ankara meme büyütme fiyatları

Hayirli olsun simdiden canim hic heyecan yapma hemen olup bitiyor nerede olucaksin?

3. Günüm hala çok ağrım var hacettepede oldum yarın kontrolüm var medikalciler dışında bildiğiniz bi mağaza var mı kızlar şu ameliyat sonrası takıln sütyenlerdn alabileceğim mağazaadı falan medikaller kapalı yarın benim aldıklarım uygun değilmiş ayrıca destekleriniz motiveniz için hepinize teşekkür edeerim

Canim cook gecmis olsun gecen hafta bende sen gibiydim ayni 4 gun daha dayan sonra %90 azalicak agrilarin ama kolunu hala tam kullanamicaksin benim 10.gun hala tam kullanamiyorum kolumu. Ben sutyenimi ayyildizdan aldim canim zaten ustunde ameliyat sonrasi sutyen yaziyor cok memnunum ondan al sende ankarada yeni acilan avmde var tek magazasi taurus avmde canim. Kim yapti ameliyatini??

ömer ekin ve ipek hn yaptı ameliyatımı 7. Günüm fazla olmasada ağrım var birde göğüs arası çok şişti dokununca sanki içinde baloncuklar varmış bastırınca kayıyormuş gibi hissediyorum sanki içi su toplamış gibi normalmi acaba tedirginim çok

Canım bende göğüs aramda öyle bişey olmadı ama göğsümde şişlik var resim koydum zaten endişelenicek bişey değildir ödem toplamış olabilirsin kac cc kondu yuvarlakmı damlamı?

Canım bende göğüs aramda öyle bişey olmadı ama göğsümde şişlik var resim koydum zaten endişelenicek bişey değildir ödem toplamış olabilirsin kac cc kondu yuvarlakmı damlamı?

sonradan iyice şişince bide böyle kabarcıklar hissedince korktum 275 cc yuvarlak kasaltı göğüs altı kesisi ile kondu canım.

canım öncelikle çok geçmiş olsun.telaşlanma ve merak etme o göğüs arasında bendede oldu aynısı hatta göğsün ortası yukarda duruyordu şişti ve bastırınca sanki içinde su varmış yada jel varmış gibi bi his oluyordu.hepsi ödemden kaynaklanıyor.ben günde 4 litre su içiyordum çabuk atılsın ödemler diye.allahtan çabukta geçti.bende ömer beyin hastasıydım biliyosun.

ayy canım sağol yazdığın için nasıl korkuyorum bi bilsen acaba enfeksiyonmudur yoksa ameliyat sonrası oluşan kanamamıdır diye ömer beye falanda ulaşamıyorum arıyorum açmıyor çok sinirlerim bozuldu. Benim baya şişti ama bi protezde orada var sanki sertleşti bide seninde öyle miydi ne zaman geçti. Zaten moralim çok bozuk bir de ameliyat old. Dr ların ilgisizliği keşke iyice üzdü beni keşke orda yaptırmasaydım diyorum şimdiden.

Canim ben senin icin baslik acmistim haldun beye git diye ama gormemistin sanirim omer beyin her zamanki tavri o maalesef merak etme buyuk ihtimal diren konmadigi icin olusan kanamadir o ama omer beye ulasmaya calis bi gorsun bence moralinide bozma bikac gune gecer sen ilaclarini almaya devam et agrilarinin cogu gecti dimi?

görmedim ki canım. Kanama sonra çok sorun yaşamıyor mu bildiğim kadarıyla ikinci bir operasyon gerektiriyor ve kapsül oluşma nedeni.ilaçlarla geçermi acaba kanamaysa .bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi sadece antibiyotik 5 güne bitti zaten. Çok korkuyorum sevinemedim bile artık göğüslerim var diye

bu arada ağrılarım azaldı biraz canım baskı yapıyor silikonlar kalp sıkışması gibi onlar normal galiba

bu arada ağrılarım azaldı biraz canım baskı yapıyor silikonlar kalp sıkışması gibi onlar normal galiba

Canim kanama zaten hep oluyo diren takilmadigi icin normal ama bence senin antibiyotige devam etmen lazim benim yarin biticek bak 2 kutu kullandim ebru 3 kutu kullanmis bi sor onu doktoruna. Telas yapma canim ama bian once omer beye gorun en son ne zaman kontrole gittin ozaman yokmuydu bu durum?

canım öncelikle sakin ol fazla telaşa kapılma bak benim ameliyattan sonra çok zor geçti hepsini yaşadım biliyorum şişen yerlerde morluklar bile oluştu yani.sana kötü birde haberim var ömer bey bugün kendisi ulaştı bana veda etmek için mecburi hizmetle gidiyor 2 hafta sonra.senin şimdi yapacağın hacettepe den normal muayene randevusu alıp gitmen.zaten estetik cerrahi bölümünde hergün bir doktor bulunuyor.ihmal etme biran önce git.antibiyotiği çok az kullanmışsın ben 3 kutu kullandım.ama hepsi geçiyor telaşa kapılıp kendini üzme mutsuz olma.geçecek düzelecek hepsi korkma hiçbirşey olmaz.benim 8.ayım şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim ama ilk bir ay yaşadıklarım kabus gibiydi.soracağın yardımcı olacağım birşey olursa yaz.

onlar normal canım protezler yerine oturuyor kesilen kaslar iyileşme sürecinde daha 1 aya kadar devam edicek onlar.büyük ihtimal kontrole gittiğinde sana antibiyotiği yeniden vericekler ozaman düzelicek o şişlikler.

onlar normal canım protezler yerine oturuyor kesilen kaslar iyileşme sürecinde daha 1 aya kadar devam edicek onlar.büyük ihtimal kontrole gittiğinde sana antibiyotiği yeniden vericekler ozaman düzelicek o şişlikler.

Canim buarada ben gittim doktora dikis onlar ericek telas yapma sakin dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…