Ne demek est.insan çok merak ediyor bilirim.En önemlisi de
noktada çok doğru karar vermisim.Yoğun bakım ünitesi olan bi yeri seçerek.Yoğun bakım ücretsiz.2 gece yattım.Bir gece için ek ücret odedik.275 TL yanlış hatirlamiyorsam.Emzirme konusuna gelince en büyük sıkıntımız o oldu.Ama sezeryan dan sonra sut gelmiyor yanlış dusunceymis bunu araştırmalarım sonucu öğrendim:)Bizim sıkıntımız daha farklı sebepten oldu.Emme isteği olup tutamamadan kaynaklı.2.gün sutum vardı.Ben de ilk zaman kendi rahatsızlığından dolayı biz şekilde sariligini atması için anne sütü alması gerektiğinden sağma yaptım.Bu arada edinmediyseniz mutlaka bi elektrikli pompa almanızı tavsiye ederim.Uzun sure calismiycam boşuna aldım galiba diye düşünüyordum yanilmisim.Emzirme konusunda olsun diğer konularda olsun çok yardımcı oldular.Bebeğim 1 ayi geçti.Hala gittiğimizde doktorumuz un yönlendirmesiyle bir odaya geçiyoruz.Emzirme uzmanı bir hemşire var,sağolsun mükemmel alakalı.Çok faydalandik.Bu arada çocuk doktorumuz super.Hastaneye ilgili hic endisem kalmadı.Doğumdan sonra ugramam diyordum. ama fikrimi değiştirdiler.Hepiniz hayirlisiyla alırsınız inş bebekkerinizi:)