• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara meme büyütme fiyatları

Ne demek canim bende cok korkmustum ama sagolsun ebruli cok yardimci oldu banada. Bu sizintilar olabiliyor bizde diren kullanilmadi cunku ve sizinti olan gogus daha cabuk toparliyo kendini biliyomusun aslinda iyi bisey hic korkma gecer artik zaten:))

Zaten daha fazla şişlik ve ağrı olan da sol taraf bende. Süper o zaman :)))

Bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum bir de benim areolam çok geniş(meme ucu etrafındaki siyah bölge)hazır büyütmüşken o bölgeyi de küçültmek istiyorum bu yüzden sanırım benim ameliyat ücreti biraz daha fazla olabilir:((( ama ben 1 çocuk daha istiyorum Allah nasip ederse.oyüzden benim ameliyat planları biraz ertelendi...:(

benim bir çocuğum var ama nasip olursa ikinciyi de istiyorum ama ben silikon taktırdım silikonun çocuk için engel değil ama göğüs ucuna da bir operasyon istiyorsan onu tam bilmiyorum süt kanallarına zarar verir mi diye. ben de çok tedirgindim ikinci çocuk istediğim için hep erteliyordum ama yaptırdım mutluyum :))

merhaba arkadaşlar 3 yıldır siteyi takip ediyorum ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim. Bende ameliyat olmayı düşünüyorum hacettepe hastanesinde haldun bey yada figen hanımla görüşmek istiyorumda randevuyu nasıl alabilirim? hastaneyi mi aramam gerekiyor yoksa doktorun numarasını mı bulmam lazım. birde hemen ameliyat için gün alınabiliyor mu yakın zamanda.? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar 3 yıldır siteyi takip ediyorum ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim. Bende ameliyat olmayı düşünüyorum hacettepe hastanesinde haldun bey yada figen hanımla görüşmek istiyorumda randevuyu nasıl alabilirim? hastaneyi mi aramam gerekiyor yoksa doktorun numarasını mı bulmam lazım. birde hemen ameliyat için gün alınabiliyor mu yakın zamanda.? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

0 (312) 305 17 97 Figen hanımın sekreterinin numarası. Burdan randevu alabilirsin. Yoğunluklarına bağlı ameliyat gününü ne zamana alabileceğin. Ben muayeneye gittikten 6 gün sonra ameliyat oldum mesela :)))

0 (312) 305 17 97 Figen hanımın sekreterinin numarası. Burdan randevu alabilirsin. Yoğunluklarına bağlı ameliyat gününü ne zamana alabileceğin. Ben muayeneye gittikten 6 gün sonra ameliyat oldum mesela :)))

peki toplam maliyeti ne kadar oldu? ne kadarını nakit vermek zorundayız? şuan sonuçlarından memnun musun? kaç günde normal haline dönebiliyorsun? şişlikle dışardan belli oluyor mu? yanımda illa refakatçi olması gerekir mi? yoksa tek başına idare ediliyor mu? çok sordum ama çok merak ediyorum:))

peki toplam maliyeti ne kadar oldu? ne kadarını nakit vermek zorundayız? şuan sonuçlarından memnun musun? kaç günde normal haline dönebiliyorsun? şişlikle dışardan belli oluyor mu? yanımda illa refakatçi olması gerekir mi? yoksa tek başına idare ediliyor mu? çok sordum ama çok merak ediyorum:))

5200 tuttu benim. Bunun 1900 lirasını nakit veriyoruz. Protezi ve ameliyat sonrası sütyeni sağlayan firmaya. Gerisini hastahaneye kartla ödeyebilirsin. Normale 15 gün içinde dönüyorsun ama yine de dikkat etmek gerek tabi. Benim bugün 21. Günüm ve çok memnunum :) şişlikler elbette belli oluyo ama zaten 1 ay özel bi sütyen ve bant kullanıyorsun. Yani şişlik olmasa da açamıyorsun rahatça :))) ilk gün mutlaka refakatçin olmalı. Ilk 3 günün zor geçecek çünkü. Sor tabi ki hepimiz yaşadık bunları cnm ;)

Bende kısmetse haftaya salı günü Hacettepede ameliyat olacağım doktorum Haldun bey randevuyu eşim aldı nasıl aldı bilmiyorum muayeneyi Figen hanımla beraber yaptılar konsültasyonlarımı yaptırdım pazartesi sadece ölçüm yapılıp proteze karar verecez ertesi gün ameliyat yanlış hatırlamıyorsam 4500 tl tutuyor

Bende kısmetse haftaya salı günü Hacettepede ameliyat olacağım doktorum Haldun bey randevuyu eşim aldı nasıl aldı bilmiyorum muayeneyi Figen hanımla beraber yaptılar konsültasyonlarımı yaptırdım pazartesi sadece ölçüm yapılıp proteze karar verecez ertesi gün ameliyat yanlış hatırlamıyorsam 4500 tl tutuyor

Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) sizin ameliyatınıza sadece Haldun bey girecektir. O yüzden 4500 tutar. Figen hanımla birlikte girerlerse 5300 tutuyo. Giren her hoca için 800 lira daha ödeniyor yani.

Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) sizin ameliyatınıza sadece Haldun bey girecektir. O yüzden 4500 tutar. Figen hanımla birlikte girerlerse 5300 tutuyo. Giren her hoca için 800 lira daha ödeniyor yani.

ben Haldun beyle ayrıntıları görüştüm dediğiniz gibi Figen hanım girmeyecek sanırım pazartesi sorarım

Kızlar meraba bende yaklaşık 6 ay önce hacettepede dr figen özgüre ameliyat oldum,38 yaşında 2 doğum yapmış evli bbir bayanım.figen hocayla görüşmemizde 260 cc den fazlasının doğal durmayacağını söyledi.hatta portakal gibi durur benzetmesini yaptı:)bende kendimi emanet ettim.benim yara yerinde sigara içmemden ötürü ufak bir açılma oldu,ama 10 günde iyileşti çok şükür.ameliyattan sonra benimle hep ömer ekin bey ilgilendi.geç,güleryüzlü,bence oldukça başarılı bir hekim,benim ameliyatımı ömer bey yaptı sanırım çünkü ameliyattan sonra hep onla muhattap oldum,yaram açıldığında da o takip etti.banada kas üstü 250 cc yuvarlak protez konuldu.ne marka olduğunu bilmiyorum bende evrak falan almadım sadece protezin kutuları verildi.hastaneye 1100 lira protez içinde 1600 lira ödedim.elektron medikale.hastanede yatmadım,bana dren konuldu ve 3.gün çekildi.ben ameliyatımdan oldukça memnunum,hatta önümüzdeki hafta karın germe görüşmesi için figen özgürden randevu aldım.ömer bey için randevu vermiyorlar,zorunlu hizmete gitmiş.devlet hastanesinde olmak isteyenler mutlaka hacettepeyi değerlendirsin.bence mutlaka gidin bi görüşün.hacettepede küçük protez koyma eğilimi var onu bende farkettim.ama benimkiler oldukça doğal ve iyi duruyorlar.sadece yara açılan bölgede izbiraz daha belirgin.birde drenlerin çıktığı yerde 2 küçük izim var.ama dert etmiyorum.herkese güzel memeler::::)))

Merhabalar elektron medikalin internet sitesine baktım fiyat yazmıyor..nasıl temin ettiniz protezleri.o konuda bilgi alabilirmiyim..

aaa ne tesadüf :1:ne güzel siz 1 ayınızı yani en zor süreci atlatmışsınız darısı bize inşallah şu an nasılsınız göğüsleriniz ne durumda?

inşallah siz de ne olup bittiğini anlamadan 1. ayınınızı doldurcaksınız merak etmeyin :34: şu an benim artık ağrım yok denecek kadar az. şişliklerim büyük ölçüde indi ve göğüslerim şekil aldı. daha çok değişecek tabi ki ama şu andaki halinden de çok memnunum. pazartesi kontrolümde artık bant ve sütyenden kurtulmayı umut ediyorum. yeni çamaşırlar almak için sabırsızlanıyorum :1:

inşallah siz de ne olup bittiğini anlamadan 1. ayınınızı doldurcaksınız merak etmeyin :34: şu an benim artık ağrım yok denecek kadar az. şişliklerim büyük ölçüde indi ve göğüslerim şekil aldı. daha çok değişecek tabi ki ama şu andaki halinden de çok memnunum. pazartesi kontrolümde artık bant ve sütyenden kurtulmayı umut ediyorum. yeni çamaşırlar almak için sabırsızlanıyorum :1:
umarım bende 1ay sonra sizin gibi ağrılarım azalmis göğüslerimden memnun bi şekilde geri dönerim😊

Merhaba :)
Ben cuma günü Hacettepe Hastanesinde Figen Özgür ile Ömer Ekin'e ameliyat oldum. Daha çok yeni olduğu için konu açmaya fırsatım olmadı ama size cevap vermek istedim eğer devlet hastanesi düşünüyorsanız kesinlikle gidip muayene olun Ömer Bey çok ilgileniyor ben şahsen İstanbul'dan geldim ameliyat olmak için. yuvarlak protez 1200-1300 tl, damla protez 1800 tl + hastane masrafları 700 ila 1000 tl arasında tutuyor ortalama..

seni arkadaş olarak ekledim cnm, bende 1 ,2 aya olmayı istiyorum acil, güvenilir ve uygun bir yer arıyorum, sende hacettepe de olmuşssun, memnunsun, bununla ilgili olarak sormam gerekenler var lütfen bilgilendirirsen çok memnun olurum, ankaraya gitmeyi düşünüyorum istanbuldayım bende, lütfen özelden bana telini msj atarmısın, arayım seni hastane doktor ve ameliyatla ilgili ayrıntılı sormam lazım, ben özelden telimi atamıyorum henüz ben atardım yoksa.. tşk ederim cnm şimdiden

Merhaba :)
Ben cuma günü Hacettepe Hastanesinde Figen Özgür ile Ömer Ekin'e ameliyat oldum. Daha çok yeni olduğu için konu açmaya fırsatım olmadı ama size cevap vermek istedim eğer devlet hastanesi düşünüyorsanız kesinlikle gidip muayene olun Ömer Bey çok ilgileniyor ben şahsen İstanbul'dan geldim ameliyat olmak için. yuvarlak protez 1200-1300 tl, damla protez 1800 tl + hastane masrafları 700 ila 1000 tl arasında tutuyor ortalama..

bukadar ucuz varsa bı b..kluk vardır derler cnm ya:S

Back
X