ankara meme büyütme fiyatları

canlarım ya belkide ben zaten büyük istemiyordum o yüzdende sonuç beni memnun etmiş olabilir.ömer bey konusundaki yorumlarınız kesinlikle doğru asistanlığını yapan ve yeterince tecrübe sahibi olmayan bi doktor ama ben arkadaşımın sonuçlarını canlı görünce beğendim ve karar verdim.ameliyatın maddi boyutuda benim için çok önemliydi ve 7 bini toplayacak durumum yoktu.yani 4 bin tl yi biraz daha özel ilgi için çöpe atamazdım.yoksa herkes ister daha deneyimli iyi ve özel bi doktora ameliyat olmak.bazı şeyleri göze alıp yattım o ameliyat masasına ve allaha şükür pişman değilim.göğüslerim istediğim şekilde ve sağlığımda yerinde.darısı tüm isteyenlerin başına.

öncelikle geçmiş olsun canım, önceki göğüs ölçün ile şimdisi arasında kaç cm fark oldu.High profil yerine mod plus yaptırıp aklı high profilde kalanlardanımda merak ettim:44:

Merhaba kızlar bizler acil durum ameliyatı olmadıgımız için doktorları secme sansına sahibiz bu sebeple neden daha tecrübeli ve iletişim kurmada sıkıntı yaratmayan doktoru seçmeyelim ki. En önemlisi ne istedigimizi dogru ifade edebilmek ben önceden kendi dokum olmasına ragmen birde silikonun büyüklügüyle aman aman kocaman memelere sahip degilim gayet normaller tam vücuduma göre oldu mesela. Eger hiç dokum olmasaydı ve şuanki cc lerim takılsaydı kesinlikle beni tatmin etmezdi onu anladım. Ben kendi doktorumun frekansı ilgisi ve öncelikle beni dinleyip kendi fikrinide beyan etmesi çok hoşuma gitmişti ve hala da öyle. Sadece 225 arası takıntılbi dr degil eger küçük olmasını istemiyorsaniz dogru doktoru bulana kadar gezin ücreti uygun oldugu için yapılan seçimler sizi sonradan keşke daha büyük olsalarmış dedirtmesin.

öncelikle geçmiş olsun canım, önceki göğüs ölçün ile şimdisi arasında kaç cm fark oldu.High profil yerine mod plus yaptırıp aklı high profilde kalanlardanımda merak ettim:44:

Eskiye göre öne 5cm farketti sanırım yeni şimdi biraz daha zmn geçsin daha net bilgi verebilirim ama zaten 300cc high profile 4.5cm yüksekliginde belki pek degişim olmaz

canım ömer bey beni arayıp 225 olmax sana göğüs kafesin geniş daha büyüğünü kaldırır dedi emre hocaya bakma bana güven dedi.olumsuz yorumları okuyunca iyice korktum bu ameliyatı şimdi yaptırmazsam bi daha yaptıramam ömer beyden o kadar memnun olanlar vardı ki şimdi kimse yok sanki

Zamanla şişlikler inip gerçek boyutuna gelince pişmanlık oluyor haliyle ben seni etkilemek istemem ama genelde olanlari takip ettim sana şukadar olur demişler ameliyat sonrası olmadı taşti demisler forumda kemik yapisi ince olup 400cc taktıranlar var dogru doktoru bulun birer limon için deger mi bilmem eger o kadar olmasini istiyorsaniz gidip yaptırin sizin tercihiniz sürekli bidaha bidaha olacak ameliyatlardan degil iyi düsünün canim

Canim bence sen biraz daha dusun derim cunku doktor secimi cok onemli için sindiyse omer beye yaptir tereddutun varsa yaptirma

canım ömer beyden memnun olan çok hasta var.gizistin konusunu aç oku.herkesi memnun edicek diye bişey yok ayrıca.kimse ameliyatından değil az ilgilendiğinden şikayetçi.hiç okudunmu burda ameliyatıyla ilgili bi sorun yaşayanı simetri vs. e kaçkere söyledim ama orası üniversite hastanesi yani özel değil.sen ömer beye güven bence pişman olmayacaksın.keşke fotoğraf gösterme şansım olsaydı sana ama albüm yapmadım.goles albüm yapmıştı bi bak istersen arkadaşlık yolla.ki ben onunkileri canlı gördüm harikalar.yinede ben dışarda 6 bin 7 bin veririm diyosan özele yaptır.ha şuda var arkadaşlar kolaya kaçmak için meme altı kesisini tercih ettiğini söylüyolar ama burda yüzlerce insanın konusu var özelde olanların çok daha fazlası meme altı kesisi.meme başı yada koltuk altı tercih edenler bunun için ayrıca bu yöntemi tercih eden doktoru buluyorlar.7 bini olanlarda zaten gidip bi ünv.hastanesinde uzmanlığını almak için çalışan bi doktora ameliyat olmaz.parası vardır herşeyi özel olsun ister.karar senin.

Merhaba kızlar Ebruli arkadaşımıza katılıyorum. Bende gizistin konusunu okuyarak ve bir kaç arkadaşında olumlu referanslarıyla Ömer beye ameliyat oldum. Ama aslında şunu unutmamak gerekiyor. Bir doktora birden fazla kişi ameliyat oluyor ve herkesin sonucu aynı olmuyor bu da çok doğal çünkü herkesin beğenisi, vücudu, bünyesi farklı oluyor. Ben maalesef üzülerek söylüyorum doktor seçimim den dolayı çok pişman oldum ve keşke daha fazla araştırsaydım kendi şehrimde ameliyat olsaydım dedim açıkçası. Doktorun davranış bozukluğu yüzünden de keşke özel de olsaydım da dedim çünkü evet çok para veriyorsun belki ama bu tarz çirkin davranışlarla karşı karşıya kalmıyorsun doktorunun seni o durumunda psikolojisinin bozuk olmasından dolayı azarlamalarına maruz kalmıyorsun. Parasını verdiğin için bunu yapmıyorlar. Bir şey daha söylemek istiyorum. Hastanede ödedim her şeyin faturası var fakat protez ücreti olarak Ömer bey geldi odamda parayı aldı. Yani elden verdim kendisine ve fatura yada protezlerle ilgili hiçbir evrak bir şey vermedi. Bana vermem gereken ücreti söyledi ama karşılığında verdiğim paranın doğruluğunu ispatlayacak bir şey vermedi çok enteresan geldi ama o kadar acı çekiyordum ki o zaman bunun üzerinde durmadım. Devlet hastanesi olabilir ama plastik cerrahi özele giriyor ve belli bir ücret ödüyoruz sonuçta, onların hiç para almadığına inanmıyorum. Bunlar benim düşüncelerim ve yaşadıklarım kimseyi etkilemek istemiyorum. Aldığınız kararlar her zaman mutluluk versin inşallah hepinize. İyi düşünün iyi araştırın canlarım.

canım protezler ilgili bir kart vermedı mı sana ?

canım protezler ilgili bir kart vermedı mı sana ?

Hayır hiç bir şey vermedi protezlerle ilgili çok sorumsuz biri konuştukça daha çok sinirleniyorum doktora. Cevap vermek için ağzını zor açıyor söyleyeceğini söylüyor dinlemiyor. Ben sordum protezlerle ilgili herhangi bir belge vermediniz dedim istanbula gelirken getiririm dedi ama getirmedi konusunu bile açmadı.

canım o kartı mutlaka ıste.ilerde allah korusun protezlerle ilgili bir sorun çıkarsa firmanın sorumluluğu üstlenmesi için bu kart gereklı.telefonda hatırlat,biyerlere koymus unutmuş olabılır.seni çok iyi anlıyorum.eger ben de doktorumla ilgili olumsuz birsey görürsem ya da yasarsam ben de tepkimi gösterırı yorum yaparım.sonucta maddi manevi sıkıntıya gırıyoruz.herkes işini iyi yapmak zorunda.gene de moralini bozma lütfen.çok para veripte özelde olup kapsül asimetrı sorunu yasayan kişiler var forumda.biraz da şans işi.o kitleler masajla dagılabılıyormus zamanla canım.oyuzden sakın masajı aksatma.sertleşmelerine izin verme.

Bende ameliyatımı özel hastanede oldum doktorum o hastenede çalışıyor. Bütün masrafları hasteneye yatırdık faturasını aldık. Ameliyattan önce silikon firmasından yetkili biri geldi bende parayı o aldı faturayı evime postalayacaklarını söylediler. Doktorum bir lira bile almadı amacı para degil zaten tanımak lzm yani. Ayrıca ilgiside on numaraydı hem doktorun hem hastanede çalışan tüm personelin. Olmak isteyenlerde umarım benim gibi şanslı olur.

canım benim dosyamın içine koymuşlardı protezlerin garantisini sana nasıl vermezler o önemli bi evrak.aslında benimkinide unutmuştu tabi bende narkozdan ayılmışım bulantılarım ağrılarım var bende unuttum evrak falan allahtan goles yanımdaydı o hatırlattı ömer beye istedide getirttiler.hadi bişey olsa nasıl ispat ediceksin o protezin konduğunu.ha bide şunu diycem sana protez fiyatı konusunda endişen olmasın çünki ben firma yetkilisiyle bire bir konuşup pazarlık yaptım yani fiyat senin ödediğin kadar.fazlası yok canım.

bu konuda bende aynı fikirdeyim özelde de olsa sıkıntı yaşayan çok insan var.. ama bende çok kararsızım bu konuda gazi de burun ameliyatı oldum geçen sene ciddi anlamda kötü değil ama burun ucumda eğrilik (yalnız ameliyat öncesi fotolara baktık burun deliklerim eskiden de eşit değilmiş ameliyat sonrası baya düzelmiş fakat bi burun deliğim hala daha basık yatık duruyo diğer taraf etli duruyo yani belki de doğuştan benden kaynaklanan bi durum ya da dr hatası bilemiyorum) var şimdi ya aynı dr a tekrar güvenip meme ameliyatını da ona olucam (çünkü istediğim ölçülerde meme başından vs vücuduma göre olabildiği kadar dolgun yapacağını belirtmişti ve özelde gittiğim Zühtü Demir le aynı şeyleri dile getirmişti ) ya da özelde iki dr var kafamda biri flzflz dr u biri selçuk ışık... yalnız ne olursa olsun burun revizyonunu kendi dr ma olmicam çünkü düzelme olur ama %100 bekleme dedi o yüzden burnumu bi daha elletmicem ona.
bi aklıma esiyo hem burun hem memeyi flzflz dr olayım ama ikisini birden maddi açıdan kaldıramam ya tek tek olucam önce meme sonra burun ya da burnumu flzflz dr na, memeyi gazi de yine kendi dr ma yaptırıcam SİZCE NE YAPSAM :26:

(YALNIZ HERŞEYDEN ÖNCE Bİ AHMET BEYLE VE SELÇUK BEYLE GÖRÜŞME YAPICAM SONRASI ALLAH KERİM )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…