- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
-
- Konu Sahibi sweetcherypie
Çok doğru bir teşhis yorumuna kesinlikle katılıyorum dediğin gibi hasta yaklaşımı henüz olgunlaşmamış ve fabrikasyon muamelesi de çok doğru. Merhaba :) Ebrulinin bahsettiği kişiyim ömer bey e ameliyat oldum evet başka doktorlara muayeneye gittiğimde herkes dikişler çok düzgün çok doğal yorumları yapıyorlar. Evet doğru doğal durması çünkü 225cc taktı yani küçük oldu istediğim gibi olmadı. biraz daha büyük olabilirdi. ömer bey göğüs kafesimin almadığını söyledi ama gözlemlediğim kadarıyla Ömer bey hastaların isteklerini dinleyen ama kendi bildiğini yapan ve küçük protezler kullanarak risk almak istemeyen henüz uzmanlığını yapan asistan doktor. Meme altı kesisini tercih ediyor çünkü protezi rahat yerleştirmek için sorun çıkmaması için. Kendi kendime bazen haksızlık mı ediyorum abartıyor muyum diye düşünüyordum ama Ömer bey hakkında benim gibi düşünen arkadaşların yazılarını okuyunca Ömer beyi ne kadar iyi gözlemlediğimi ve değerlendirdiğimi bir kez daha gördüm. Kızlar yaşadığım şehrin dışında başka bir şehirde olduğum için ve Ömer beyi tercih ettiğim için pişmanım. göğsümdeki problemi 3-4 ay takip etmem gerektiğini söylediler eğer düzelme olmazsa tekrar ameliyat olup protezlerimi değiştireceğim çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Normal bir durum değil ablamda yıllar önce meme büyütme ameliyatı oldu ve benim gibi problemler yaşamadı ve üzülerek söylüyorum göğüsleri benimkinden daha güzelParasında değilim o kadar acı çekiyorsun ve sonucunda problemlerle uğraşıyorsun. uygun olsun istedim devleti seçtim bazen acaba özel demi olsaydım daha tanınmış daha iyi bir doktora diye düşünüyorum. Umarım seçim yaptığınız doktorlar sizler için en iyileri olur. Dilerim hepiniz çok iyi sonuçlar alırsınız cicişlerinize kavuşursunuz.
canım senin tam olarak sıkıntın nedir özel değilse.. cidden merak ettim en azından bizimde bilgimiz olur yaşadığın durumla ilgili ???
öncelikle geçmiş olsun canım, önceki göğüs ölçün ile şimdisi arasında kaç cm fark oldu.High profil yerine mod plus yaptırıp aklı high profilde kalanlardanımda merak ettim:44:Merhaba ben ameliyat olalı 11.günüm. Daha önce hacettepeye muayeneye gittim tek gördügüm şey bana 225ccnin uygun olacagını meme altından yapmanın uygun olacagını söylediler. Halbuki muayene ederken dr gözü ile memedeki kusurları görebilmeliydi sdece silikonu yerlestirmeyi düşünmeleri henüz asistan olduklarından yeteri kadar tecrübeyi edinememiş olmalarını gösterdi. Başka bir hastanede Ahmet Işıkdemir e muayene oldum. Ne istedigimi kesin bir dille söyledim kesinlikle high profil olup gevşek meme dokumu toparlayıp kaldıran silikon büyüklügünü istedigimi söyledim. Dr bey beni incitmeden meme başlarınız aşagıda eger uçlara hiçbir işlem yapmazsak protez sonrası nasıl duracagını anlattı sag memem soldan 1cm büyük eger farklı boyda protez koyarsa sonucumun yine eşit olmayacagını anlattı. Meme ucum aşagıda olmasına ragmen sag soldan 1cm kadar aşagıdaydı yani simetrimde vardı sonuç olarak ben Ahmet Beye ameliyat olmaya karar verdim. Benim göremedigim kusurlarimi görüp anlatması sadece protez sonrası oluşacak görüntüyü vs vs... Ameliyatımı burun estetigimle beraber 4 kasımda yaptı. 300cc high profil mentor marka pürüzlü meme başımdan kaszarıaltı yerleştirildi. Ayrıca aşagıda olan meme başlarım yukarı çıkarıldı eşitlendi. Bu tarz işlemler için kesinlikle daha tecrübeli dr tercih etmelisiniz. Hacettepede fiyat ne şuan bilmiyorum en son 3600 falandı sanırım ben 4500 verdim 3300hastane+1200silkon ücreti ödedim. Deger mi derseniz deger. Eger meme başlarım taşınmasaydı çok üzülürdüm sonradan tekrar ameliyat olmam gerekirdi şimdi ikiside aynı hizada maşallah. Hiç acı çekmedimdegmesin darısı tüm isteyenlere olsun. Sanırım şuan D cup oldum yada dolo dolu C cup henüz medikal sporcu sutyeniyleyim bakalım ilerde tam ölçüm ne olacak.
öncelikle geçmiş olsun canım, önceki göğüs ölçün ile şimdisi arasında kaç cm fark oldu.High profil yerine mod plus yaptırıp aklı high profilde kalanlardanımda merak ettim:44:
öncelikle geçmiş olsun canım, önceki göğüs ölçün ile şimdisi arasında kaç cm fark oldu.High profil yerine mod plus yaptırıp aklı high profilde kalanlardanımda merak ettim:44:
canım senin tam olarak sıkıntın nedir özel değilse.. cidden merak ettim en azından bizimde bilgimiz olur yaşadığın durumla ilgili ???
ilksencim nasıl bir sorun yaşadın paylaşırsan sevinirim
O zmn hiç acele etme cnm biraz daha paranı biriktir daha iyi bir dr a git hem yöntem çeşitliligi olan dr lar var yani koltuk altı meme başı meme altı yapanlar var iz yok sonra istedigin büyüklükte silikon takanlar var 225cc için degmez minnacik bişey. Benim kendi dokum vardi mesela 250cckadr vardi tahminen 300cc de yuvarlak silikon taktırdım bomba gibi oldular. Destekli sutyenlerle bile bu görüntü yoktu şimdi çok güzeller. Darisi sana
canım ömer bey beni arayıp 225 olmax sana göğüs kafesin geniş daha büyüğünü kaldırır dedi emre hocaya bakma bana güven dedi.olumsuz yorumları okuyunca iyice korktumbu ameliyatı şimdi yaptırmazsam bi daha yaptıramam ömer beyden o kadar memnun olanlar vardı ki şimdi kimse yok sanki
canım ömer bey beni arayıp 225 olmax sana göğüs kafesin geniş daha büyüğünü kaldırır dedi emre hocaya bakma bana güven dedi.olumsuz yorumları okuyunca iyice korktumbu ameliyatı şimdi yaptırmazsam bi daha yaptıramam ömer beyden o kadar memnun olanlar vardı ki şimdi kimse yok sanki
canım göğsümde sıvı artışından dolayı oluşan top gibi ufak ufak baloncuklar var elle hissediliyor ve sol tarafıma yattığımda yada yere doğru eğildiğimde gözle görülür hale geliyorlar. Göğüslerimi ellediğim de elime koyulan jel top gibi ya öyle bir şey gelmiyor daha çok tırtıklı girintili çıkıntılı şeyler geliyor elime. Aşırı rahatsız edici anlatamam bunu inşallah kimse de yaşamaz beni anlamaz. Nasıl olması gerektiğini biliyorum çünkü ablamda yıllar önce aynı ameliyatı oldu meme büyütme. Maşallah onunkiler benden daha güzel ve kesinlikle böyle şeyler yaşamadı ve onunkileri elleyince süper benimki gibi elle gelen garip tümsekler yok.
Merhaba kızlarEbruli arkadaşımıza katılıyorum. Bende gizistin konusunu okuyarak ve bir kaç arkadaşında olumlu referanslarıyla Ömer beye ameliyat oldum. Ama aslında şunu unutmamak gerekiyor. Bir doktora birden fazla kişi ameliyat oluyor ve herkesin sonucu aynı olmuyor bu da çok doğal çünkü herkesin beğenisi, vücudu, bünyesi farklı oluyor. Ben maalesef üzülerek söylüyorum doktor seçimim den dolayı çok pişman oldum ve keşke daha fazla araştırsaydım kendi şehrimde ameliyat olsaydım dedim açıkçası. Doktorun davranış bozukluğu yüzünden de keşke özel de olsaydım da dedim çünkü evet çok para veriyorsun belki ama bu tarz çirkin davranışlarla karşı karşıya kalmıyorsun doktorunun seni o durumunda psikolojisinin bozuk olmasından dolayı azarlamalarına maruz kalmıyorsun. Parasını verdiğin için bunu yapmıyorlar. Bir şey daha söylemek istiyorum. Hastanede ödedim her şeyin faturası var fakat protez ücreti olarak Ömer bey geldi odamda parayı aldı. Yani elden verdim kendisine ve fatura yada protezlerle ilgili hiçbir evrak bir şey vermedi. Bana vermem gereken ücreti söyledi ama karşılığında verdiğim paranın doğruluğunu ispatlayacak bir şey vermedi çok enteresan geldi ama o kadar acı çekiyordum ki o zaman bunun üzerinde durmadım. Devlet hastanesi olabilir ama plastik cerrahi özele giriyor ve belli bir ücret ödüyoruz sonuçta, onların hiç para almadığına inanmıyorum. Bunlar benim düşüncelerim ve yaşadıklarım kimseyi etkilemek istemiyorum. Aldığınız kararlar her zaman mutluluk versin inşallah hepinize. İyi düşünün iyi araştırın canlarım.
canım protezler ilgili bir kart vermedı mı sana ?
Hayır hiç bir şey vermedi protezlerle ilgili çok sorumsuz biri konuştukça daha çok sinirleniyorum doktora. Cevap vermek için ağzını zor açıyor söyleyeceğini söylüyor dinlemiyor. Ben sordum protezlerle ilgili herhangi bir belge vermediniz dedim istanbula gelirken getiririm dedi ama getirmedi konusunu bile açmadı.
canım göğsümde sıvı artışından dolayı oluşan top gibi ufak ufak baloncuklar var elle hissediliyor ve sol tarafıma yattığımda yada yere doğru eğildiğimde gözle görülür hale geliyorlar. Göğüslerimi ellediğim de elime koyulan jel top gibi ya öyle bir şey gelmiyor daha çok tırtıklı girintili çıkıntılı şeyler geliyor elime. Aşırı rahatsız edici anlatamam bunu inşallah kimse de yaşamaz beni anlamaz. Nasıl olması gerektiğini biliyorum çünkü ablamda yıllar önce aynı ameliyatı oldu meme büyütme. Maşallah onunkiler benden daha güzel ve kesinlikle böyle şeyler yaşamadı ve onunkileri elleyince süper benimki gibi elle gelen garip tümsekler yok.
çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bi durumdur ameliyatın sonuçta daha çok yeni zamanla umarım düzelir..
peki ablan hangi yöntemle ameliyat olmuştu ki kas altı mı? ya da senin gibi kas üstümü protezleri falan kaç cc kısaca ablanın ameliyat detaylarını biliyorsan yazabilir misin onunkileri baya beğenmişsin ya..
Hayır hiç bir şey vermedi protezlerle ilgili çok sorumsuz biri konuştukça daha çok sinirleniyorum doktora. Cevap vermek için ağzını zor açıyor söyleyeceğini söylüyor dinlemiyor. Ben sordum protezlerle ilgili herhangi bir belge vermediniz dedim istanbula gelirken getiririm dedi ama getirmedi konusunu bile açmadı.
canım o kartı mutlaka ıste.ilerde allah korusun protezlerle ilgili bir sorun çıkarsa firmanın sorumluluğu üstlenmesi için bu kart gereklı.telefonda hatırlat,biyerlere koymus unutmuş olabılır.seni çok iyi anlıyorum.eger ben de doktorumla ilgili olumsuz birsey görürsem ya da yasarsam ben de tepkimi gösterırı yorum yaparım.sonucta maddi manevi sıkıntıya gırıyoruz.herkes işini iyi yapmak zorunda.gene de moralini bozma lütfen.çok para veripte özelde olup kapsül asimetrı sorunu yasayan kişiler var forumda.biraz da şans işi.o kitleler masajla dagılabılıyormus zamanla canım.oyuzden sakın masajı aksatma.sertleşmelerine izin verme.