ankara memorial hastanesinde doğum yapanlar

Ben 19 ocakda memorialda doğum yaptım.Ameliyathaneden servise tüm personelden çok memnun kaldım doktorum Nesrin hanımdan zaten çok memnundum beni yanıltmadı.Arkadaşın yazdığı gibi otel konforunda herşey mevcut lohusa şerbeti de var ikram olarak.Aklınızda soru işareti olmadan tercih edin derim

Allah bağışlasın bebeğinizi. Ben çok tecrübesizim yanımda da kimsem olmayacak hemşireler yardımcı oluyor mu bebeği emzirirken, altını değiştirirken fln? benim doktorum dışarıdan gelecek, ben de çok memnunum kendisinden sağ olsun.

Allah bağışlasın bebeğinizi. Ben çok tecrübesizim yanımda da kimsem olmayacak hemşireler yardımcı oluyor mu bebeği emzirirken, altını değiştirirken fln? benim doktorum dışarıdan gelecek, ben de çok memnunum kendisinden sağ olsun.
Benimde yanımda eşim vardı sadece hemşireler yardımcı oldu çok tabi hepsi bir değil ama yardımcı oluyorlar

Kızlar Ankara memorialda odalar da ikram masası da ufak sanırım. Bütün odalar birbirinden de farklı sanırım. Şu an belli değil benim normal mi, sezeryan mı olacağı da. Doğum nerede oluyor, ameliyathanede mi doğum odası mı var, nasıl süreç biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? TOBB mu memorial mı karar veremedim de. Gidip gorucem aslında ama sizlerle bir konuşmak istedim. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

merhaba epey zaman olmuş ama ben birşey sormak istiyorum.Özel dr a gidip anlaşmalı hastanede doğum yapılacagı zaman hastaneler ekstra ücret talep ediyor mu?

X