Ankara-meme büyütme ameliyatı

Zsarahreeky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
12
6
merhaba herkese. Ben artık meme büyütme ameliyatı olmay karar verdim. Göğüslerim çok küşük ve artık psikolojimi etkilemeye başladı :KK43: Ankara’ da ameliyat yaptıran arkadaşlar ne kadara hamgi doktora yaptırdınız? Çok uçuk rakamlar veremicem :KK43: bir de boyunm 1.65 kilom 50. Sporcuyum ağır spor yapıyorum. Acaba ne zaman tekrar spora dönebilirim. Sporumu etkiler mi? Bir de kaç cc taktırmam gerekir sizce kızlar ? Benimle benzer ölçülerde olan varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada dotoğraf koymayı beceremedim isteyene özelden atabilirim. Fikirleriniz çok değerli. Pylaşabilirseniz çok sevinirim.

Ben Aycan Kayıkçıoğlu'na ameliyat oldum, kesinlikle bu doktora olmayın. Kendisi şu an Hacettepede. Prof ve baya para bayıldım ama sonuç çok kötü oldu. Bir göğsüm diğer göğsümle gözle görülür şekilde asimetrik , meme başları eşit durmuyor, biri aşağıda biri daha yukarıda. Ayrıca ameliyat izim baya kaldı. En önemlisi de sinirlerimi kesmiş, mememde his çok az, evlilik hayatında çok kötü etkiliyor bu. Kesinlikle doktorla his kaybını konuşun. Benim bir kaç yıl oldu ama hala geri gelmedi. Nette bu hoca ile ilgili bir kötü paylaşım daha gördüm. Eğer önceden görseydim kesinlikle yaptırmazdım. Parama mı yanayım, çektiğim acıya mı yanayım, kalan ize mi yoksa his kaybına mı bilemedim. Benim göğüslerim küçüktü ama şimdiki aklım olsa iç yaptırmazdım bunları yaşayacağımı bilsem :KK43:

Ben Aycan Kayıkçıoğlu'na ameliyat oldum, kesinlikle bu doktora olmayın. Kendisi şu an Hacettepede. Prof ve baya para bayıldım ama sonuç çok kötü oldu. Bir göğsüm diğer göğsümle gözle görülür şekilde asimetrik , meme başları eşit durmuyor, biri aşağıda biri daha yukarıda. Ayrıca ameliyat izim baya kaldı. En önemlisi de sinirlerimi kesmiş, mememde his çok az, evlilik hayatında çok kötü etkiliyor bu. Kesinlikle doktorla his kaybını konuşun. Benim bir kaç yıl oldu ama hala geri gelmedi. Nette bu hoca ile ilgili bir kötü paylaşım daha gördüm. Eğer önceden görseydim kesinlikle yaptırmazdım. Parama mı yanayım, çektiğim acıya mı yanayım, kalan ize mi yoksa his kaybına mı bilemedim. Benim göğüslerim küçüktü ama şimdiki aklım olsa iç yaptırmazdım bunları yaşayacağımı bilsem :KK43:
aaa çok üzüldüm sizin adınıza. O doktoru araştırma şistemden çıkarıyorum ohalde :KK43:

çok geçmiş olsun bu arada . Umarım yaralarınız en kısa zamanda iyileşir

hangi ameliyat tekniğiyle oldun? ve kas altı mı
Evet kas altına koydu, memenin altından kesti, damla şeklinde protez koydu. Evilik hayatını etkilemesi cidden kötü, dokunulduğunda hiçbir his almıyorsun, kadınlar da memeden etkileniyormuş halbuki, böyle olacağını bilsem yaptırmazdım, ve geri dönüşü yok siniri kesmesinin. Siniri kesmemesi ile ilgili mutlaka doktorla konuşun :KK43:

Evet kas altına koydu, memenin altından kesti, damla şeklinde protez koydu. Evilik hayatını etkilemesi cidden kötü, dokunulduğunda hiçbir his almıyorsun, kadınlar da memeden etkileniyormuş halbuki, böyle olacağını bilsem yaptırmazdım, ve geri dönüşü yok siniri kesmesinin.
Kas altına koyarken böyle bir risk hep var mı yoksa o gerçekten doktorun beceriksizliği mi?

Kas altına koyarken böyle bir risk hep var mı yoksa o gerçekten doktorun beceriksizliği mi?
Doktorun beceriksizliğinden kaynaklı, sinir geçen yerlerde dikkatli olması gerekirken olmadıklarından. Eli iyi bir doktor olursa ameliyt sonrası 1 yıla tekrar eskisi gibi hissedebiliyorsunuz.

bu risk her ameliyatta vardır ama genelde geçici durumlardır. ameliyattan çıktığında ya hiç hissetmezsin, ya da aşırı hissedersin iğne batarcasına. ama bu dediğim gibi geçicidir genelde. kalıcı olması bence doktorun hatası

merhaba herkese. Ben artık meme büyütme ameliyatı olmay karar verdim. Göğüslerim çok küşük ve artık psikolojimi etkilemeye başladı :KK43: Ankara’ da ameliyat yaptıran arkadaşlar ne kadara hamgi doktora yaptırdınız? Çok uçuk rakamlar veremicem :KK43: bir de boyunm 1.65 kilom 50. Sporcuyum ağır spor yapıyorum. Acaba ne zaman tekrar spora dönebilirim. Sporumu etkiler mi? Bir de kaç cc taktırmam gerekir sizce kızlar ? Benimle benzer ölçülerde olan varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada dotoğraf koymayı beceremedim isteyene özelden atabilirim. Fikirleriniz çok değerli. Pylaşabilirseniz çok sevinirim.
Ben atletim tek kaygım yarışa yetişebilmekti ameliyattan 15 gün sonra bisiklet sürmeye başlamıştım 3 ay sonra maraton koştum zaten . 325 cc ( dr önerisi ile göğüs altı kesisi ile takıldı . Dokuya dokunmayınca çabuk iyileşiyor .. Ferruh bingül yaptı ameliyatımı

Ben atletim tek kaygım yarışa yetişebilmekti ameliyattan 15 gün sonra bisiklet sürmeye başlamıştım 3 ay sonra maraton koştum zaten . 325 cc ( dr önerisi ile göğüs altı kesisi ile takıldı . Dokuya dokunmayınca çabuk iyileşiyor .. Ferruh bingül yaptı ameliyatımı
15 gün biraz erken geldi bana :KK43: ama o kadar hızlı iyileşiyorsa sevindirici. İş hayatımı nasıl etkiler onu merak ediyorum 1 hafta izin yeterli olur mu ? Göğüsaltı derken kas altı mı oldunuz?

Ferruh bingur nerede ? Devlet mi özel mi? Bir de ne kadara yaptırdınız? Daha önce sokunuz var mıydı

Cnm merhabalar sporcu olduğunuz için sanırım kas üstü oldunuz ameliyatı , eğer kas üstü ise silikonu elinizle hissediyormusunuz, yuvarlakmi damlami yapıldı ve ameliyat öncesi ne kadar dokun vardı lütfen paylaşırmisin

Dokunuz.var miydi.demem istemis sanirim :))
Cnm merhabalar sporcu olduğunuz için sanırım kas üstü oldunuz ameliyatı , eğer kas üstü ise silikonu elinizle hissediyormusunuz, yuvarlakmi damlami yapıldı ve ameliyat öncesi ne kadar dokun vardı lütfen paylaşırmisin
KıZlar 100 gr meme dokum vardı .. evet kas üstü oldu hissediyorum ancak rahatsızlık veren bir his değil yüksek profil uygun gördü doktorum .

Hissediyorum derken elinizle dokundugunuzdami ele geliyor hissediyorsunuz kenarlarını v.s.
Yok tam olarak öyle değil dikiş yerlerinde hafif bi hissiyat. Evet elimle dokunduğumda öyle orjinal meme gibi değil sert ama kenar algısı yok tam ifade edemedim sanırım :110: şu kadarını söyleyebilirim rahatsızlık veren bir sürüm yok. ilk yıl çok hassasiyet vardı duş alırken bile sakındım ama sonra oda geçti şu an üstüne felan yatıyorum yani..

Yok tam olarak öyle değil dikiş yerlerinde hafif bi hissiyat. Evet elimle dokunduğumda öyle orjinal meme gibi değil sert ama kenar algısı yok tam ifade edemedim sanırım :110: şu kadarını söyleyebilirim rahatsızlık veren bir sürüm yok. ilk yıl çok hassasiyet vardı duş alırken bile sakındım ama sonra oda geçti şu an üstüne felan yatıyorum yani..

Anladim cnm ,normal meme kıvaminda bende beklemiyorum ama çokta öyle sert değildir inşallah:KK43: çevremde ameliyat olmuş bir tanıdığım olsa baya bi incelerdim dokunurdum kesinlikle insan merak ediyor bilmediği bir seyide tahmin edemiyor :) , ben kas üstünü kas altına göre biraz daha büyük olduğu için düşünüyorum , yani 350 CC lik bir protezi kas altına koyuldugunda kaslarda baskı yaptığı için boyut kuculuyor ancak kas üstüne koyulduğunda boyut biraz daha dolgun ve büyük görünüyor şimdi seni izlemeye alsam albümümde suanki halleri var ameliyat öncesi halim , benim ki kadar dokun varmiydi dahami fazla yada dahami azdı rica etsem dusunceni yazarmisin

Son düzenleme:
Anladim cnm ,normal meme kıvaminda bende beklemiyorum ama çokta öyle sert değildir umarim , ben kas üstünü kas altına göre biraz daha büyük olduğu için düşünüyorum , yani 350 CC lik bir protezi kas altına koyuldugunda kaslarda baskı yaptığı için boyut kuculuyor ancak kas üstüne koyulduğunda boyut biraz daha dolgun ve büyük görünüyor şimdi seni izlemeye alsam albümümde suanki halleri var ameliyat öncesi halim , benim ki kadar dokun varmiydi dahami fazla yada dahami azdı rica etsem dusunceni yazarmisin
tabiki arkadaşım ne demek

X