- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
- Konu Sahibi Zsarahreeky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutluluk2015 canım merhabalar. Ben de koltuk altı kesisi ile Ferruh Beye ameliyat oldum 13 Nisanda. Rica etsem beni izleyebilir misin? Forumda çok koltuk altı örneği yok çünkü.2015 te koltuk altı kesisi ile olmuştum, 10 bin lira vermiştim. Meme altı kesisi daha uygun.
ne kadara oldunuz fiyatlari nasilmutluluk2015 canım merhabalar. Ben de koltuk altı kesisi ile Ferruh Beye ameliyat oldum 13 Nisanda. Rica etsem beni izleyebilir misin? Forumda çok koltuk altı örneği yok çünkü.
Ben indirimli oldum, kendim de hekim olduğum için. Ama bildiğim kadarıyla benim doktorumun fiyatları 10bin liradan başlıyor.ne kadara oldunuz fiyatlari nasil
tesekkir ederim dr niz kim hangi ilde nerdeBen indirimli oldum, kendim de hekim olduğum için. Ama bildiğim kadarıyla benim doktorumun fiyatları 10bin liradan başlıyor.
Ferruh Bngul, Ankara’da canım.tesekkir ederim dr niz kim hangi ilde nerde
İzliyorum canım. Ben Ferruh Bey ile de görüşmüştüm. Zaten Ankara’daki iki isimden biri. Ferruh beyi de sevmiştim ama Volkan Hoca ile daha iyi bir iletişim yakalamıştım. Kısmet böyleymiş ferruh beyin sonuçları da çok başarılıFerruh Bngul, Ankara’da canım.
Ben de can öztekin ile ve gökhan tunçbilek ile görüştüm. Gökhan bey'de karar kıldım. Hakkında olumlu seyler duymustm öyle gittim. 8500 su anki ücreti.hacettepe'de yüz bakli yapılmıştı ya o ekibin başındaki profesörmüş. Gidenler de memnun. Bakalım kısmet. gün aldım beklemedeyimMerhabalar. Ankara'da 2018 doktor tavsiyeniz kimlerdir ve fiyat bilgisi verebit misinz
Su an volkan bey 12000civarıF
Fiyat nedir acaba.
sizin nwydi yaotirmak iatediginiz bu hangi operasyonun parasimerhabalar. bende ameliyat olmayı düşünüyorum bu yüzden doktor araştırmasına giriştim. az önce volkan beyi aradım ve koltukaltı iz kesinlikle kalmıyo dedi ve 12000 tl fiyat verdiler. önden 500 tl kapora alıyorlarmış. ferruh bey ve volkan bey rasında kaldım bende o da 11000 miş
meme büyütmesizin nwydi yaotirmak iatediginiz bu hangi operasyonun parasi
Memnun Muş’un peki canım dr dan silikondanBen atletim tek kaygım yarışa yetişebilmekti ameliyattan 15 gün sonra bisiklet sürmeye başlamıştım 3 ay sonra maraton koştum zaten . 325 cc ( dr önerisi ile göğüs altı kesisi ile takıldı . Dokuya dokunmayınca çabuk iyileşiyor .. Ferruh bingül yaptı ameliyatımı
Çok memnunum arkadaşım hiç şikayetim olmadıMemnun Muş’un peki canım dr dan silikondan
Koltuk altı kesisi izsizlik demek değil. Minimum izin koltuk altındaki katlantı yerinde saklanması demek. Benim 3 sene oldu. Gerçekten hiç belli olmuyor. Uzaktan gören orada kesi olduğunu anlamaz. Ama elinle gerdirirsen dibine girip bakılırsa anlaşılabilir. Diyelim anlaşıldı, hiç kimse koltuk altından meme büyütme yaptırdığını anlamaz. Ben ameliyattan 2 ay sonra deniz tatili yapmıştım, suda oğlumu kaldırıp indirirken arkadaş gördü ve ona koltuk altında et benlerim olduğunu ve ameliyatla aldırdığımı söylemiştim.merhabalar. bende ameliyat olmayı düşünüyorum bu yüzden doktor araştırmasına giriştim. az önce volkan beyi aradım ve koltukaltı iz kesinlikle kalmıyo dedi ve 12000 tl fiyat verdiler. önden 500 tl kapora alıyorlarmış. ferruh bey ve volkan bey rasında kaldım bende o da 11000 miş
Dün havuzda fıstık gibi bir genç kız vardı. Fiziği ve göğüsleri harikaydı. Bikinisi kaymıştı hafif ve memelerin altındaki kesi yerleri göründü. İki beyaz çizgi. Görünse nolur??? Meme ameliyatı olan anlar sadece yanımdaki arkadaşım görmedi / farketmedi o çizgileri. Ama ben bilen biri olarak hemen anladım anlasam ne anlamasam ne göğüsler harikaydı ister meme altı ister koltuk altı kesisi, dr un hangisini öneriyorsa, hangisi senin alt yapına uygunsa, dr un hangi yöntemde iddialıysa onu tercih etmerhabalar. bende ameliyat olmayı düşünüyorum bu yüzden doktor araştırmasına giriştim. az önce volkan beyi aradım ve koltukaltı iz kesinlikle kalmıyo dedi ve 12000 tl fiyat verdiler. önden 500 tl kapora alıyorlarmış. ferruh bey ve volkan bey rasında kaldım bende o da 11000 miş
yeni çektim resmi.merhabalar. bende ameliyat olmayı düşünüyorum bu yüzden doktor araştırmasına giriştim. az önce volkan beyi aradım ve koltukaltı iz kesinlikle kalmıyo dedi ve 12000 tl fiyat verdiler. önden 500 tl kapora alıyorlarmış. ferruh bey ve volkan bey rasında kaldım bende o da 11000 miş
3 cm civarıEki Görüntüle 2170506 yeni çektim resmi.