Ankara-meme büyütme ameliyatı

Kızlar merhba, iyi bayramlar. Aynı ameliyatı düşünen biri olarak sormak istiyorum.Ameliyatı meme altından mı koltuk altından mı oldunuz, doktor neyi tavsiye etti. Sizce hangisi daha estetik ve iyi ?
Merhabalar. Ben geçen sene Ferruh Beye ameliyat omuştum koltuk altı kesisi yöntemi ile. Sağ koltuk altımdaki iz neredeyse yok gibi, sol taraf bir miktar daha belli. Ama birinin anlayabilmesi için çok dikkatli bakması lazım her halükarda. Benim ablam da başka bir doktora meme altından ameliyat oldu, o da çok memnun. Ama onun izleri benimkinden daha belirgin. Bence doktorunun sana uygun göreceği teknik doğru olacaktır. Şansın bol olsun, umarım en kısa zamanda dilediğin görüntüye kavuşursun :KK66:

Kizlar
Bende gögüs estetigi düsünüyorum ama bu konuda hic bi fikrim yok. 6 yil burunla ugrasinca bi türlü memelere gecemedim. Bana yardimci olurmusunuz. Özel meme gurubu varsa benide alin aydinlatin lütfen. Burundaki yaptigim hatayi memedede yapmak istemiyorum ve arastirmaya karar verdim. Benim gögüslerim bana sorarsaniz sakik ve meme uclarim cok büyük. Diklestirmeye ihtiyacim var büyük bi ihtimal.
Merhaba bende meme diklestirme ve protez yaptirdim 3 yil kadar oldu cok arastirmistim sormak istedigin birsey olursa yardimci olabilirim

Arkadaşlar merhaba,

ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hem psikolojik olarak hem de maddi olarak büyük bir sıkıntı ve korku içindeyim. Ancak memelerim yok denecek kadar küçük olduğu için ekstra bir psikoloji çöküklüğü yaşıyorum :KK43: Artık yeni güne bile uyanmak istemiyorum resmen her uyandığımda dümdüz bir göğüs kafesini hissetmekten çok yoruldum..

Ameliyat olmayı istiyorum ama maddi olarak biraz zor olacak gibi duruyor o nedenle güncel fiyatları öğrenmek istiyorum. Ankada'da bildiğiniz ve güvendiğiniz doktorların isimlerini ve fiyatlarını paylaşırsanız çoook sevinirim. Herkese iyi günler, her şey dilediğiniz gibi olsun.

bir de benim iki mememde de farklı boyutlarda çok miktarda kist bulunmakta. Benimle aynı durumda memeye sahip olup ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Memedeki kistler meme büyütme ameliyatını etkiler mi? Şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar merhaba,

ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hem psikolojik olarak hem de maddi olarak büyük bir sıkıntı ve korku içindeyim. Ancak memelerim yok denecek kadar küçük olduğu için ekstra bir psikoloji çöküklüğü yaşıyorum :KK43: Artık yeni güne bile uyanmak istemiyorum resmen her uyandığımda dümdüz bir göğüs kafesini hissetmekten çok yoruldum..

Ameliyat olmayı istiyorum ama maddi olarak biraz zor olacak gibi duruyor o nedenle güncel fiyatları öğrenmek istiyorum. Ankada'da bildiğiniz ve güvendiğiniz doktorların isimlerini ve fiyatlarını paylaşırsanız çoook sevinirim. Herkese iyi günler, her şey dilediğiniz gibi olsun.

merhaba,
benim de yok denecek kadardı memelerim. aynı psikolojiyi yaşıyordum. ve uzun araştırmalarım sonunda olmaya karar verdim. aldığım en iyi kararmış onu anladım. ekim ayında 1 sene olacak. inanılmaz bir özgüven var artık kıyafet giyerken.
güncel fiyatlar 11.000 ile 19.000 arasında değisiyor. ben gecen sene Ankarada 4 tane doktorla görüştüm. ünlü doktorlarla da ünlü olmayanlarla da. sonunda ünlü olmayan ama işinin ehli bir hoca da karar kıldım. diğer doktorların istediğinden 5 bin tl daha aşağı bir fiyata yaptırdım. hiç düşünme yaptır derim. sonuçta senin istediğin marka, takılacak olan cc , damla protez mi bunlar hepsi fiyatı etkileyen faktörler. gidip görüşmende fayda var.

bir de benim iki mememde de farklı boyutlarda çok miktarda kist bulunmakta. Benimle aynı durumda memeye sahip olup ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Memedeki kistler meme büyütme ameliyatını etkiler mi? Şimdiden teşekkürler..
Bende de o kistlerden vardı. Kas altına koydukları içim protezi etkilemez bizim işlemi dedi doktor ama engel olursa o esnada alırım demişti. Engel olmamış almamış. Duruyor ama sorun yaratırsa aldırabilirsin ilerde dedi.

merhaba,
benim de yok denecek kadardı memelerim. aynı psikolojiyi yaşıyordum. ve uzun araştırmalarım sonunda olmaya karar verdim. aldığım en iyi kararmış onu anladım. ekim ayında 1 sene olacak. inanılmaz bir özgüven var artık kıyafet giyerken.
güncel fiyatlar 11.000 ile 19.000 arasında değisiyor. ben gecen sene Ankarada 4 tane doktorla görüştüm. ünlü doktorlarla da ünlü olmayanlarla da. sonunda ünlü olmayan ama işinin ehli bir hoca da karar kıldım. diğer doktorların istediğinden 5 bin tl daha aşağı bir fiyata yaptırdım. hiç düşünme yaptır derim. sonuçta senin istediğin marka, takılacak olan cc , damla protez mi bunlar hepsi fiyatı etkileyen faktörler. gidip görüşmende fayda var.
Merhaba hangi doktora yaptırdınız? İism yazar mısınız? Şu an memnun musunuz? Ağrı, hissizlik vb konularda nasıl? Brn de doktor araştırıyorum ama isim yaptığı için de gereğinden fazla vermek istemiyorum

X