-
- Konu Sahibi sweetcherypie
yok canım tanımıyorum ben.ne gibi şeylere hayır dedi onu anlamadım sen ayrıntıları ömer beyle konuşmadınmı.
ya canım aslında ömer bey le görüştüm önce o bana yuvarlak kas altı en az 260 dedi hatta bence 300 yapmalıyız dedi ben çok büyük olursa diye tereddüt ettim. emre bey le takibini yapacağız hocamız dedi. ben damla kesinlikle istemiyorum dönmesinden korkuyorum göğüs dokum yok denecek kadar az. ama yine de kas üstü de yapabilirim belli olmaz sana en fazla 225 cc damla olur dedi yani tavrı resmen sen karışmaydı ama beni tedirgin etti soru soruyo ne istiyosun nasıl istiyosun diye cevabını beklemeden onu biz biliriz falan diyo. bu kadar kararlıyken ben keşke beni korkutmasaydı sanki hiç memnun olamayacakmışım gibi gelyor sonuçtan
ya canım aslında ömer bey le görüştüm önce o bana yuvarlak kas altı en az 260 dedi hatta bence 300 yapmalıyız dedi ben çok büyük olursa diye tereddüt ettim. emre bey le takibini yapacağız hocamız dedi. ben damla kesinlikle istemiyorum dönmesinden korkuyorum göğüs dokum yok denecek kadar az. ama yine de kas üstü de yapabilirim belli olmaz sana en fazla 225 cc damla olur dedi yani tavrı resmen sen karışmaydı ama beni tedirgin etti soru soruyo ne istiyosun nasıl istiyosun diye cevabını beklemeden onu biz biliriz falan diyo. bu kadar kararlıyken ben keşke beni korkutmasaydı sanki hiç memnun olamayacakmışım gibi gelyor sonuçtan
bu şekilde olursa yaptırmamanı tavsiye ederim canım.ben her ayrıntıyı ömer beyle görüştüm oda bana damla demişti ama ben yuvarlak istiyorum dedim figen hocaya beraber sorduk oda olur dedi genel anlamda hiçbişeye karışmadı çok tatlı bi kadındı kendisi.boyut konusunda ben 300 istemiştim ama ameliyat sırasında 275 taktırmış figen hoca.göğüs dokun yoksa seni 300 den aşağısı memnun etmez.ayrıca göğüs dokusu olmayan birinde kas üstü çok yapay durur.benimde göğüs dokum yoktu keşke 300 olsaydı ama 275 te fena değil.ömer beyle tekrar görüş eğer bu şekilde bi anlaşma sağlarsanız yaptır yoksa sonra mutsuz olursun.çünki çekeceğin ağrı ve sıkıntılara değecek bi görüntü olmalı.eğer istersen bende bi sorayım ömer beye senin için canım yardımcı olmak isterim sana.
o tavrı malesef bende hissettim üstelik hemşire daha karar mercihi gibi konuştu.. bana nerdeyse konuşma fırsatı bile vermediler 3 dk içinde tüm muayene ve konuşma sonlandı şöyle yaparız, büyük yapmayız falan dedi hemşire.. ben meme başı istiyorum ve bunu bi dr olabilir olarak karşılarken ömer kesinlikle meme altı daha iyi diye tutturdu çünkü meme altından protez yerleştirmek dr için daha kolay ama izlerle ben yaşıcam sonra 200-250 yuvarlak kas altı yaparız falan dedi ki başka görüştüğüm iki dr en az 275-300 ideal ama senin isteklerinde önemli diyerek beni de dış kapının mandalı yerine koymadılar ama ömer bey benim isteklerimi dinleme gereği bile duymadan kendi kendine kararı verdineyse sonuç anladım ki ben dersem diyim o bildiğini yapacak ve onun istediği doğrultuda da ben ameliyat sonrası oturur ağlarım onun için dr tercihlerimin arasından eled
sen taktırdın mı canım? ömer hoca beni arayıp merak etme senin istediğin gibi olacak falan dedi bugün ama bilemiyorum????
o tavrı malesef bende hissettim üstelik hemşire daha karar mercihi gibi konuştu.. bana nerdeyse konuşma fırsatı bile vermediler 3 dk içinde tüm muayene ve konuşma sonlandı şöyle yaparız, büyük yapmayız falan dedi hemşire.. ben meme başı istiyorum ve bunu bi dr olabilir olarak karşılarken ömer kesinlikle meme altı daha iyi diye tutturdu çünkü meme altından protez yerleştirmek dr için daha kolay ama izlerle ben yaşıcam sonra 200-250 yuvarlak kas altı yaparız falan dedi ki başka görüştüğüm iki dr en az 275-300 ideal ama senin isteklerinde önemli diyerek beni de dış kapının mandalı yerine koymadılar ama ömer bey benim isteklerimi dinleme gereği bile duymadan kendi kendine kararı verdineyse sonuç anladım ki ben dersem diyim o bildiğini yapacak ve onun istediği doğrultuda da ben ameliyat sonrası oturur ağlarım onun için dr tercihlerimin arasından eled
sen taktırdın mı canım? ömer hoca beni arayıp merak etme senin istediğin gibi olacak falan dedi bugün ama bilemiyorum????
eğer öyle diyorsa tereddüt etme canım ve en az 300 istediğini daha aşağısını kabul etmeyeceğini ameliyatta bi sorun istemediğini boyut konusunda tekrar tekrar bildir sonra ameliyat masasına 300 diye yatıp 275 le uyanma benim gibi :) ömer beyin operasyonları iyidir.bak bi arkadaş istanbuldan gitti hani dün bi sorun var sanırım diyen arkadaşımız telde konuştuk dün onunla istanbulda başka bi estetikçiye gitti mecburen kontrole orda bile çok güzel yapmış doktorun kesiler falan çok iyi demiş.yani doktorluğuna diycek yok.tabiki bizi özeldekiler gibi saatlerce dinleyemiyor çünki sizde hak verirsinizki özelin yarısına yapıyor hastane.7 bini onada verseler oda dinler.kendisi ayrıca bi para bile almıyor ödediğimiz para protez ve hastane masrafı zaten faturayı veriyo hastane.birde bu ara maddi imkanlardan dolayı ünv.hastaneleri çok talep görüyor estetik konusunda adamın nefes almaya vakti yok.yinede ömer bey elinden geldiği kadar ilgilenir arar sorar.bir ay adamı canından bezdirdim ta pazar günü evinden çıktı geldi beni kontrole.yinede iyi düşün pişman olacağın bi karar verme canım en önemlisi senin sağlığın ve mutluluğun.
yok canım ben hacettepeden vazgeçtim o görüşme sonrası.. henüz ameliyatta olmadım zaman problemi yüzünden beklemek zorundayım
eğer öyle diyorsa tereddüt etme canım ve en az 300 istediğini daha aşağısını kabul etmeyeceğini ameliyatta bi sorun istemediğini boyut konusunda tekrar tekrar bildir sonra ameliyat masasına 300 diye yatıp 275 le uyanma benim gibi :) ömer beyin operasyonları iyidir.bak bi arkadaş istanbuldan gitti hani dün bi sorun var sanırım diyen arkadaşımız telde konuştuk dün onunla istanbulda başka bi estetikçiye gitti mecburen kontrole orda bile çok güzel yapmış doktorun kesiler falan çok iyi demiş.yani doktorluğuna diycek yok.tabiki bizi özeldekiler gibi saatlerce dinleyemiyor çünki sizde hak verirsinizki özelin yarısına yapıyor hastane.7 bini onada verseler oda dinler.kendisi ayrıca bi para bile almıyor ödediğimiz para protez ve hastane masrafı zaten faturayı veriyo hastane.birde bu ara maddi imkanlardan dolayı ünv.hastaneleri çok talep görüyor estetik konusunda adamın nefes almaya vakti yok.yinede ömer bey elinden geldiği kadar ilgilenir arar sorar.bir ay adamı canından bezdirdim ta pazar günü evinden çıktı geldi beni kontrole.yinede iyi düşün pişman olacağın bi karar verme canım en önemlisi senin sağlığın ve mutluluğun.
valla canım yoğunluğuna bişey diyemem ama hasta yaklaşımı henüz olgunlaşmamış bir dr bence.. çünkü benim gazideki kusur bulduğum dr um bile tane tane anlatır ve dinler.. 1.5 yıldır ara ara görüşmeye gidiyorum gerek burun kontrolüm için hiç hacettepe deki gibi bi muamele görmedim.. dr luğuna bişey diyemem onu ameliyat olanlar yorumlar ama hasta istekleri de çok, çok önemli.. öyle seri öyle hızlı bi muayeneydi ki resmen şunu hissettim bi yol tutturmuş herkese fabrikasyon muamelesi yapıyo gibi ( 200- 275 arası kas altı meme altı tamam hadi gibi.. herkese böyle gibi hissettim ) yoksa sıcak bir insan o yönden sevdim sanki bayadır tanışıyormuşuz gibiydi sıcaklığına bi lafım yok sadece bekletilerimiz uyuşmadı o kadar..
Bende ömer beye ameliyat olucaktım çok emindim hatta ilk gittiğim doktordu canayakın sıcaklanlıydı ama gerçekten çok meşgul ve hastayla yeterince ilgilenmiyor bana tam 3 kere randevusunu iptal etti tüm tahliller vs yapıldı ameliyat gününü belirlicektik ama bi türlü gelemedi kendisi açıkcası buda beni çok soğuttu düşündüm ameliyat sonrasıda böyle yaparsa diye ve şuan ben figen hocayla görüşmeyi düşünüyorum olmadı hacettepeden vazgeçicem
Merhaba Ömer beyle görüştüm meme büyütme ameliyatı için çok tatlı bir dokktor güven veriyor insana. Eylül de ameliyatıma yapmaya karar verdik. Arkadaşım da burun estetiği olmak istiyor Ömer beye. Burun ameliyatınla ilgili detaylı bilgi verebilir misin ve mümkünse resimlerini görebilir miyiz.
kızlar Hacettepe deki emre bey i tanıyan ya da ameliyat olan var mı kendisine ömer bey artık figen hanımla değil emre bey ile giriyormuş ameliyatlara emre bey ile bugün görüştüm ben ne dediysem hayır olmaz dedi
Merhaba ben ameliyat olalı 11.günüm. Daha önce hacettepeye muayeneye gittim tek gördügüm şey bana 225ccnin uygun olacagını meme altından yapmanın uygun olacagını söylediler. Halbuki muayene ederken dr gözü ile memedeki kusurları görebilmeliydi sdece silikonu yerlestirmeyi düşünmeleri henüz asistan olduklarından yeteri kadar tecrübeyi edinememiş olmalarını gösterdi. Başka bir hastanede Ahmet Işıkdemir e muayene oldum. Ne istedigimi kesin bir dille söyledim kesinlikle high profil olup gevşek meme dokumu toparlayıp kaldıran silikon büyüklügünü istedigimi söyledim. Dr bey beni incitmeden meme başlarınız aşagıda eger uçlara hiçbir işlem yapmazsak protez sonrası nasıl duracagını anlattı sag memem soldan 1cm büyük eger farklı boyda protez koyarsa sonucumun yine eşit olmayacagını anlattı. Meme ucum aşagıda olmasına ragmen sag soldan 1cm kadar aşagıdaydı yani simetrimde vardı sonuç olarak ben Ahmet Beye ameliyat olmaya karar verdim. Benim göremedigim kusurlarimi görüp anlatması sadece protez sonrası oluşacak görüntüyü vs vs... Ameliyatımı burun estetigimle beraber 4 kasımda yaptı. 300cc high profil mentor marka pürüzlü meme başımdan kaszarıaltı yerleştirildi. Ayrıca aşagıda olan meme başlarım yukarı çıkarıldı eşitlendi. Bu tarz işlemler için kesinlikle daha tecrübeli dr tercih etmelisiniz. Hacettepede fiyat ne şuan bilmiyorum en son 3600 falandı sanırım ben 4500 verdim 3300hastane+1200silkon ücreti ödedim. Deger mi derseniz deger. Eger meme başlarım taşınmasaydı çok üzülürdüm sonradan tekrar ameliyat olmam gerekirdi şimdi ikiside aynı hizada maşallah. Hiç acı çekmedimdegmesin darısı tüm isteyenlere olsun. Sanırım şuan D cup oldum yada dolo dolu C cup henüz medikal sporcu sutyeniyleyim bakalım ilerde tam ölçüm ne olacak.
valla canım yoğunluğuna bişey diyemem ama hasta yaklaşımı henüz olgunlaşmamış bir dr bence.. çünkü benim gazideki kusur bulduğum dr um bile tane tane anlatır ve dinler.. 1.5 yıldır ara ara görüşmeye gidiyorum gerek burun kontrolüm için hiç hacettepe deki gibi bi muamele görmedim.. dr luğuna bişey diyemem onu ameliyat olanlar yorumlar ama hasta istekleri de çok, çok önemli.. öyle seri öyle hızlı bi muayeneydi ki resmen şunu hissettim bi yol tutturmuş herkese fabrikasyon muamelesi yapıyo gibi ( 200- 275 arası kas altı meme altı tamam hadi gibi.. herkese böyle gibi hissettim ) yoksa sıcak bir insan o yönden sevdim sanki bayadır tanışıyormuşuz gibiydi sıcaklığına bi lafım yok sadece bekletilerimiz uyuşmadı o kadar..
Çok doğru bir teşhis yorumuna kesinlikle katılıyorum dediğin gibi hasta yaklaşımı henüz olgunlaşmamış ve fabrikasyon muamelesi de çok doğru. Merhaba :) Ebrulinin bahsettiği kişiyim ömer bey e ameliyat oldum evet başka doktorlara muayeneye gittiğimde herkes dikişler çok düzgün çok doğal yorumları yapıyorlar. Evet doğru doğal durması çünkü 225cc taktı yani küçük oldu istediğim gibi olmadı. biraz daha büyük olabilirdi. ömer bey göğüs kafesimin almadığını söyledi ama gözlemlediğim kadarıyla Ömer bey hastaların isteklerini dinleyen ama kendi bildiğini yapan ve küçük protezler kullanarak risk almak istemeyen henüz uzmanlığını yapan asistan doktor. Meme altı kesisini tercih ediyor çünkü protezi rahat yerleştirmek için sorun çıkmaması için. Kendi kendime bazen haksızlık mı ediyorum abartıyor muyum diye düşünüyordum ama Ömer bey hakkında benim gibi düşünen arkadaşların yazılarını okuyunca Ömer beyi ne kadar iyi gözlemlediğimi ve değerlendirdiğimi bir kez daha gördüm. Kızlar yaşadığım şehrin dışında başka bir şehirde olduğum için ve Ömer beyi tercih ettiğim için pişmanım. göğsümdeki problemi 3-4 ay takip etmem gerektiğini söylediler eğer düzelme olmazsa tekrar ameliyat olup protezlerimi değiştireceğim çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Normal bir durum değil ablamda yıllar önce meme büyütme ameliyatı oldu ve benim gibi problemler yaşamadı ve üzülerek söylüyorum göğüsleri benimkinden daha güzelParasında değilim o kadar acı çekiyorsun ve sonucunda problemlerle uğraşıyorsun. uygun olsun istedim devleti seçtim bazen acaba özel demi olsaydım daha tanınmış daha iyi bir doktora diye düşünüyorum. Umarım seçim yaptığınız doktorlar sizler için en iyileri olur. Dilerim hepiniz çok iyi sonuçlar alırsınız cicişlerinize kavuşursunuz.
Pinksadecim ben burnumuda yaptırdım 2500 ödedim. Memeyle beraber oldu fotografım var arkadaşın baksın
Canım fotolarına baktım gerçekten çok düzgün olmuş çok başarılı burun operasyonun. Geçmiş olsun güle güle kullanBende burun ameliyatına karar verdim ama Emre ilhanı istiyorum. Resimlerini arkadaşıma göstereceğim canım.
Emre bey yaşadıgın şehirde muayene kontrol fln daha kolay olur senin için. Şimdiden kutlarım kararını muck
Sanırım herkese aynı şeyi söylemiş banada 225cc kas altı meme altı kesisi demişti:sÇok doğru bir teşhis yorumuna kesinlikle katılıyorum dediğin gibi hasta yaklaşımı henüz olgunlaşmamış ve fabrikasyon muamelesi de çok doğru. Merhaba :) Ebrulinin bahsettiği kişiyim ömer bey e ameliyat oldum evet başka doktorlara muayeneye gittiğimde herkes dikişler çok düzgün çok doğal yorumları yapıyorlar. Evet doğru doğal durması çünkü 225cc taktı yani küçük oldu istediğim gibi olmadı. biraz daha büyük olabilirdi. ömer bey göğüs kafesimin almadığını söyledi ama gözlemlediğim kadarıyla Ömer bey hastaların isteklerini dinleyen ama kendi bildiğini yapan ve küçük protezler kullanarak risk almak istemeyen henüz uzmanlığını yapan asistan doktor. Meme altı kesisini tercih ediyor çünkü protezi rahat yerleştirmek için sorun çıkmaması için. Kendi kendime bazen haksızlık mı ediyorum abartıyor muyum diye düşünüyordum ama Ömer bey hakkında benim gibi düşünen arkadaşların yazılarını okuyunca Ömer beyi ne kadar iyi gözlemlediğimi ve değerlendirdiğimi bir kez daha gördüm. Kızlar yaşadığım şehrin dışında başka bir şehirde olduğum için ve Ömer beyi tercih ettiğim için pişmanım. göğsümdeki problemi 3-4 ay takip etmem gerektiğini söylediler eğer düzelme olmazsa tekrar ameliyat olup protezlerimi değiştireceğim çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Normal bir durum değil ablamda yıllar önce meme büyütme ameliyatı oldu ve benim gibi problemler yaşamadı ve üzülerek söylüyorum göğüsleri benimkinden daha güzelParasında değilim o kadar acı çekiyorsun ve sonucunda problemlerle uğraşıyorsun. uygun olsun istedim devleti seçtim bazen acaba özel demi olsaydım daha tanınmış daha iyi bir doktora diye düşünüyorum. Umarım seçim yaptığınız doktorlar sizler için en iyileri olur. Dilerim hepiniz çok iyi sonuçlar alırsınız cicişlerinize kavuşursunuz.
Sanırım herkese aynı şeyi söylemiş banada 225cc kas altı meme altı kesisi demişti:s
Şaka gibi ama dediğin gibi herkese aynı şeyi söylemiş sanırım.
Geçmiş olsun canım çok sevindim senin adına peki ahmet bey hangi hastanede ankarada değilmi??