- Konu Sahibi sweetcherypie
-
Kızlar hacettepede gögüs büyütme ne kadar çok acil arkadaş ona göre kredi çekecek de lütfen en son kim oldu kaça oldu bilgisi olan var mı ?
ben 3 ay önce her şey dahil 2500'e oldum cnm.Damla protez hemle yuvarlak olsun isterseniz 300 tl daha az oluyor.1günde hastanede yattım.
Hayirli olsun simdiden canim hic heyecan yapma hemen olup bitiyor nerede olucaksin?
1000 tl zam geldi artik canim maalesef(
3. Günüm hala çok ağrım var hacettepede oldum yarın kontrolüm var medikalciler dışında bildiğiniz bi mağaza var mı kızlar şu ameliyat sonrası takıln sütyenlerdn alabileceğim mağazaadı falan medikaller kapalı yarın benim aldıklarım uygun değilmiş ayrıca destekleriniz motiveniz için hepinize teşekkür edeerim
Canim cook gecmis olsun gecen hafta bende sen gibiydim ayni 4 gun daha dayan sonra %90 azalicak agrilarin ama kolunu hala tam kullanamicaksin benim 10.gun hala tam kullanamiyorum kolumu. Ben sutyenimi ayyildizdan aldim canim zaten ustunde ameliyat sonrasi sutyen yaziyor cok memnunum ondan al sende ankarada yeni acilan avmde var tek magazasi taurus avmde canim. Kim yapti ameliyatini??
ömer ekin ve ipek hn yaptı ameliyatımı 7. Günüm fazla olmasada ağrım var birde göğüs arası çok şişti dokununca sanki içinde baloncuklar varmış bastırınca kayıyormuş gibi hissediyorum sanki içi su toplamış gibi normalmi acaba tedirginim çok
Canım bende göğüs aramda öyle bişey olmadı ama göğsümde şişlik var resim koydum zaten endişelenicek bişey değildir ödem toplamış olabilirsin kac cc kondu yuvarlakmı damlamı?
sonradan iyice şişince bide böyle kabarcıklar hissedince korktum275 cc yuvarlak kasaltı göğüs altı kesisi ile kondu canım.
ömer ekin ve ipek hn yaptı ameliyatımı 7. Günüm fazla olmasada ağrım var birde göğüs arası çok şişti dokununca sanki içinde baloncuklar varmış bastırınca kayıyormuş gibi hissediyorum sanki içi su toplamış gibi normalmi acaba tedirginim çok
canım öncelikle çok geçmiş olsun.telaşlanma ve merak etme o göğüs arasında bendede oldu aynısı hatta göğsün ortası yukarda duruyordu şişti ve bastırınca sanki içinde su varmış yada jel varmış gibi bi his oluyordu.hepsi ödemden kaynaklanıyor.ben günde 4 litre su içiyordum çabuk atılsın ödemler diye.allahtan çabukta geçti.bende ömer beyin hastasıydım biliyosun.
ayy canım sağol yazdığın için nasıl korkuyorum bi bilsen acaba enfeksiyonmudur yoksa ameliyat sonrası oluşan kanamamıdır diye ömer beye falanda ulaşamıyorum arıyorum açmıyor çok sinirlerim bozuldu. Benim baya şişti ama bi protezde orada var sanki sertleşti bide seninde öyle miydi ne zaman geçti. Zaten moralim çok bozuk bir de ameliyat old. Dr ların ilgisizliği keşke iyice üzdü beni keşke orda yaptırmasaydım diyorum şimdiden.
Canim ben senin icin baslik acmistim haldun beye git diye ama gormemistin sanirim omer beyin her zamanki tavri o maalesefmerak etme buyuk ihtimal diren konmadigi icin olusan kanamadir o ama omer beye ulasmaya calis bi gorsun bence moralinide bozma bikac gune gecer sen ilaclarini almaya devam et agrilarinin cogu gecti dimi?
Canim ben senin icin baslik acmistim haldun beye git diye ama gormemistin sanirim omer beyin her zamanki tavri o maalesefmerak etme buyuk ihtimal diren konmadigi icin olusan kanamadir o ama omer beye ulasmaya calis bi gorsun bence moralinide bozma bikac gune gecer sen ilaclarini almaya devam et agrilarinin cogu gecti dimi?
bu arada ağrılarım azaldı biraz canım baskı yapıyor silikonlar kalp sıkışması gibi onlar normal galiba
ayy canım sağol yazdığın için nasıl korkuyorum bi bilsen acaba enfeksiyonmudur yoksa ameliyat sonrası oluşan kanamamıdır diye ömer beye falanda ulaşamıyorum arıyorum açmıyor çok sinirlerim bozuldu. Benim baya şişti ama bi protezde orada var sanki sertleşti bide seninde öyle miydi ne zaman geçti. Zaten moralim çok bozuk bir de ameliyat old. Dr ların ilgisizliği keşke iyice üzdü beni keşke orda yaptırmasaydım diyorum şimdiden.
bu arada ağrılarım azaldı biraz canım baskı yapıyor silikonlar kalp sıkışması gibi onlar normal galiba
onlar normal canım protezler yerine oturuyor kesilen kaslar iyileşme sürecinde daha 1 aya kadar devam edicek onlar.büyük ihtimal kontrole gittiğinde sana antibiyotiği yeniden vericekler ozaman düzelicek o şişlikler.
Canim buarada ben gittim doktora dikis onlar ericek telas yapma sakin dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?