Kızlar meraba bende yaklaşık 6 ay önce hacettepede dr figen özgüre ameliyat oldum,38 yaşında 2 doğum yapmış evli bbir bayanım.figen hocayla görüşmemizde 260 cc den fazlasının doğal durmayacağını söyledi.hatta portakal gibi durur benzetmesini yaptı:)bende kendimi emanet ettim.benim yara yerinde sigara içmemden ötürü ufak bir açılma oldu,ama 10 günde iyileşti çok şükür.ameliyattan sonra benimle hep ömer ekin bey ilgilendi.geç,güleryüzlü,bence oldukça başarılı bir hekim,benim ameliyatımı ömer bey yaptı sanırım çünkü ameliyattan sonra hep onla muhattap oldum,yaram açıldığında da o takip etti.banada kas üstü 250 cc yuvarlak protez konuldu.ne marka olduğunu bilmiyorum bende evrak falan almadım sadece protezin kutuları verildi.hastaneye 1100 lira protez içinde 1600 lira ödedim.elektron medikale.hastanede yatmadım,bana dren konuldu ve 3.gün çekildi.ben ameliyatımdan oldukça memnunum,hatta önümüzdeki hafta karın germe görüşmesi için figen özgürden randevu aldım.ömer bey için randevu vermiyorlar,zorunlu hizmete gitmiş.devlet hastanesinde olmak isteyenler mutlaka hacettepeyi değerlendirsin.bence mutlaka gidin bi görüşün.hacettepede küçük protez koyma eğilimi var onu bende farkettim.ama benimkiler oldukça doğal ve iyi duruyorlar.sadece yara açılan bölgede izbiraz daha belirgin.birde drenlerin çıktığı yerde 2 küçük izim var.ama dert etmiyorum.herkese güzel memeler::::)))