ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel sağlıkla kucağına almışsın bebeğini. Sarılık için de çok geçmiş olsun. Ben de bunu merak ediyordum çoğu bebekte oluyor çünkü sarılık. bebeğin yoğum bakımı için ne kadar ek ücret ödediniz. bir de siz 1 gece mi kaldınız 2 gece mi? Fazla soru sordum kusura bakma ama emzirme ile ilgili destek oldular mı, sezaryandan sonra hemen süt gelmiyormuş sanırım tavırları nasıldı?
Ne demek est.insan çok merak ediyor bilirim.En önemlisi de o_O noktada çok doğru karar vermisim.Yoğun bakım ünitesi olan bi yeri seçerek.Yoğun bakım ücretsiz.2 gece yattım.Bir gece için ek ücret odedik.275 TL yanlış hatirlamiyorsam.Emzirme konusuna gelince en büyük sıkıntımız o oldu.Ama sezeryan dan sonra sut gelmiyor yanlış dusunceymis bunu araştırmalarım sonucu öğrendim:)Bizim sıkıntımız daha farklı sebepten oldu.Emme isteği olup tutamamadan kaynaklı.2.gün sutum vardı.Ben de ilk zaman kendi rahatsızlığından dolayı biz şekilde sariligini atması için anne sütü alması gerektiğinden sağma yaptım.Bu arada edinmediyseniz mutlaka bi elektrikli pompa almanızı tavsiye ederim.Uzun sure calismiycam boşuna aldım galiba diye düşünüyordum yanilmisim.Emzirme konusunda olsun diğer konularda olsun çok yardımcı oldular.Bebeğim 1 ayi geçti.Hala gittiğimizde doktorumuz un yönlendirmesiyle bir odaya geçiyoruz.Emzirme uzmanı bir hemşire var,sağolsun mükemmel alakalı.Çok faydalandik.Bu arada çocuk doktorumuz super.Hastaneye ilgili hic endisem kalmadı.Doğumdan sonra ugramam diyordum. ama fikrimi değiştirdiler.Hepiniz hayirlisiyla alırsınız inş bebekkerinizi:)

Ne demek est.insan çok merak ediyor bilirim.En önemlisi de o_O noktada çok doğru karar vermisim.Yoğun bakım ünitesi olan bi yeri seçerek.Yoğun bakım ücretsiz.2 gece yattım.Bir gece için ek ücret odedik.275 TL yanlış hatirlamiyorsam.Emzirme konusuna gelince en büyük sıkıntımız o oldu.Ama sezeryan dan sonra sut gelmiyor yanlış dusunceymis bunu araştırmalarım sonucu öğrendim:)Bizim sıkıntımız daha farklı sebepten oldu.Emme isteği olup tutamamadan kaynaklı.2.gün sutum vardı.Ben de ilk zaman kendi rahatsızlığından dolayı biz şekilde sariligini atması için anne sütü alması gerektiğinden sağma yaptım.Bu arada edinmediyseniz mutlaka bi elektrikli pompa almanızı tavsiye ederim.Uzun sure calismiycam boşuna aldım galiba diye düşünüyordum yanilmisim.Emzirme konusunda olsun diğer konularda olsun çok yardımcı oldular.Bebeğim 1 ayi geçti.Hala gittiğimizde doktorumuz un yönlendirmesiyle bir odaya geçiyoruz.Emzirme uzmanı bir hemşire var,sağolsun mükemmel alakalı.Çok faydalandik.Bu arada çocuk doktorumuz super.Hastaneye ilgili hic endisem kalmadı.Doğumdan sonra ugramam diyordum. ama fikrimi değiştirdiler.Hepiniz hayirlisiyla alırsınız inş bebekkerinizi:)
Hangi çocuk doktoruna gidiyorsun?:)

Çok teşekkür ederim gercekten çok yardımcı oldun. Boyle tecrubelerini paylasman icimizi rahatlatti. Bebegine de masallah kirkini cikariyor:nazar: Ben de sut pompasi aldim hastaneye yanimda gotureyim o zmn soyledigin iyi oldu.

Çok teşekkür ederim gercekten çok yardımcı oldun. Boyle tecrubelerini paylasman icimizi rahatlatti. Bebegine de masallah kirkini cikariyor:nazar: Ben de sut pompasi aldim hastaneye yanimda gotureyim o zmn soyledigin iyi oldu.
Önemli değil canım.Hastanede medela nin var.İstediğinde getiriyorlar.Benimki lansinoh ama medela daha iyi geldi.Hayırlı doğumlar herkese.

Aylin hanım dışında başka kadın doğumcuya giden yok mu? ayrıca ücretler ne kadar visite vs
Merhaba Banu hanıma gidiyorum ben memnunum şimdilik biraz resmi ve hızlı konuştuğu için beğenmiyor çoğu kişi ama bence verdiği bilgiler beni tatmin ettiği sürece sıkıntı yok sabah saatlerinde gitmenizi öneririm ücret 112 tl şu an. Çok güzel bilgi tutuyor böylelikle bir sonraki gelişinde hatırlıyor senin kendini hatırlatmana gerek kalmıyor

Aylin hocaya kontrole giden herkesin dikkatine;
Kendisi ilk veridiğim kan tahlilimde TSH SONUCUM 3,5 ÇIKMASINA RAĞMEN "herşey çok normal sevgiler" şeklindeki uyduruk mesajıyla beni bilgilendirmiştir.
Yaptığı diğer saçmalıklarından ötürü kendisinden ve medical park hastanesinden arkama bakmadan kaçarak geçtiğim koru hastanesinde yeni öğrendim ki çoktan ilaca başlamam gerekiyormuş.
1-2 arasında olması gereken değerin 3,5 oluşu kendisini pek de ilgilendirmemiş olsa gerek.
Fakat bu karnımdaki bebekte IQ geriliğine sebep olabilecek bir ihmal.
Lütfen doktorunuza güvenmeyin, tahlillerinizi başka doktorlara da gösterin rezalet bir doktor. rezalet bir hastane.

Ben de aylin hanima gidiyorum cok memnunum gayet ilgili benim guatrm19du hamile kaldigimda aylin hanima 15haftalikta basladim simdi 35haftaligim gayet iyi ilgilendi bence on yargili olmamak lazim aylin hanimi deneyip karar vermeli istemeyen birakiyor zaten herkesin en dogal hakki

Kendisi ilk veridiğim kan tahlilimde TSH SONUCUM 3,5 ÇIKMASINA RAĞMEN "herşey çok normal sevgiler" şeklindeki uyduruk mesajıyla beni bilgilendirmiştir.
Yaptığı diğer saçmalıklarından ötürü kendisinden ve medical park hastanesinden arkama bakmadan kaçarak geçtiğim koru hastanesinde yeni öğrendim ki çoktan ilaca başlamam gerekiyormuş.
1-2 arasında olması gereken değerin 3,5 oluşu kendisini pek de ilgilendirmemiş olsa gerek.
Lütfen doktorunuza güvenmeyin, tahlillerinizi başka doktorlara da gösterin rezalet bir doktor. rezalet bir hastane.

ben de toksoplazma değerim negatif olmasına rağmen hiç bir uyarıda bulunmayıp herşey normal sevgiler diye mesaj almıştım ama hala devam ediyorum ya koruya geçeceğim ya da aynı hastanede başka bir doktora. ilgi alaka sıfır. senin ki daha ciddi bir durummuş tsh çok önemli benimde yüksekti eutrox kullanıyorum.

ben de toksoplazma değerim negatif olmasına rağmen hiç bir uyarıda bulunmayıp herşey normal sevgiler diye mesaj almıştım ama hala devam ediyorum ya koruya geçeceğim ya da aynı hastanede başka bir doktora. ilgi alaka sıfır. senin ki daha ciddi bir durummuş tsh çok önemli benimde yüksekti eutrox kullanıyorum.
Evet malesef paramla rezil oldum. günlerdir ağlıyorum. bugün tekrar kan verdim. Bunu da tabii ki kimsenin yanına bırakmam. başhekimliğine şikayette bulunuyorum bakalım nasıl bir açıklaması varmış. keşke bunları bilseydim de oraya asla gitmeseydim. ilk 3 ay önemliymiş ve ben bundan haberdar değildim. artık geri dönüşü de yok. bebeğin beyin gelişimi için ilaç kullanmam gerekiyormuş ve beni uyarmadı. hala inanamıyorum.

Bu arada kimseye gidin gitmeyin demiyorum zaten beni inanın ki hiç ilgilendirmiyor. Sadece beni de keşke biri uyarsaydı da tahlil sonuçlarıma normal dediğinde başka bir doktora daha gösterseydim.

Koru hastanesinde yaptırdığım tahlilde tsh normal değerleri 0,4-4,5 yazıyor canım üzme kendini iyice bi sor soruştur bakalım

X