ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

aylin hocanın hastalarına bir kötü haberde benden. bugün itibariyle aylin hocanın muayene ücreti katılım payı olan 12 tl dahil 162 tl olmuş.20. haftadan beri kontrole gidiyoruz ve 77 lira ücret öderken birden böyle bir artış bizi şok etti. bebeğimizi görecek olmanın heyecanını çok başarılı şekilde baltalamış oldular. gebeliğin ilerleyen haftalarından olduğumdan bu saatten sonra başka hastane baska doktor vs arayışına giremem ama hastanenin sürekli değişen doğum ücretlerini ve muayene ücretlerini yeni başlayacakların göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim. zira ilerleyen haftalarda daha sık muayene gideceğiniz düşünülürse nerdeyse bir doğum parası kadarda muayeneye para vereceğinizi göz önünde bulundurun derim. biz son bir umut muhasebe ile görüşüp şikayetimizi bildirdik. birlikten kuvvet doğar diğer hastaları da bu durumdan şikayetçi olursa belki bir indirime giderler. bu ücret tamamen hastane yönetiminin inisiyatifinde çünkü. ve bize sundukları tek bahane aylin hocanın bölüm başkanı olduğu o yüzden fiyatlarının arttığı yönünde. aylin hoca bi gecede ordinaryüs profesörlüğe yükselmediğine göre böyle bir artışı hiç bir gerekçe mantıklı kılamaz.

aylin hocanın hastalarına bir kötü haberde benden. bugün itibariyle aylin hocanın muayene ücreti katılım payı olan 12 tl dahil 162 tl olmuş.20. haftadan beri kontrole gidiyoruz ve 77 lira ücret öderken birden böyle bir artış bizi şok etti. bebeğimizi görecek olmanın heyecanını çok başarılı şekilde baltalamış oldular. gebeliğin ilerleyen haftalarından olduğumdan bu saatten sonra başka hastane baska doktor vs arayışına giremem ama hastanenin sürekli değişen doğum ücretlerini ve muayene ücretlerini yeni başlayacakların göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim. zira ilerleyen haftalarda daha sık muayene gideceğiniz düşünülürse nerdeyse bir doğum parası kadarda muayeneye para vereceğinizi göz önünde bulundurun derim. biz son bir umut muhasebe ile görüşüp şikayetimizi bildirdik. birlikten kuvvet doğar diğer hastaları da bu durumdan şikayetçi olursa belki bir indirime giderler. bu ücret tamamen hastane yönetiminin inisiyatifinde çünkü. ve bize sundukları tek bahane aylin hocanın bölüm başkanı olduğu o yüzden fiyatlarının arttığı yönünde. aylin hoca bi gecede ordinaryüs profesörlüğe yükselmediğine göre böyle bir artışı hiç bir gerekçe mantıklı kılamaz.
Yuh diyorum başka kelime bulamadım 77liradan 162liraya ne yapmış bunlar bende aylın hanimin hastasiyim fiyat çok fazlası

Aynen bende suan sok oldum. Sadece aylin hoca deil tum doktorlarda istanbul merkez uzerinden fiyat artisi yaptik dedi. Bugun guncelleme olmus. Bizde şikayetimizi bildirdik. Yazik ya. Insanlari en hassas noktdan vuruyor

Kizlar medical park icin tamamlayici saglik sigortasi yapmislar2650 tl den basliyomus on muayene ve tetkik ucretlerini dogumu iceriyor ben bu hastaneden vazgectim baska bi hastane icin tamamlayici saglik sigortasi alicam ama sizinde bilginiz olsun alirsaniz uyguna gelir bence bi arastirin bana bu msj gelmis

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-02-20-51-54.png
    Screenshot_2015-04-02-20-51-54.png
    96 KB · Görüntüleme: 203
Dogurasim gitti valla. 100 tl daha fazla veririm ozel doktora giderim. Bunlarin kaydinizi alalim fiyattan etkilenmeyin olayida yalandir. Kesin dogum ücretleri de artmıştır. Bende şikayetimi bildirdim ama vazgeciyorum burdan. Gatadan kaydimi yaptircam. Bunlarin para muhabbetiyle ugrasacak halim yok. Hadi cebimde para olmasaydı. Hem kendimi hem oglumu sıkıntıya sokamam. Bi aylini ertani banusu gider ahmeti mehmeti aysesi gelir. Cok canim sıkıldı. Eminim bi iyileştirmede yapilmaz.pasa pasa odenir

Şikayetleri nereye yapıyoruz?O ücret politikasını halihazırdaki hastalarin için de bundan sonrakiler için uygula.Bizim Suçumuz ne?Gelmişim 33.haftaya.Bu saatten sonra doktor mu arayacagim.Ayrıca fiyatı artiyosa artsın belki ultrason resmi verir:)Ama bize olmaz,olmamalı.Aranızda bu yeni fiyattan muayene olan var mi?

biz bugün yeni ücretten muayene olduk fakat hastanenin hizmetinde değişen hiç bir şey yok. yine 2 dk ya sıkıştırıllmış ultrason muayenesi ve 2 3 dk ayaküstü sohbet şeklinde geçti muayenemiz. ultrason resmi aldık evet ama bebeğimiz 33. haftasında olmasına rağmen uzaylı gbi duruyor o kadar üstün körü bir görüntü kesinlikle hiç bir şey belli olmuyor. daha önce koru hastanesine giden bir anne olarak 20 haftalıkken bile çok daha anlaşılır resimlerini alabilmiştik hemde hiç rica minnet uğraşmadan. girişte danışmanın solunda muhasebe halka ilişkiler gibi bir birim var oraya şikayetlerinizi iletebilirsiniz...

Etlik Lokman Hekim sen sırf yoğun bakım ünitesi yok diye vazgecmistim.Burası sağolsun her gecen gün orayı yaratıyor.Ayrıca madem fiyatı artıyor ve madem biz vaz geçebilecek zamanda değiliz o paraya değecek muameleyi görmek isterim.Ama dediğimiz gibi bebeğimizin 20.haftasındaki ultrason görüntüsü cok daha net.Gecen defa aldık ultrason resmini herhalde bebek buyudugunden boyle demiştik.Bundan sonraki muayeneniz için hangi tarih verildi size?Sonlara yaklastigimiz için her hafta cagiranlar varmış.10 günü aşmadan muayene için tekrar ücret talep edemezler.2 haftaya bir muayene parası vermiş oluruz.Hey Allah im yediğimiz gole bak.Ne düşünmemiz gerekirken...

Önceki hastalarinA bunu yapmamalılar insanlar bin dereden su getirerek hastane dr seciyo,gelmişiz kaçıncı haftaya bu olacak şey mi.. özel hastane olduğu için müşteri gözüyle bakıyorlar işte olaya ticaret gereği ilk açıldığında düşük fiyat verip müşteri tutacak sonra yükseltip kârini artiracak, yarın ben de arayacağım istanbul ankara, muhasebe neresi varsa biraz sesimizi duysunlar :KK62:

Yalnız muayene ucreti 10-20 de artmiyo bi anda ikiye katlamışlar. Bu hızla seneye doğum ucreti 4000-5000 i bulur...

Yuh diyorum bu nasil bir artis. Artik her ay zam yapacaklar fiyatlara. Bir tek aylin hanimmi artmis ertan bey ne durumda acaba onunki artali biriki ay oldu ama cok can skici cidden durumlar. Zaten suan kafamda iki gun yatis ve spinal anestezi sorulari donup duruyor. Vazgecsem nereye gidecem gebeligimin basida degilki

Ucret artinca kalitede artsa sorun yok dersin ama kalite kotulesiyor fiyat artiyor nst odasinda hicbi zaman pecete ve sabun bile bulunmuyor bu bile bi eksik.gecen tel ile aradim nobetci kadin dogumcu varmi diye sekize kadar var dediler bebegimin hareketleri azalmsti ertan hoca azalirsa gel sekize kadar kadin dogumcu var demisti yedi ceyrekte ordaydim kadin dogumcu yedide gitti dediler hem telde gelin diyikar gidiyorum kimse yok hicte ilgilebmediler acile falanda yonlendirmediler gerci acilde ki doktor ne yapsin bende baska hastaneye gittim kadibdogumcuda vardi cokda ilgilendiler kesinkez vazgectim baska sabeplerimde vardi daha once yasmistim 37 haftadayim ama daha fazla paramla rezil olamicam

:)))2225 İKEN 2775 olmuştu doğum isterseniz form doldurun doğum ücretleri zamlanabilir demişti haklılarmış pes yami.bunları bu hale getiren biziz sanırım .Nihayetinde hangi hastane olursa olsun acil bi durumda zekai tahir ve zübeyde hanım a yönlendiriyolar devlet hastanesi daha gvenli ben zübeydde hanım a gitmeye karar verdim özel e güvenim kalmadı.iyice tixcarethane oldular.

Detayli ultrasyon fiyati nedir diuorum. Heran degisebilir diyo. Bide bir ay sonraya randevu veriyo benim talebim dogrutulsunda ama 10 gun icinde ucreti odemeniz gerekiyo diyo. Ben bole para kokan bi hastane gormedim. Bende kesinlikle gitmiyorum artik oraya. Kasim ayından beri % 150 zam yapilir mi ya. Ilk basta 35 sonra 80 simdide 162. Dediginiz gibi arkadaşlar gene 7 dkk suruyo muayesi.bide muhasebenin yapacagi bisey yok bence. Bashekimligin uyarilmasi gerekiyo.

Ben de arastirmaya basliyorum bugunden itibaren bu ne ya gormedige donduler

Banu hanimin 112 olmus bu ne ya 32 tl zam. Digerine 80 tl zam bunlar kendini bulunmaz hint kumasi falan saniyorlar heralde...... acilen baska bi hastane arastiricam.....

Biraz önce genel merkezle konuştum ücret konusunda bi savunmaları yok malesef, müşteri memnuniyeti kısmına da mesaj biraktim, ama ankara nin numarasını bulamadım internetten???

X