Ankara-meme büyütme ameliyatı

K kubixs benim zaten koltuk altımda çok derin çizgiler vardı. Eski hali de aynısıydı diyebilirim. İz olayı cilt ve gençlikle de alakalı. Ben 35 inde ameliyat oldum, arkadaşımın kızı aynı dr a 20sinde ameliyat oldu, onda hakkaten sıfır iz var.
Yanlış anlaşılmışım galiba:) benim için çok önemli değil iz konusu sadece volkan beyi aradım direk bana iz kalmaması garanti diyerek fiyat verdi. İllaki ufakta olda iz kalır tuhafıma gittiği için yazmıştım. Bi de evli değilim eşime illaki söylicem yani saklamak falan gibi de bi niyetim yok:) şu an bi an önce cicişlerime kavuşmak istiyorum:)

Yanlış anlaşılmışım galiba:) benim için çok önemli değil iz konusu sadece volkan beyi aradım direk bana iz kalmaması garanti diyerek fiyat verdi. İllaki ufakta olda iz kalır tuhafıma gittiği için yazmıştım. Bi de evli değilim eşime illaki söylicem yani saklamak falan gibi de bi niyetim yok:) şu an bi an önce cicişlerime kavuşmak istiyorum:)
Volkan hoca işinde gerçekten çok iyi

Aklındaki dr lar ile yüz yüze görüş mutlaka. Bir de dr una en doğal, en sağlıklı, en dolgun, gelecekte en sorun çıkarmayacak boyutu istediğini söyle :KK66:

Ben atletim tek kaygım yarışa yetişebilmekti ameliyattan 15 gün sonra bisiklet sürmeye başlamıştım 3 ay sonra maraton koştum zaten . 325 cc ( dr önerisi ile göğüs altı kesisi ile takıldı . Dokuya dokunmayınca çabuk iyileşiyor .. Ferruh bingül yaptı ameliyatımı
Bende ferruh beye olmaya düşünüyorum herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı memnun musunuz his kaybı var mı biraz bilgilendirir misiniz

Canım bende ikisi arasında git gel yaşıyorum hissizlik olur mu korkusu başladı şimdi de
Ben ferruh beyi instagramdan takip ediyorum nerdeyse her gün meme büyütme ameliyatı yapıyo videoya çekip ameliyat sonucuyla ilgili yorum yapıyo. Onunla ilgili hiç olumsuz yorum okumadım burada ya da başka yerde. Galiba ferruh beye yaptırcam ben. Yarın arıcam bakalım.

Kızlar ben ağustosun başına randevu tarihi alabilirsem 5 ine kadar ameliyat olcam. Ama bayramdan sonra Ankaradan ardahana geçicem görev yerime. Tek başıma yaşıcam sizce o zamana kadar toparlar mıyım? Yoksa ameliyata bi dahaki yaza mı bırakmalıyım ?

Kizlar
Bende gögüs estetigi düsünüyorum ama bu konuda hic bi fikrim yok. 6 yil burunla ugrasinca bi türlü memelere gecemedim. Bana yardimci olurmusunuz. Özel meme gurubu varsa benide alin aydinlatin lütfen. Burundaki yaptigim hatayi memedede yapmak istemiyorum ve arastirmaya karar verdim. Benim gögüslerim bana sorarsaniz sakik ve meme uclarim cok büyük. Diklestirmeye ihtiyacim var büyük bi ihtimal.

Ben Aycan Kayıkçıoğlu'na ameliyat oldum, kesinlikle bu doktora olmayın. Kendisi şu an Hacettepede. Prof ve baya para bayıldım ama sonuç çok kötü oldu. Bir göğsüm diğer göğsümle gözle görülür şekilde asimetrik , meme başları eşit durmuyor, biri aşağıda biri daha yukarıda. Ayrıca ameliyat izim baya kaldı. En önemlisi de sinirlerimi kesmiş, mememde his çok az, evlilik hayatında çok kötü etkiliyor bu. Kesinlikle doktorla his kaybını konuşun. Benim bir kaç yıl oldu ama hala geri gelmedi. Nette bu hoca ile ilgili bir kötü paylaşım daha gördüm. Eğer önceden görseydim kesinlikle yaptırmazdım. Parama mı yanayım, çektiğim acıya mı yanayım, kalan ize mi yoksa his kaybına mı bilemedim. Benim göğüslerim küçüktü ama şimdiki aklım olsa iç yaptırmazdım bunları yaşayacağımı bilsem :KK43:
Ben atletim tek kaygım yarışa yetişebilmekti ameliyattan 15 gün sonra bisiklet sürmeye başlamıştım 3 ay sonra maraton koştum zaten . 325 cc ( dr önerisi ile göğüs altı kesisi ile takıldı . Dokuya dokunmayınca çabuk iyileşiyor .. Ferruh bingül yaptı ameliyatımı
Ankara’da 2015’te Dr. Volkan Tayfur’a ameliyat oldum. Çoook memnunum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Kimse memelerimin protez olduğunu anlamıyor. Çok doğal ve diriler :KK66: his konusuna gelince... ameliyattan sonra meme uçlarım varmış benim dedim :KK66: çok hassas ve erojenler. Çok seviyorum onları :KK70:

Bence paraya takılma, 1,2 bin lira fazla ver. Ömrün boyunca rahat et. Sağlık bu şakaya gelmez. Gidip de sırf ucuz diye tecrübesiz birine ameliyat olma, bir memen göbeğine bir memen omzuna bakmasın. :KK66: pahalı Dr iyidir demiyorum; ama Dr hakkında araştırmanı yapıp iyi geribildirimler aldıysan bir kaç bin lirayı ne yap et ekle bütçene. Hayırlısı oldun inşallah.
Merhaba arkadaşlar bende hiç meme olmayanlardanım 6 ay araştırma sonunda karar verdim ameliyat tarihi aldım 8 martta Haldun Kamburoğluna gögüs büyütme ameliyatı olucam.bana kas altı 265 veya 300 cc damla protez takacak.İnşallah herkez istediği görüntüsüne ve ağrısız kavuşuruz
Bende aralikta Haldun Kamburogluna oldum. 255 cc damla protez konuldu çogu kisiye kucuk gelebilir ileride dusuncem degisir mi bilmiyorum bana gore gayet ideal boyut :) kalkma itme.cekme disinda ameliyatli oldugunu hissetmedim.. agrim sizim.olmadi cok sukur :)
  1. Arkadaşlar ben de Kubilay Özdil 'e meme büyütme ameliyatı oldum. Bugün 4. Günüm bandajlarım alındı. Ameliyatım çok başarılı geçti. Öyle aman aman ağrım sızım olmadı. Doktor bey çok güvenilir ve bu işin uzmanı. Haftada 2/3 ameliyat yapıyormuş. Çok araştırdım. Ücreti de aynı kalitede ameliyat yapanlara göre çok makul. Güleryüzlü ve sempatik ve çok ilgili bir doktor. Akrapol hastanesinde oldum.Personel korkunç ilgili ve profesyonel. Hastaneyi de çok beğendim. Sekreteri de çok şeker. Ben hiç tanımıyordum. İyi ki bulmuşum. Çok memnunum. Çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Oldukça da rahatlatıyor.

Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
    + Çoklu AlıntıCevapla
258 Daha fazla mesaj...
12345627Sonraki >
mutluluk2015 mutluluk2015 canım merhabalar. Ben de koltuk altı kesisi ile Ferruh Beye ameliyat oldum 13 Nisanda. Rica etsem beni izleyebilir misin? Forumda çok koltuk altı örneği yok çünkü.
Ben de can öztekin ile ve gökhan tunçbilek ile görüştüm. Gökhan bey'de karar kıldım. Hakkında olumlu seyler duymustm öyle gittim. 8500 su anki ücreti.hacettepe'de yüz bakli yapılmıştı ya o ekibin başındaki profesörmüş. Gidenler de memnun. Bakalım kısmet. gün aldım beklemedeyim
K kubixs benim zaten koltuk altımda çok derin çizgiler vardı. Eski hali de aynısıydı diyebilirim. İz olayı cilt ve gençlikle de alakalı. Ben 35 inde ameliyat oldum, arkadaşımın kızı aynı dr a 20sinde ameliyat oldu, onda hakkaten sıfır iz var.
Teşekkürler :) 2015 te Volkan Tayfur a oldum.
Merhaba, ben İstanbul Bezmialem tıp fakültesi hastanesi nde meme büyütme ameliyatı oldum geçen yıl. 5 gün önce de sağ memeden revizyon yapıldı
Bu arada bende ameliyat oldum bugün 6 ci günüm zor bi süreçten geçiyorum daha ağrılarım dinmediki üstüne kanama eklendi her iki göğsümden kan geliyor dah neler yasiycam hiç bilmiyorum

Kızlar merhba, iyi bayramlar. Aynı ameliyatı düşünen biri olarak sormak istiyorum.Ameliyatı meme altından mı koltuk altından mı oldunuz, doktor neyi tavsiye etti. Sizce hangisi daha estetik ve iyi ?

X