ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Koru hastanesinde yaptırdığım tahlilde tsh normal değerleri 0,4-4,5 yazıyor canım üzme kendini iyice bi sor soruştur bakalım
hamilelik yoksa o deger normal evet ama hamilelikte tsh 2.5 altında olmalı der doktorlar.
canım üzülme tsh ın 2.5 üstüne ama bariz bır fark yok herşey yolundadır inşallah

evet ben 5 gündür sancıların artmasını bekliyorum ama bişi yok. yarın yatışım yapılcak... suni sancı işe yaramazsa sezeryan
Ayy bugün geliyo yani bebiş Allah yardımcın olsun. inşallah suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğar bebişin. Bir avazda sağlıklı, hayırlı doğumlar olsun... Bizi de haberdar et emi.

Saol ccnm yatisim yapıldı suni başladı çok kötü degil

Hadi bakalım hayırlısı. İnşallah sezeryana gerek kalmaz da açılman hızla devam eder. Ama herşeyden önce hayırlısı olsun sezeryan olursa da bebeğine sağlıkla kavuşacağını düşün. Çok güzel bir heyecan yaaa

hmm izin tarihleri belli mi doktorların ya? bizimki ağustosya kesin birileri olmayacak o tarihte bize denk yani. doğumda kendi doktorum olsa daha iyi..
bide şu yeni gelen özge hanım nasıl acaba? kesin yıllık izinde olanın yerine o bakar :/

Hiç bilmiyorum canım ya sormadım da doktoruma açıkçası. Umarım denk gelmez ama herkes kendi doktorundan memnun gibi ya bir sıkıntı olmazsa inşallah doktor o kadar da önemli değil bence. Düşünme şimdiden bide bunu zaten kafamızda bir sürü felaket senaryasu:) Çünkü yapacak bişey de yok maalesef..

Merhaba Kızlar bugun yüzyüze Medical Park Doğum paketi hakkında görüşme yaptık.
Görüşme şu şekilde 8 muayene ücreti tahlıller 2 li 3 lü taramalar Doktor ücreti Normal doğum/Sezaryan doğum 1 gece yatış 1 kişi refakatçi bebek doğum sonrası tahlilleri kontolleri muayenesi nst şeker yüklemesi ayrıca her muayaneye geldiğimizde 12 tl devlet katkısı ilk başlangıçta seçeceğimiz hocaya göre ilk muayane ücreti .. olacak şekilde 3900 fiyat verdiler..

Ayrıca şöyle durumlar var mesela planlanın dışında doğum oldu ve o gün Doktor yerinde değil eğer Doktoru hastaneye çağırırsak 500 tl .. 1 gece daha kalma durumu oldu 250 tl oda ücreti Epidural 500 tl ayrıntı ultrasyon ihtiyaç duyulduğunda extra ücret doğum sırasında normal doğum ise eşinin desteği var.. Bunun gibi farklı istekleri oldu.. Sizce bu hastanede doğum yapılır mı ayrıca Aylin Hocayı önerdiler fakat bu aralar Aylin hoca çok yoğunmuş randevular biraz sarkıyormuş.. Başka hoca önerme imkanınız varmıdır..

Aylin hoca dışında bir hoca tavsiye etme imkanınız varmıdr.. Medical parka karar verdik eşim ile sadece Hoca karar vermek kaldı.. Aylin hoca gereğinden fazla kalabalık bu kalitede başka doktor yokmu bu hastanede.. :)

Aylin hoca dışında bir hoca tavsiye etme imkanınız varmıdr.. Medical parka karar verdik eşim ile sadece Hoca karar vermek kaldı.. Aylin hoca gereğinden fazla kalabalık bu kalitede başka doktor yokmu bu hastanede.. :)
Banu hocadan memnunum ben. Diğer doktorlardan da memnun olan arkadaşlar var.

Banu hocadan memnunum ben. Diğer doktorlardan da memnun olan arkadaşlar var.
Öneriniz için teşekkürler bana olayları gidişatı güzelcene anlatacak yardımcı olacak ve moral verecek bir Doktor olursa benim için harika olur.. Bayan Doktot düşünüyorum. Banu hoca ilk hocam olacak..

öyle saçma şey olurmu yaa ilk defa duyuyorum doktoru çağırmak için 500tl ödenmesi giden arkadaşların yorumlarında hiç böyle birşey okumamıştım.bu durumla karşılaşan başkaları varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…