ankara meme büyütme fiyatları

yok canım tanımıyorum ben.ne gibi şeylere hayır dedi onu anlamadım sen ayrıntıları ömer beyle konuşmadınmı.

ya canım aslında ömer bey le görüştüm önce o bana yuvarlak kas altı en az 260 dedi hatta bence 300 yapmalıyız dedi ben çok büyük olursa diye tereddüt ettim. emre bey le takibini yapacağız hocamız dedi. ben damla kesinlikle istemiyorum dönmesinden korkuyorum göğüs dokum yok denecek kadar az. ama yine de kas üstü de yapabilirim belli olmaz sana en fazla 225 cc damla olur dedi yani tavrı resmen sen karışmaydı ama beni tedirgin etti soru soruyo ne istiyosun nasıl istiyosun diye cevabını beklemeden onu biz biliriz falan diyo. bu kadar kararlıyken ben keşke beni korkutmasaydı sanki hiç memnun olamayacakmışım gibi gelyor sonuçtan

bu şekilde olursa yaptırmamanı tavsiye ederim canım.ben her ayrıntıyı ömer beyle görüştüm oda bana damla demişti ama ben yuvarlak istiyorum dedim figen hocaya beraber sorduk oda olur dedi genel anlamda hiçbişeye karışmadı çok tatlı bi kadındı kendisi.boyut konusunda ben 300 istemiştim ama ameliyat sırasında 275 taktırmış figen hoca.göğüs dokun yoksa seni 300 den aşağısı memnun etmez.ayrıca göğüs dokusu olmayan birinde kas üstü çok yapay durur.benimde göğüs dokum yoktu keşke 300 olsaydı ama 275 te fena değil.ömer beyle tekrar görüş eğer bu şekilde bi anlaşma sağlarsanız yaptır yoksa sonra mutsuz olursun.çünki çekeceğin ağrı ve sıkıntılara değecek bi görüntü olmalı.eğer istersen bende bi sorayım ömer beye senin için canım yardımcı olmak isterim sana.

o tavrı malesef bende hissettim üstelik hemşire daha karar mercihi gibi konuştu.. bana nerdeyse konuşma fırsatı bile vermediler 3 dk içinde tüm muayene ve konuşma sonlandı şöyle yaparız, büyük yapmayız falan dedi hemşire.. ben meme başı istiyorum ve bunu bi dr olabilir olarak karşılarken ömer kesinlikle meme altı daha iyi diye tutturdu çünkü meme altından protez yerleştirmek dr için daha kolay ama izlerle ben yaşıcam sonra 200-250 yuvarlak kas altı yaparız falan dedi ki başka görüştüğüm iki dr en az 275-300 ideal ama senin isteklerinde önemli diyerek beni de dış kapının mandalı yerine koymadılar ama ömer bey benim isteklerimi dinleme gereği bile duymadan kendi kendine kararı verdi neyse sonuç anladım ki ben dersem diyim o bildiğini yapacak ve onun istediği doğrultuda da ben ameliyat sonrası oturur ağlarım onun için dr tercihlerimin arasından eledim !

bugün akşam tekrar telefon görüşmesi yaptık ömer bey ile bana güven merak etme emre hocanın dediği gibi olmayacak çünkü göğüs kafesin geniş 300 e kadar uygun olur dedi bakalım ne olacak tetkik sonuçları için gittiğimde yine öyle bi tavırla karşılaşırsam kesin vazgeçeceğim Hacettepe de yaptırmaktan

Merhaba ben ameliyat olalı 11.günüm. Daha önce hacettepeye muayeneye gittim tek gördügüm şey bana 225ccnin uygun olacagını meme altından yapmanın uygun olacagını söylediler. Halbuki muayene ederken dr gözü ile memedeki kusurları görebilmeliydi sdece silikonu yerlestirmeyi düşünmeleri henüz asistan olduklarından yeteri kadar tecrübeyi edinememiş olmalarını gösterdi. Başka bir hastanede Ahmet Işıkdemir e muayene oldum. Ne istedigimi kesin bir dille söyledim kesinlikle high profil olup gevşek meme dokumu toparlayıp kaldıran silikon büyüklügünü istedigimi söyledim. Dr bey beni incitmeden meme başlarınız aşagıda eger uçlara hiçbir işlem yapmazsak protez sonrası nasıl duracagını anlattı sag memem soldan 1cm büyük eger farklı boyda protez koyarsa sonucumun yine eşit olmayacagını anlattı. Meme ucum aşagıda olmasına ragmen sag soldan 1cm kadar aşagıdaydı yani simetrimde vardı sonuç olarak ben Ahmet Beye ameliyat olmaya karar verdim. Benim göremedigim kusurlarimi görüp anlatması sadece protez sonrası oluşacak görüntüyü vs vs... Ameliyatımı burun estetigimle beraber 4 kasımda yaptı. 300cc high profil mentor marka pürüzlü meme başımdan kaszarıaltı yerleştirildi. Ayrıca aşagıda olan meme başlarım yukarı çıkarıldı eşitlendi. Bu tarz işlemler için kesinlikle daha tecrübeli dr tercih etmelisiniz. Hacettepede fiyat ne şuan bilmiyorum en son 3600 falandı sanırım ben 4500 verdim 3300hastane+1200silkon ücreti ödedim. Deger mi derseniz deger. Eger meme başlarım taşınmasaydı çok üzülürdüm sonradan tekrar ameliyat olmam gerekirdi şimdi ikiside aynı hizada maşallah. Hiç acı çekmedim degmesin darısı tüm isteyenlere olsun. Sanırım şuan D cup oldum yada dolo dolu C cup henüz medikal sporcu sutyeniyleyim bakalım ilerde tam ölçüm ne olacak.

Son düzenleme:

Pinksadecim ben burnumuda yaptırdım 2500 ödedim. Memeyle beraber oldu fotografım var arkadaşın baksın

O zmn hiç acele etme cnm biraz daha paranı biriktir daha iyi bir dr a git hem yöntem çeşitliligi olan dr lar var yani koltuk altı meme başı meme altı yapanlar var iz yok sonra istedigin büyüklükte silikon takanlar var 225cc için degmez minnacik bişey. Benim kendi dokum vardi mesela 250cckadr vardi tahminen 300cc de yuvarlak silikon taktırdım bomba gibi oldular. Destekli sutyenlerle bile bu görüntü yoktu şimdi çok güzeller. Darisi sana

Geçmiş olsun canım çok sevindim senin adına peki ahmet bey hangi hastanede ankarada değilmi??

Pinksadecim ben burnumuda yaptırdım 2500 ödedim. Memeyle beraber oldu fotografım var arkadaşın baksın

Canım fotolarına baktım gerçekten çok düzgün olmuş çok başarılı burun operasyonun. Geçmiş olsun güle güle kullan Bende burun ameliyatına karar verdim ama Emre ilhanı istiyorum. Resimlerini arkadaşıma göstereceğim canım.

Emre bey yaşadıgın şehirde muayene kontrol fln daha kolay olur senin için. Şimdiden kutlarım kararını muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…