ankara meme büyütme fiyatları

Tesekkur ederim:)) Ama ozellikle sordum siz yapicaksiniz degilmi diye oda evet icin rahat olsun dedi

canım figen hocaya nasıl ulaşabilirim bütün tetkiklerim hacettepede yapıldı sonuçlarınıda aldım ama bir tetkik sonucu için haftaya çarşambayı beklicem. ek ücret isrese söylerdi galiba muayenesi için aldı mı ücret

canım figen hocaya nasıl ulaşabilirim bütün tetkiklerim hacettepede yapıldı sonuçlarınıda aldım ama bir tetkik sonucu için haftaya çarşambayı beklicem. ek ücret isrese söylerdi galiba muayenesi için aldı mı ücret

Canim hacettepeyi ara randevu al plastik cerrahi bolumu sekreterliginden muayene ucreti verdim 70 tl

6 gun sonra olucam canim cok sagol darisi basina:)) ama suan korkuyorum bi tedirginim is iyice ciddiye bindi diye:KK43:

ömer bey sallayıp duruyor kas altımı hangi kesi yerinden yuvarlak mı damla mı onu bile söylemiyor hallederiz diyo sürekli öyle saçma sapan bi hal aldı ki durumum o yüzden hazır orada yapılmışken tetkiklerim figen hocaya yaptırsam dedim benim için figen hocaya sorman mümkün mü yardımcı olursan çok mutlu olurum. Ayrıca niye tedirgin oluyorsun ki mutlu ol 6 gün sonra daha özgüveni yüksek daha mutlu olacaksın keşke bende gün sayıyor olsaydım böyle belirsizlik yaşayacağıma. Çk güzel bir ameliyat geçirirsin ve çok güzel cicişlere sahip olursun inşallah

Ben birbuçuk ay önce gittigimde ameliyat ücretine 1600 yuvarlak silikonada 1800 istediler çok garip birileri bi iş çeviriyo sanırım.

Ya bana 1200 protez 1600 ameliyat ucreti dediler ama figen hanim ayrica para alirmi bilmiyorum alsa soylersi diye dusunuyorum ama belli olmaz:s

Hastanenin veznesine sorup emin olmalısın sonradan sürpriz olmasın. Sonuçta hoca muayenesi bile paralı yani ameliyatı neden asistanlarla aynı olsun ki eger fiyat aynı olsaydı herkes prof leri seçerdi. Daha önce soranlar vardı okudum hatırlıyorum hoca ameliyat ücreti farklı demişler.

ömer bey sallayıp duruyor kas altımı hangi kesi yerinden yuvarlak mı damla mı onu bile söylemiyor hallederiz diyo sürekli öyle saçma sapan bi hal aldı ki durumum o yüzden hazır orada yapılmışken tetkiklerim figen hocaya yaptırsam dedim benim için figen hocaya sorman mümkün mü yardımcı olursan çok mutlu olurum. Ayrıca niye tedirgin oluyorsun ki mutlu ol 6 gün sonra daha özgüveni yüksek daha mutlu olacaksın keşke bende gün sayıyor olsaydım böyle belirsizlik yaşayacağıma. Çk güzel bir ameliyat geçirirsin ve çok güzel cicişlere sahip olursun inşallah

Canim daha iki hafta once ayni senin durumundaydim kesinlikle konus figen hocayla derim ben konussam bile olmaz cunku bi gormesi lazim muayene etmesi lazim sende ben gibisin butun tahlillerim yapilmisti figen hocaya gittigimde eger meme ultrasonuda cektirdiysen sonucu al git figen hocaya gunu konusun. Cok sagol iyi dileklerin icin canim ins seninde su belirsizligin biterde yeni cicislerine kavusursun biranonce:)))

Ben birbuçuk ay önce gittigimde ameliyat ücretine 1600 yuvarlak silikonada 1800 istediler çok garip birileri bi iş çeviriyo sanırım.

Ameliyat ucreti ayni evet ama 1800tl olan damla silikon canim sana soylerken karistirmis olabilirlermi?? Pazartesi ameliyat icin aradiklarinda bu konuyu iyice bi sorucam cok kafama takildi cunku hasta kabulu aradim orasida hoca kendi giriyor ucretini bize yansiyor yani biz bilmiyoruz dediler hocada para hakkinda konusmadi bana tek soylenen 1600 tl oldugu

Ameliyat ucreti ayni evet ama 1800tl olan damla silikon canim sana soylerken karistirmis olabilirlermi?? Pazartesi ameliyat icin aradiklarinda bu konuyu iyice bi sorucam cok kafama takildi cunku hasta kabulu aradim orasida hoca kendi giriyor ucretini bize yansiyor yani biz bilmiyoruz dediler hocada para hakkinda konusmadi bana tek soylenen 1600 tl oldugu

Yok cnm karışıklık hatta başka konularada yazdım ben benim gibi yazanlrda oldu anladım ben bi iş çevirmeye kalkmış birileri. Sen işini saglama baglamadan masaya yatma vezneye git sor soranlar olmuştu biliyorum fiyat farklıydı. Òyle olmasaydı ömer bey yerine nice prof lar var orda herkes onlara olur ve biz şuan onları konuşuyor olurduk

Mentor marka yuvarlak high profil prüzlü 300 cc cnm ben hacettepede olmadım 1200tl ödedim 17 gün oldu. Sizin sadece protez fiyatı öyle mi

evet canım sadece proteze 3600 ödedim benimde mentor marka doktor son çıkan olduğunu kapsül vs için garantisi olduğunu söyledi
benimde yuvarlak high profil pürüzlü kullanıldı. :KK43:

Yok cnm karışıklık hatta başka konularada yazdım ben benim gibi yazanlrda oldu anladım ben bi iş çevirmeye kalkmış birileri. Sen işini saglama baglamadan masaya yatma vezneye git sor soranlar olmuştu biliyorum fiyat farklıydı. Òyle olmasaydı ömer bey yerine nice prof lar var orda herkes onlara olur ve biz şuan onları konuşuyor olurduk
Valla ben protezleri getiren adamla konustum tam olarak ogrendim yuvarlak mentor marka protez 1200tl evet hoca girince ek ucret alinir normalde ama acaba senin dedigin gibi nasil olsa basit bi ameliyat diye hoca sadece baslarinda duruyoda asistanlarami yaptiriyorki

X