok doğumu var gecede yaptırdığı. Eski hastanesinde durum nasıl bilmiyorum ama şuan memorialda ve giriyor. Ayrıca ben doğum yaptığımda ertesi gün sabah uçağı vardı ve ona rağmen ben seni bekleyevegim sakın meraklanma dedi. Bana doğumu hızlandırmak için ekstra hiçbir müdahalede de bulunmadı doğal.sürecinde ilerledi herşey. Kendisinden cok memnun kaldım.

• Beğen
Reactions: iiz
Kim yazmış gece ya da gündüz mutlaka geliyor. Instagram sayfasından girerseniz bir çok doğumu var gecede yaptırdığı. Eski hastanesinde durum nasıl bilmiyorum ama şuan memorialda ve giriyor. Ayrıca ben doğum yaptığımda ertesi gün sabah uçağı vardı ve ona rağmen ben seni bekleyevegim sakın meraklanma dedi. Bana doğumu hızlandırmak için ekstra hiçbir müdahalede de bulunmadı doğal.sürecinde ilerledi herşey. Kendisinden cok memnun kaldım.

canım araştırma yaparken internette okudum ama nereden okudum bilmiyorum. en büyük korkum doktorumun doğumda olmaması ve o an gelişen plansız durumlar ....

senin ilk doğumunda mı nesrin hanımda oldu canım ?

canım araştırma yaparken internette okudum ama nereden okudum bilmiyorum. en büyük korkum doktorumun doğumda olmaması ve o an gelişen plansız durumlar ....

senin ilk doğumunda mı nesrin hanımda oldu canım ?
Evet hem takip hem doğumu nesrin hanım yaptırdı. Ayrıntılı şekilde başka bir yerde yazdim zaten. Ben acil durumlarda belki gece 2 de bile kendisine yazdım cevap verdi ki gerekse tabiki gelir.

son zamanlarda memorıal de doğum yapan kızlar var mı * ?

doğum çantasına koymamız gerekmeyen ne var * yani neyi hastane verıyor *?

son zamanlarda memorıal de doğum yapan kızlar var mı * ?

doğum çantasına koymamız gerekmeyen ne var * yani neyi hastane verıyor *?

hasta külodu kadın pedi beb3k ilk hastane cıkıs takımı veriyor banyosunda sabunu diş fırcası herseyi tam. istediginde personel de yardımcı oluyorlar. otel gibi:KK66: hem güleryuzlu hem ilgililer.ben sampuan sabun diş fırcası gbi şeyler almıstım yanıma seyahat boylarını ama boşa taşımışım.
allah doğumda yardımcınızolsun.

hasta külodu kadın pedi beb3k ilk hastane cıkıs takımı veriyor banyosunda sabunu diş fırcası herseyi tam. istediginde personel de yardımcı oluyorlar. otel gibi:KK66: hem güleryuzlu hem ilgililer.ben sampuan sabun diş fırcası gbi şeyler almıstım yanıma seyahat boylarını ama boşa taşımışım.
çok teşekkür ederim. almayı unutma dediğin bir şey var mı ?

Kızlar henüz 11 haftalık ikizlere hamileyim ama ben de memorialda doğum yapmak istiyorum Allah nasip ederse.. Doktorum dışarıdan, birkaç hastane saydı ama içime memorial sindi. Yprumları okuduğum kadarıyla herkes memnun kalmış. Bu arada oda süsmelerinde yardımcı oluyorlar mı? o kısımları nasıl hallettiniz, hiçbir fikrim yok benim :KK43:

çok teşekkür ederim. almayı unutma dediğin bir şey var mı ?
belki geç oldu ama yazayım bence en önemli ihtiyaçlardan biri göğüs kalkanı. ben onu unutmustum. :) onun dışında her yerde yazan listeler yeterli.. kendinize ve bebeğinize yetecek kadar giysi (anne için emzırmeye uygun gecelikler ve normal dogum olacaksa elbise tipinde olanlardan da götürmek gerek ilk gün ve gece kontrollerinde rahat oluyor., bebek bezi, pamuklu agız mendili, bebek battaniyesi yedekli olarak.. kendinize yıkanabilir terlik...vs..

Kızlar henüz 11 haftalık ikizlere hamileyim ama ben de memorialda doğum yapmak istiyorum Allah nasip ederse.. Doktorum dışarıdan, birkaç hastane saydı ama içime memorial sindi. Yprumları okuduğum kadarıyla herkes memnun kalmış. Bu arada oda süsmelerinde yardımcı oluyorlar mı? o kısımları nasıl hallettiniz, hiçbir fikrim yok benim :KK43:

ben kendim hazırlamıştım hediyelik vs, eşim ve kardeşimle düzenlemiştik. odaya lohusa şerbeti gelmişti ikram olarak.

uzun zamandır yazilmamis benim doktorumda dışarıdan gelicek koru ya da memorial düşünüyorum 2015yilinda yemekler kotu ve serbet tatli yoktu gibi odalar cok kucuk gibi olumsuz yorumlar vardi bunlar hala aynj mi acaba personel nasil özellikle ebeler dogum sirasinda ve hemsireler d.sonrasinda

uzun zamandır yazilmamis benim doktorumda dışarıdan gelicek koru ya da memorial düşünüyorum 2015yilinda yemekler kotu ve serbet tatli yoktu gibi odalar cok kucuk gibi olumsuz yorumlar vardi bunlar hala aynj mi acaba personel nasil özellikle ebeler dogum sirasinda ve hemsireler d.sonrasinda

ben de memorial düşünüyorum ve uygun olduğum bi zaman gidip kendim konuşcam hastaneyle, neler veriyorsunuz vs diye, bir de odalara bakıcam. daha sonrasında yorumlarımı yazarım buraya..

ben de memorial düşünüyorum ve uygun olduğum bi zaman gidip kendim konuşcam hastaneyle, neler veriyorsunuz vs diye, bir de odalara bakıcam. daha sonrasında yorumlarımı yazarım buraya..
canim seninde mi doktorun disaridan gelicek yazarsan sevinirim

canim seninde mi doktorun disaridan gelicek yazarsan sevinirim

evet canım benim de doktorum dışarıdan geliyor, birkaç hastaneyle çalışıyormuş ama biz şimdilik Memorialda karar kıldık, doktorumun da tavsiyesi o yönde oldu çünkü yenidoğan doktoru ve yenidoğan ünitesi çok iyiymiş...

memorıal hastanesınde mı bunları verıyorlar.. hepsini vermelerı cok ıyı, bend e cantaya koymayı dusunuyordum cunku.. dıs macunu fırcası vs. bn de kısmetse dıyarbakır dıcle memorıalde dogum yapacagım mart sonu gıbı..

memorıal hastanesınde mı bunları verıyorlar.. hepsini vermelerı cok ıyı, bend e cantaya koymayı dusunuyordum cunku.. dıs macunu fırcası vs. bn de kısmetse dıyarbakır dıcle memorıalde dogum yapacagım mart sonu gıbı..

lohusa şerbeti de ikram ediyorlar diye duymuştum ben ama doğruluk payı var mı bilmiyorum. Maşallah şimdiden hayırlı doğumlar :)

Ben 19 ocakda memorialda doğum yaptım.Ameliyathaneden servise tüm personelden çok memnun kaldım doktorum Nesrin hanımdan zaten çok memnundum beni yanıltmadı.Arkadaşın yazdığı gibi otel konforunda herşey mevcut lohusa şerbeti de var ikram olarak.Aklınızda soru işareti olmadan tercih edin derim

X