Gecen ay Aylin Hanim la Spinal sezeryanla doğum yaptım.Son zamanlar Aylin Hanim la ilgili endişeleri vardı.Hatta son hafta hastane değiştirmeyi bile düşündüm.Sonra yeni bir heyecana psikolojik olarak hazır olmadığından Vazgeçtim.Doğumda hicbir sorun çıkmadı.Basimdaki hemşire cok güzel destek oldu.Doğumdan sonra Aylin Hanim 2 defa ziyarete geldi.Çocuk doktoru zaten çocuk doğar doğmaz muayene ediyor.Odamıza geçtikten sonra da güzel ilgilendiler.Endiselerimi haksiz çıkardılar.Sorunlarımız olmadı degil.Bebeğinin 2.5 gün yoğun bakımda sarılık tan dolayı yatması gibi.Spinalin ona bas ağrısı denmez ya 5 gün suren bas ağrısı yapması gibi.Hamilelikte hic sikintim olmadı ama o 5 günde cektigimi ben bilirim.100 kişide 1 kisiyi bulurmuş o da beni buldu.Benim hatalarimdan da dolayı gerçi.Ameliyatta basimdaki hemşire yudum yudum bol su iç dedi.3 litre.Sonra burada okumuştum başını ameliyattan sonra yüksekte tut diye.Çok bilen çok yanılır hesabi nasılsa bi sikintim yok demekki bana olmayacak diye basım yuksek uyuyamadigimdan yastığı düz yaptım.Yeteri kadar su icmedim.5 gün felaket bi ağrı çektim.Ama sorsanız pişman misin sezeryan olduğuna.Hayır.Zaten bebeğim tersti.Normal olmazdı.Ama hicbir acı hissetmeden bebeğimi kucagima aldım.Esim de girdi doğuma. Fotoğraf çekimi için eşten başkasını almiyorlar bu arada bilginize.O sırada genel mudur hastaneyi geziyormus.O da fotoğrafınızı çekti:)Son haftaların riskli olduğunu unutmayın.Tavsiyem...Normal doğum diye diretmeyin.O gün bir bayan aksiliklerden dolayı bebeğini kaybetti.Hep diyorum kimse kizmasin benim fikrim tamamen normal doğum annelerimizin ninelerimizin yaptığı dogummus.Simdi ebeler beklemior makası atıyorlar.Neyse şayet sezeryan olursanız benim duatugum hatalara düşmeyin.Kesi yeriyle alakalı probleme gelince..12 de ameliyat oldum aksam 10 da ayaktaydim.Kesi yerimle alakalı hicbir provlemim olmadı.Tabi bu durumlar kişiden kişiye değişir.Sormak istediğiniz bir şey olursa ozelden yazarsanız cevaplamaya calisirim.Her zaman giremiyorum tatlı sebebinden dolayı ama yardımcı olmaya calisirim.İnsan merak ediyor,bilirim:)