ankara meme büyütme fiyatları

Evet haklisin ama hacettepede olupda boyutundan rahatsiz olan biri yok diye biliyorum ona guveniyorum aslinda birazda

Canım en doğrusu sen bilirsin... sonuçta 200 de olsa 250 de olsa bi dolgunluk büyüklük sağlıyo ve eminim mutlu da eder.. bana yeter diyorsan konu kapatmıştır :)
mesela Ömer bey bana 200-250 kas altı sana yeter dedi çünkü seninde bi o kadar dokun var işte güzel olucak merak etme falan dedi... doğru benim dokum var bu da bi faktör ama kendi dokun + protez cc diye hesaplanmıyo boyut konusu yani bu kadar düz bir hesap doğru değil diyen bi makale okumuştum nette keşke şimdi bulsam ama mantıken tabi sıfır bi insana göre benim dokum da olduğundan daha fazla tatmin edici olabilir.. AMA BENİ ETMEYECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BEN VAZGEÇTİM.. hiç istemesem de en azından boyut konusunda bana en olabilicek büyüklükte protez koyucağına inandığım gazi de olucam ama maddi durumu ayarlayabilirsem özelde hayırlısı bakalım.. BEN O KADAR OKUDUM BU FORUMDA HİÇ HACETTEPE DE 350 CC TAKILAN GÖRMEDİM hadi benim boyum kısa bana uymaz ama hiç mi fiziği uygun bi aday gelmedi acaba...

gazi de benim dr da bana bugüne dek hiç bir hastama 400 cc lik bi protez kullamadım dedi düşün.. bana zaten kullanmaz ama ben en az kas altı olursa 300 üzeri istiyorum o da kısmet olursa tabi..

çünkü küçük cc protez demek, daha az komplikasyon demek !

canım gazi deki benim gittiğim kemal bey, ben büyük gögüs istiyorum dediğimde.. bana şunları söyledi. biz aslında açtığımız kesiden oraya herşeyi TIKABİLİRİZ (sanırım özellikle bu kelimeyi kullandı) ama önemli olan vücudunu bi bütün olarak değerlendirip (orantı açısından)(benimde boyum kısa max 1.57) sana seninde beklentin doğrultusunda uygun olanı yerleştirmek.. SENİN GÖGÜS TABAN ÖLÇÜN, GÖGÜS YÜKSEKLİK ÖLÇÜN ZATEN BELLİ BİZE KALAN PROFİLİ BELİRLEMEK.. SEN DOLGUN ÜSTLERDE DOLU DOLU İSTİYORSAN HIGH PROFİL KULLANICAZ.. ASLINDA HER ŞEY NET HASTALAR BOŞUNA O MU BU MU DİYE KAFA YORUYORLAR DEDİ..
bana da söyledikleri mantıklı geldi ama atıyorum bazı doktorlar 325 cc alacak gögüse tutup 250 cc koyuyor ben ona uyuz oluyorum dr ma da sunu demiştim ben.. hocam ameliyattan sonra sana en fazla bu olabilirdi diyorsanız ben bi daha üstüne bişey demem YETER Kİ OLABİLİCEK EN BÜYÜK CC Yİ KOYDUĞUNU BİLİM o zaman isterse 250 olsun kabullenirim bu kadar oluyormuş der otururum yani..

Umarım bu ameliyatı olacak herkes sonuçtan memnun olur. Eger ki ilerde tekrar ameliyat olacak olursam bu sefer ultra yüksek yaptırırım. Daha büyük olsun yaş ilerledikçe özellikle içi boşalan dokulardan bahsediyorum zamanla meme damarları büzülüp çekiliyormuş ona göre olmaak en mantıklısı olur. Ben henüz anne olmamış adaylara bişey diyemiyorum ama artık bebek düşünülmüyorsa vücudun alacagı en büyük protez olmalı.

Herkesin vücut ölçüsü boyu kilosu kemik yapısı farklı birbirimize sana şu cc olur diyemeyiz zaten dr gereken ölçümü yapıp taban cm ne göre kişiye en uygun protezi takacaktır. Ben dolu dolu c cup olmak istiyorum demiştim. Hatta doktorum kendi dokum oldugu halde bana 300cc taktı daha büyügüde olur dedi. Ben isteseydim yapacaktı biraz da dr bizi dinlemeli diyorum sadece

Bende figen hanima ozellikle belirttim alabilecegi en buyugunu koyun dedim oda ameliyata farkli olculerle giricez hangisi en guzel olursa onu takicaz dert etme dedi bende dert etmiyorum artik oluruna biraktim 5 gunum kaldi:))

Yani simdi benim gogus dokum oldugundanmi buyuk yapmiyor doktor ilerde daha buyur bozulur diye??

canım senın dıger yazına da yazdım.cc için ısrar et hatırlat zorla ama gerısını doktoruna bırak.bende 325 cc var.bekarım.ve ılerde doğumdan sonra buyurse neyaparım bılmıyorum :) bir de kızların meme gelısımı annesine benzıyormus.benımde annemın bekarken memesı yokmuş,dogumdan sonra buyumus.aslında bunları da hesaba katmak gerek.bazıları sut verdikten sonra eskısınden daha da kuculuyor,bazılarınınkı ise buyuyor..kafan rahat olsun hersey güzel olucak.son hatırlatma;amelıyata nekadar az stresle gırersen sonrası okadar rahat geçer.sımdıden gecmıs olsun

Seninkiler harika olmus ama canim hic oyle dusunme bende seninkilerden istiyodum ama seninkilerden baya kucuk olucak benimkiler maalesef( evet bende oyle stres yapmicam ins sonuc guzel olur ameliyat sonrasi herseyide paylasicam sizinle zaten:))

Keşke benimde gögüslerim anneminki gibi olsaydı Maşallahı var,tabi çocuklardan sonra daha büyümüş ama benşm öyle olmadı.Çocuklardan sonra daha küçüldü,yok oldu Emzirirken süperdi ama :) Ilk birkaç ay,o kadarcık.Şimdi de süper tabi,doktorum sayesinde :))

Gogus ucunda iz en az oluyo diye biliyorum ama sut verememe olasiligida cok fazla galiba
Öyle bir risk yok canım.Uzman,bilinçli ellerde bu teknik yapıldığı taktirde böyle bir risk yok.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Bu keside meme ucundan giriliyor,meme dokusu kesilmeden deri altından meme dokusu alt kısıma ilerleniyor ve protez içşn açılan cebe ulaşılıyor.Zaten meme ucu alt kısımdan yarım daire biçiminde kesiliyor,yani uca bağlı olan sinirlere,damarlara dokunulmuyor..
Albümümde kesi izimin fotoğrafı var zaten,bakarsın Izi görebilirsen tabi

Ben izi hic goremedim valla seninkiler mukemmel otesi olmuslarr

Kızlar hacettepede gögüs büyütme ne kadar çok acil arkadaş ona göre kredi çekecek de lütfen en son kim oldu kaça oldu bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…