ankara meme büyütme fiyatları

Bak cnm ben yanlış yönlerdim olmayım ama aynı hastanede hocaya farklı ücretle ameliyat olanlar var şimdi benim yazmam dogru olmaz. Orda ztn sadece meme altından ve 225-250cc gibi protez takılıyo biliyorum. Hoca başlarında ne kadar duruyo bilmiyorum ztn bayılacaksın sende bilemezsin genelde asistanlar yapıyo.

Evet banada 250 dediler cokmu kucuk olurlar?? Asistan yapiyosa bile omer bey giricek zaten onun ameliyatlarida basarili diye biliyorum ama hocaninda yapmicaksa soylemesi lazimdi bence off(

benim labioplastide oldu ikisine birlikte toplam 5800 tl ödedim canım:2 6:

devlet hastanesinde oldum

Peki protezin faturasını istediniz mi ben istedim evime gönderecekler. Sizi sanırım biraz kandırmış gibiler diyim çünki fiyatı 1200 bi bardak soguk su için artık yapacak bişey yok en azından ameliyat ücretiniz ucuzmuş sonuçta sadece labioplasti için özelde 3 ile 6 bin arası fiyat isteniyo

Evet banada 250 dediler cokmu kucuk olurlar?? Asistan yapiyosa bile omer bey giricek zaten onun ameliyatlarida basarili diye biliyorum ama hocaninda yapmicaksa soylemesi lazimdi bence off(

Emin ol benim dokum vardı bi avuç ayrıca 300cc takıldı küçük yani o ödemler gidiyo geriye bişey kalmıyo sanki. Kesinlikle benim durumum gözünde büyümesin sadece 250cc bile küçük eger hiç dokun yoksa vücudunun alacagı en büyük protezi iste ki degsin

Parmaklarını birleştir işte o avucun kadar küçük bu forumda 400cc küçük diyorlar düşün artık

canım ben sadece doktorla iletişim kurdum.yani arada o halletti herşeyi fiyat vs o aldı.
doktor yalan söylemezkine:26:

Ben zaten buyuk istedim ama bana yasin genc eger cok buyuk koyarsak meme dokun bozulur dedi bende korktum oyle diyince benimde ayni senin gibi dokum cok ama kucuk olursada yaptirdigima degmez uzulurum

canım bence iyice öğren ben plastik cerrahide sekrreterlere ilk gittiğimde sormuştum hoca farklı fiyat verir demişti 1200+1600 dediyse asistanına yaptıracaktır o zaman birde hangi asistana yapttıracağını öğren onu araştır. Eğer fiyat buysa bende figen hocaya yaptırırım niye asistana y

Galiba hoca ameliyatta sadece bulunucak kalanini omer bey yapicak kizlar ama hoca hic ben yapmicam demedi bana

canım ben sadece doktorla iletişim kurdum.yani arada o halletti herşeyi fiyat vs o aldı.
doktor yalan söylemezkine:26:

Biraz önce yazmıştım hacttp de 1800 dediler benim gibi gidenlere aynı söylenmisti ehhhhh oluyo demek ki böyle şeyler yapacak bisey yok ama bizim kk olarak fiyatları bildigimizi bilmiyorlar sanırım

Suanda bende tereddutte kaldim canim ya napicam bilmiyorum kafam cok karilsti ya kucuk olursa diye

Olanların fotograflarına bak diycem ama foto yanıltıyo daha büyük görünüyo ama degil. Sen ilk olarak olunca ödemden gözüne büyük görünecek sonra şişliler gittikçe protezin asıl boyu belirdikçe küçük gelmeye başlayacak. Ameliyat sonraası olmuş olmanın verdigi mutlulukla begeneceksin zamanla keşkeler başlayacak psikoloji bu yani oku bak hep böyle amaan aman sexi bişey yok normal meme

Ben biraz baski yapiyim doktoruma o zaman canim kucuk olursa cok mutsuz olurum ben ha bide doktor dediki buyuk olursa alttan protezi hissetme ihtimalim olurmus

Ben biraz baski yapiyim doktoruma o zaman canim kucuk olursa cok mutsuz olurum ben ha bide doktor dediki buyuk olursa alttan protezi hissetme ihtimalim olurmus

Aslında birkaç dr gezilmeli onlar ne diyor fikir alınsa iyi olur. Seni üzmek istemiyorum ama belki sonra seni tatmin etmeyebilir. Fiziki olarak görüntü ve ölçülerini de bilemiyorum. Ameliyata kadar birkaç dr gez istersen sonradan pişmanlık fayda etmez

Ben 47 kiloyum boyum 1.60 canim burdan 225 takilanlarin yazdiklarinida okudum simdi onlar memnun gibiler bende gunumu aldim artik cok gecc(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…