ankara meme büyütme fiyatları

Merhaba Ömer beyle görüştüm meme büyütme ameliyatı için çok tatlı bir dokktor güven veriyor insana. Eylül de ameliyatıma yapmaya karar verdik. Arkadaşım da burun estetiği olmak istiyor Ömer beye. Burun ameliyatınla ilgili detaylı bilgi verebilir misin ve mümkünse resimlerini görebilir miyiz.

Merhabalar forumu uzun uzun inceledim bende Ömer ekine gitmeye karar verdim ama ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz???

ben doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile dr hikmet karayele gittim, kendisinden çok memenun kaldım çalıştıı yer çok nezih ve kişilerde bir o kadar cana yakın. fyat konusunda 5000 ytl dedi ama dr arkadaşım 2 defa aradı ve 4200 ytl ye indi. mentor protez meme altı kesi ile taktı yuvarak 300cc , istersen koltuk altıda yaparız dedi fiyattında aynı olacağını söyledi ama ben meme altını kesi terch ettim. ameliyaım çok rahat geçti amelyat sonrası bir miktar sıyrık gibi dayanılır bir ağrı oldu ama 1 haftada işime döndüm, dikiş aldırmaktan korkuyordum ve bana pansumanların bitti banyo yapabiirsin dediğinde dikiş alma diye sordum dikiş alma yok dedi çok şaşrdım,kendisine internetten bakın hakkında çıkan birçok haber kastamonuda inanılmaz ameliyatları tek başına yapmış, face dede birçok seveni var. hakında bir kötü şey bile yok bunu tanışıncada göreceksiniz. bu ameliyat çin dr hikmet karayele çok minnettarım

Doktorundan çok memnunsun sanırım. Bende yaptırmayı düşünüyorum param bile hazır ama aklıma yatan doktor bulamıyorum. Sen gece hastanede kaldın mı canım biraz bana bilgi verirmisin

Doktorundan çok memnunsun sanırım. Bende yaptırmayı düşünüyorum param bile hazır ama aklıma yatan doktor bulamıyorum. Sen gece hastanede kaldın mı canım biraz bana bilgi verirmisin

hastanede yatmadım kendisi amelşyatları sabah yapıyormuş ameliyat sonrası 5 saat gözle yeterli olur dedi öğleden sonra 5 te çıkış yaptık. ben evde ağrım olur diye korktum çünkü ağızdan alınan ilaçlar hafif diye düşündüm ama çok az sızlama ile kurtuldum

merhaba gizist ben de ömer ekin ile görüştüm her ameliyata figen özgür ile birlikte mi giriyorlar bilgin var mı? daha önce sizin ve diğer bi kaç arkadaşın yorumlarından cesaret alıp görüşmeye gittim ama çok yoğundu fazla detay konuşamadık sormak istediklerimi soramadım ve biraz yüksek fiyat verdi şuan memnun musun silikonu hissediyor musun simetrisiyle ilgili ya da ayrık durmalarıyla ilgili bi sıkıntı yaşadın mı?? galiba biraz fazla soru sordum ama aynı heyecan ve korkuları yaşadığın için beni anlayacağını düşünüyorum cevap yazarsan çok sevinirim

sorularının bi kısmını ben yanıtlayabilirim canım ömer beye ameliyat olalı 7 ay oldu bu sitede ilk ameliyat olanlardanım.ameliyata figen hanımla birlikte giriyorlar ama ömer bey devam ediyor figen haca ilk çizimleri yapıyor ve ameliyatı kontrol ediyor.simetri yada şekliyle ilgili bi sıkıntı yaşamazsın korkma.ilk zamanlar ayrık duran görüntü zamanla düzeliyor 6 aydan sonra çok doğallaşıyr ve tabi bunun için sabır gerekiyor.sormak istediğin başka bi soru olursa seve sevev yardımcı olurum.

canım çok teşekkür ederim cvp verdiğin için. Şuan nasıl hissediyorsun kendini hiç ağrın f alan oluyor mu silikonu hissediyor musun? Kasım bitmeden bende olucam inşallah. Senin öncesi sonrası fotoların var mı? ne kadar ödemiştin? umaRm sıkmamışımdır seni

canım şuan 7 ay oldu ben ameliyat olalı kendimi çok aşırı zorlarsam hafif bi ağrı hissediyorum hala yani ağrıda denilemez aslındada bi hassasiyet diyelim.onun haricinde normal hayatımda kesinlikle ameliyat olduğumu unuttum.silikonuda kesinlikle hissetmiyorum sanki böyle doğmuş gibiyim.ben albüm yapmadım canım ameliyat sonrası nete girme şansım hiç olmadı çünki annemlerde kaldım orda net yoktu sonrasındada bi türlü fırsatım olmadı.ama görüntüsü gayet güzel silikon olduğunu anlamıyor gören hiçkimse.fiyat konusunda benim bilgi vermem yanlış olur silikonun şekli yani damla yuvarlak hastanede yatış falan bunlar farkediyor.

güle güle kullan canım sevndm senin adına sorunsuz atlatmışsın çok şükür yardımın içn teşekkürler...

güle güle kullan canım sevndm senin adına sorunsuz atlatmışsın çok şükür yardımın içn teşekkürler...

rica ederim canım.yinede aklına takılan bişey olursa sorabilrsin bana.ameliyat sonrası falan bi sıkıntı yaşarsan yine burdayım ben.

Merhaba arkadaşlar :)
Bende yaklaşık 2 ay önce Ankara Hacettepe Hastanesinde meme büyütme ameliyatı oldum.Ameliyat aşamasına kadar Dr.Ömer beyle görüştüm ameliyata Figen hnm'da giriyor tabiki Ameliyattan önce 75 beden südyen bana büyük oluyordu ameliyatta 225cc mentor marka damla slikon koydular şimdi 80 beden südyeni rahatlıkla takabiliyorum.Ameliyat hiç korkulduğu gibi değil iki göğsümün altında 4cm'lik kesikler var okadar.Sadece ilk iki gün ağrılarınız oluyor ama çekilmeyecek kadar değil heleki sonucu görünce.Fiyat konusuna gelecek olursak damla protez olduğu için ben 2500 tl ödedim sanırım yuvarlak protez 200-300 tl daha ucuz.Bu arada ameliyat konusunda sizi korkutanlara ya da internette gördüğünüz korkutucu videolara inanmayın çünkü öyle birşey yok ameliyat gayet basit ve siz ne olduğunuzu anlamadan uyuyup uyanıyorsunuz.

hayırlı olsun cicişlerin canım.kasaltı mı yapıldı sana? Birde hastane masrafları dahil mi 2500 e? Bana 3500 fiyat verdi yaa

canım ömer bey seni hangi aralıklarda kontrole çağırdı

canım ameliyattan sonraki gün çağırdı.sonrasındada tam hatırlamıyorum gün aralıklarını ama bir aya kadar 2 3 kere daha gittim ondan sonra gitmedim.daha doğrusu hem gidemedim hemde kendimi iyi hissettim.6.ayımdada gel de bi kontrol edeyim dedi arayıp ama yine gidemedim.

kızlar Hacettepe deki emre bey i tanıyan ya da ameliyat olan var mı kendisine ömer bey artık figen hanımla değil emre bey ile giriyormuş ameliyatlara emre bey ile bugün görüştüm ben ne dediysem hayır olmaz dedi

yok canım tanımıyorum ben.ne gibi şeylere hayır dedi onu anlamadım sen ayrıntıları ömer beyle konuşmadınmı.

Ben ömer beye ameliyat olmaktan vazgeçtim kizlar bikac sorun yaşadım kendisiyle pek ilgili bi doktor oldugunu dusunmuyorum acikcasi. figen hanima gitmeye karar verdim olmadi baska bi doktor aricam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…