- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
-
- Konu Sahibi sweetcherypie
Hayirli olsun canim cok sevindim senin adina:)) iste bende bunu anlamiyorum madem buyuk takilabiliyo neden bazi doktorlar takmak istemiyo amac ne yani:s
Senin dokun ne kadar bilmiyorum. Ama meme gelismişse gebelikle büyür ve bozulabilir
çünkü küçük cc protez demek, daha az komplikasyon demek !
Evet haklisin ama hacettepede olupda boyutundan rahatsiz olan biri yok diye biliyorum ona guveniyorum aslinda birazda
çünkü küçük cc protez demek, daha az komplikasyon demek !
canım gazi deki benim gittiğim kemal bey, ben büyük gögüs istiyorum dediğimde.. bana şunları söyledi. biz aslında açtığımız kesiden oraya herşeyi TIKABİLİRİZ (sanırım özellikle bu kelimeyi kullandı) ama önemli olan vücudunu bi bütün olarak değerlendirip (orantı açısından)(benimde boyum kısa max 1.57) sana seninde beklentin doğrultusunda uygun olanı yerleştirmek.. SENİN GÖGÜS TABAN ÖLÇÜN, GÖGÜS YÜKSEKLİK ÖLÇÜN ZATEN BELLİ BİZE KALAN PROFİLİ BELİRLEMEK.. SEN DOLGUN ÜSTLERDE DOLU DOLU İSTİYORSAN HIGH PROFİL KULLANICAZ.. ASLINDA HER ŞEY NET HASTALAR BOŞUNA O MU BU MU DİYE KAFA YORUYORLAR DEDİ..
bana da söyledikleri mantıklı geldi ama atıyorum bazı doktorlar 325 cc alacak gögüse tutup 250 cc koyuyor ben ona uyuz oluyorum dr ma da sunu demiştim ben.. hocam ameliyattan sonra sana en fazla bu olabilirdi diyorsanız ben bi daha üstüne bişey demem YETER Kİ OLABİLİCEK EN BÜYÜK CC Yİ KOYDUĞUNU BİLİM o zaman isterse 250 olsun kabullenirim bu kadar oluyormuş der otururum yani..
Yani simdi benim gogus dokum oldugundanmi buyuk yapmiyor doktor ilerde daha buyur bozulur diye??
Sagol cnm sen yi ede birkac doktorla daha gorus ben yillardir arastirdim ama gogus ucundan olsaydim diyorumHayirli olsun canim cok sevindim senin adina:)) iste bende bunu anlamiyorum madem buyuk takilabiliyo neden bazi doktorlar takmak istemiyo amac ne yani:s
canım senın dıger yazına da yazdım.cc için ısrar et hatırlat zorla ama gerısını doktoruna bırak.bende 325 cc var.bekarım.ve ılerde doğumdan sonra buyurse neyaparım bılmıyorum :) bir de kızların meme gelısımı annesine benzıyormus.benımde annemın bekarken memesı yokmuş,dogumdan sonra buyumus.aslında bunları da hesaba katmak gerek.bazıları sut verdikten sonra eskısınden daha da kuculuyor,bazılarınınkı ise buyuyor..kafan rahat olsun hersey güzel olucak.son hatırlatma;amelıyata nekadar az stresle gırersen sonrası okadar rahat geçer.sımdıden gecmıs olsun
Sagol cnm sen yi ede birkac doktorla daha gorus ben yillardir arastirdim ama gogus ucundan olsaydim diyorum
Keşke benimde gögüslerim anneminki gibi olsaydıcanım senın dıger yazına da yazdım.cc için ısrar et hatırlat zorla ama gerısını doktoruna bırak.bende 325 cc var.bekarım.ve ılerde doğumdan sonra buyurse neyaparım bılmıyorum :) bir de kızların meme gelısımı annesine benzıyormus.benımde annemın bekarken memesı yokmuş,dogumdan sonra buyumus.aslında bunları da hesaba katmak gerek.bazıları sut verdikten sonra eskısınden daha da kuculuyor,bazılarınınkı ise buyuyor..kafan rahat olsun hersey güzel olucak.son hatırlatma;amelıyata nekadar az stresle gırersen sonrası okadar rahat geçer.sımdıden gecmıs olsun
Öyle bir risk yok canım.Uzman,bilinçli ellerde bu teknik yapıldığı taktirde böyle bir risk yok.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Bu keside meme ucundan giriliyor,meme dokusu kesilmeden deri altından meme dokusu alt kısıma ilerleniyor ve protez içşn açılan cebe ulaşılıyor.Zaten meme ucu alt kısımdan yarım daire biçiminde kesiliyor,yani uca bağlı olan sinirlere,damarlara dokunulmuyor..Gogus ucunda iz en az oluyo diye biliyorum ama sut verememe olasiligida cok fazla galiba
Öyle bir risk yok canım.Uzman,bilinçli ellerde bu teknik yapıldığı taktirde böyle bir risk yok.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Bu keside meme ucundan giriliyor,meme dokusu kesilmeden deri altından meme dokusu alt kısıma ilerleniyor ve protez içşn açılan cebe ulaşılıyor.Zaten meme ucu alt kısımdan yarım daire biçiminde kesiliyor,yani uca bağlı olan sinirlere,damarlara dokunulmuyor..
Albümümde kesi izimin fotoğrafı var zaten,bakarsınIzi görebilirsen tabi
Ben izi hic goremedim valla seninkiler mukemmel otesi olmuslarr
kızlar sabah amelıyt olucm dua edin benim için cok heycanlıyım kavuscm nasipse yarın cicişlere
kızlar sabah amelıyt olucm dua edin benim için cok heycanlıyım kavuscm nasipse yarın cicişlere