Ankara-meme büyütme ameliyatı

Merhabalar. Ankara'da 2018 doktor tavsiyeniz kimlerdir ve fiyat bilgisi verebit misinz
Ben de can öztekin ile ve gökhan tunçbilek ile görüştüm. Gökhan bey'de karar kıldım. Hakkında olumlu seyler duymustm öyle gittim. 8500 su anki ücreti.hacettepe'de yüz bakli yapılmıştı ya o ekibin başındaki profesörmüş. Gidenler de memnun. Bakalım kısmet. gün aldım beklemedeyim

merhabalar. bende ameliyat olmayı düşünüyorum bu yüzden doktor araştırmasına giriştim. az önce volkan beyi aradım ve koltukaltı iz kesinlikle kalmıyo dedi ve 12000 tl fiyat verdiler. önden 500 tl kapora alıyorlarmış. ferruh bey ve volkan bey rasında kaldım bende o da 11000 miş

merhabalar. bende ameliyat olmayı düşünüyorum bu yüzden doktor araştırmasına giriştim. az önce volkan beyi aradım ve koltukaltı iz kesinlikle kalmıyo dedi ve 12000 tl fiyat verdiler. önden 500 tl kapora alıyorlarmış. ferruh bey ve volkan bey rasında kaldım bende o da 11000 miş
sizin nwydi yaotirmak iatediginiz bu hangi operasyonun parasi

Ben atletim tek kaygım yarışa yetişebilmekti ameliyattan 15 gün sonra bisiklet sürmeye başlamıştım 3 ay sonra maraton koştum zaten . 325 cc ( dr önerisi ile göğüs altı kesisi ile takıldı . Dokuya dokunmayınca çabuk iyileşiyor .. Ferruh bingül yaptı ameliyatımı
Memnun Muş’un peki canım dr dan silikondan

Koltuk altı kesisi izsizlik demek değil. Minimum izin koltuk altındaki katlantı yerinde saklanması demek. Benim 3 sene oldu. Gerçekten hiç belli olmuyor. Uzaktan gören orada kesi olduğunu anlamaz. Ama elinle gerdirirsen dibine girip bakılırsa anlaşılabilir. Diyelim anlaşıldı, hiç kimse koltuk altından meme büyütme yaptırdığını anlamaz. Ben ameliyattan 2 ay sonra deniz tatili yapmıştım, suda oğlumu kaldırıp indirirken arkadaş gördü ve ona koltuk altında et benlerim olduğunu ve ameliyatla aldırdığımı söylemiştim.

Dün havuzda fıstık gibi bir genç kız vardı. Fiziği ve göğüsleri harikaydı. Bikinisi kaymıştı hafif ve memelerin altındaki kesi yerleri göründü. İki beyaz çizgi. Görünse nolur??? Meme ameliyatı olan anlar sadece :KK66: yanımdaki arkadaşım görmedi / farketmedi o çizgileri. Ama ben bilen biri olarak hemen anladım :KK66: anlasam ne anlamasam ne :KK66: göğüsler harikaydı :KK66: ister meme altı ister koltuk altı kesisi, dr un hangisini öneriyorsa, hangisi senin alt yapına uygunsa, dr un hangi yöntemde iddialıysa onu tercih et :KK66:

2423A1EC-434F-46F1-86BB-192BE63215C4.jpeg
yeni çektim resmi.

K kubixs benim zaten koltuk altımda çok derin çizgiler vardı. Eski hali de aynısıydı diyebilirim. İz olayı cilt ve gençlikle de alakalı. Ben 35 inde ameliyat oldum, arkadaşımın kızı aynı dr a 20sinde ameliyat oldu, onda hakkaten sıfır iz var.

X