- 23 Ekim 2018
- 105
- 55
- 48
- 46
evet kese gözüktü.. ama içinde bebeği görmek için 10 gün daha beklemen lazım dedi. 3 OCAK perşembe belli olacak bakalımmerhabalar hanımefendi:) keseniz görüldü mü acaba beşinci haftada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kese gözüktü.. ama içinde bebeği görmek için 10 gün daha beklemen lazım dedi. 3 OCAK perşembe belli olacak bakalımmerhabalar hanımefendi:) keseniz görüldü mü acaba beşinci haftada?
evet kese gözüktü.. ama içinde bebeği görmek için 10 gün daha beklemen lazım dedi. 3 OCAK perşembe belli olacak bakalım
Naaptiniz...kalp atislarini duymussunuzdur artik insallahne mutlu size dilerim sağlıkla sıhhatle alırsınız kucağınıza :)
ben de Başak Hocaya geçen hafta muayene olmuştm 4. haftamda olduğum için kese görülmedi diliyorum darısı bize :)
Naaptiniz...kalp atislarini duymussunuzdur artik insallah
Kizlar merhaba basak hoca nasil ? Pinar telli ve basak hanim arasinda kaldim..medicalparkin devlet hastanesinden farki yokmus ama pinar hanima cok iyi diyorlar.livde de bir basak hanim var fakat nasil hicbir fikrim yok
Sira bulabiliyor musunuz cok yogun oluyormus basak hanimgittiğime, tanıdığıma inanılmaz derece mutluyum. çok şeker ve anlayışlı bir doktor. siz sormadan aklınızdaki bütün soruları cevaplayabiliyor ve bu süreci hasta gibi değil aksine mucizevi bu dönemi gayet rahat geçirmemizi sağlıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum :)
Merhaba 11.haftamdayım başak hocaya gidiyorum ve ben istediğim güne randevu alabildim hep :)Sira bulabiliyor musunuz cok yogun oluyormus basak hanim
Memnun musunuz basak hanimdan ben sanirim medicalpark pinar hanima gidecegim..basak hocayada iyi diyorlar aklim karisiyor :)Merhaba 11.haftamdayım başak hocaya gidiyorum ve ben istediğim güne randevu alabildim hep :)
Sira bulabiliyor musunuz cok yogun oluyormus basak hanim
Çok çok memnunum kesinlikle öneriyorum özellikle iletişime önem veriyorsanız, herseyi o kadar ayrıntılı ve güler yüzle anlatıyor ki sorcak sorunuz kalmıyor genelde :)Memnun musunuz basak hanimdan ben sanirim medicalpark pinar hanima gidecegim..basak hocayada iyi diyorlar aklim karisiyor :)
Merhaba 11.haftamdayım başak hocaya gidiyorum ve ben istediğim güne randevu alabildim hep :)
merhabalar :) 11. haftada 2'li tarama testini yaptırdı mı size Başak hanım? haftaya da benim kontrolüm var merak ediyorum ister mi testi yoksa 12. haftayı mı bekleriz :)
merhabalar birşey sormak istiyorum, siz yakın zamanda tecrübe etmişsiniz. hastane için orta üstü kalite demişsiniz, liv lüks hastane segmentinde geçiyor da o yüzden merak ettim. odalar nasıldı ve genel olarak ne gibi aksaklıklar gördünüz acaba?Merhaba. Ben yakin zamanda liv'de basak hanim'da sezaryenle dogum yaptim. Sigortam oldugundan hic ucret odemedim. Forumds baska bir posta da yazmistim oradaki yazıyı aynen buraya da ekliyorum:
Basak hanim'i herkese tavsiye ederim. Zaten onceden dis gebelik tedavimi yapmisti ve daha sonra da kistimi almisti. Herkesin soyledigi gibi cok güler yüzlü ve pozitif birisi. Daha once onunla normal dogum yapan 2 arkadaşım da cok memnun.
Basak hanim' in en sevdigim ozelligi de bir işlem yaparken her asamada bilgilendirmesi ve en ufak fiziksel aci verecek bir işlem yaparken bile hassas davranması. Bunu bir gecen yil kistim apse yaptiginda gordum. Ozellikle kadin dogum muayenelerimde gerilenler icin ideal doktor kendisi.
Liv' in en populer doktoru olduğundan cok onceden randevu almak gerekiyor. Ama sonuçta gebelik takibinizi yapiyorsa belirli haftalarda cagiriyor. Randevu yoksa bile hemsiresi yine de sizi aliyor. o konuda iciniz rahat olsun. Genelde cok beklemedim. Sadece bir defa sezaryana gitti ve 40 dk sonra gelecek dediler ve tam o kadar süre sonra geldi. En ufak soruma bile whatsapp tan yazınca cevap verdi. Covid surecinde hepimizin morali bozuk. Ama ne zaman muayeneye girip konussak icim rahatlamis bir sekilde ayrildim yanından.
Ayrica benim ikinci sezaryanim oldugundan sunu soyleyebiliyorum. İlkinde 3 hafta yattim ve bebegi kucagima verdiler hep cunku kendim alamiyordum. Emzirme yastigi dikişleri acittigindan ilk haftalar sagima soluma yastiklar koyarak ve yardımla emzirdim. Ayni sekilde uyurken de bir suru yastık kullaniyordum agrilarimdam dolayı. Ama bu sezaryandan sonra cok cabuk toparlandim. Rahatca cocugumu emzirebildim. 1 hafta esimden yardim aldim. Sonra tamamen kendim bakmaya basladim bebege. Ozellikle evde kucuk bir cocugum daha olduğundan cok buyuk nimet bu. Hep dua ediyorum basak hanima. Taburcu olurken ben sormadan, agri kesici igne yapmalarini soyledi mutlaka hemsirelere. O sayede eve ciktigim gun hic agri hissetmedim..bir de receteye madecassol yazdi. Meme ucu agrim olursa kullanmami soyledi. İlk doğumdan sonra emzirirken cok aci cekmistim. Kullandigim diger kremler ise yaramamisti..en son bu kremi kullaninca iyilesmistim. Bu sefer ben hic sormadan basak hanim bunu verdi. O yuzden evde emzirirken hafif aci basladigi an kullandim ve gecti aci. Cok daha rahat emzirebildim. Onceki doktorum hic meme ucu agrisindan bahsetmemisti bile mesela.
Tek elestirim liv benim dogum yaptigim gun cok kalabalikti. Kadin dogum katina degil de baska bir kata aldilar ilk once, sonra yer bosalinca tekrar aldilar o kata. Ayrica odaya gelir gelmez bebegi emzirmek gerekiyor. Dogumdan sonraki ilk 1 saat bebek aktif ve sonra uyudugundan, sonrasinda emzirmek daha zor oluyor. Ben deneyimli olduğum icin hemen emzirmeye basladim. Ama acemi bir anneye emzirme hemsiresinin yardim etmesi gerekiyordu. Ayrica odaya ciktiktan sonra epidural agri butonuna basmak gerekiyor. Onu da unutmusuz. O anda kimse soylemedi. Bir sure sonra cok agrim oldu. İnlemeye baslayinca hemsire cagirdik. O soyledi. Butona bastik. Sonra gecti agri. Hani o surede bosuna agri cektim. Bir de pandemi yuzunden refakatçi disinda kimseyi odalara almiyorlardi. Bize de oyle soylediler. Ama ben aksam bir kac odada kalabalık oldugunu gördüm. Ona izin vermeleri dogru degildi. Bir de doguma babayi ya da dogum fotografcisini almıyorlar. Ama hastanenin kendi anlasmali fotografcisi dogumdan onceki gun cep telefonumdan(!) arayip fotoğrafçı hizmeti isteyip istemediğimizi sordum. anlasmali fotografciya izin veriyorlarmis.
Onun disinda hastane orta ustu kalitede. Hemsireler ne zaman cagirsak geldi ve güler yuzle ilgilendiler. Sik sik da cagirdik odaya. Bazilari genc ve acemi geldi sadece. Onceki dogumum tobbdaydi. oradakiler daha profesyoneldi.
Yine de sirf basak hanim icin yine liv'e giderim ihtiyac duyarsam.
merhabalar birşey sormak istiyorum, siz yakın zamanda tecrübe etmişsiniz. hastane için orta üstü kalite demişsiniz, liv lüks hastane segmentinde geçiyor da o yüzden merak ettim. odalar nasıldı ve genel olarak ne gibi aksaklıklar gördünüz acaba?
Anladım çok teşekkür ederim bende 1 aya livde doğum yapacağım da, merak ettim acaba pişman olur muyuz diye korktum açıkçası. teşekkürler bilgiler için....Aslinda otelcilik hizmeti olarak luks. Kat gorevlisi gelip bir eksigimiz var mi diye soruyordu surekli. Odalarda da bir eksik yoktu. Lohusa serbesti ve hosaf da verdiler. Odaların manzarasi cok guzeldi. Banyo vs. iyiydi. Oda hizmeti olarak da güzel. Luks bir otel gibi. Ben gecen sene de 2 farkli ameliyat oldum livde. Yine gonul rahatligiyla livi tercih edebilirim. Zaten basak hanimi her turlu tercih ederim.
Ama yukarida yazdigim nedenler yuzunden (kalabalik olmasi, dogum sonrasi hemen bir hemsirenin gelip emzirme destegi vermemesi ve epidural butonuna basin diye hemen anlatmamalari, ziyaretci yasak deyip bazi insanlarin ziyaretçi almalarina goz yummalari, bir de pandemi doneminde ameliyata kimseyi almayip kendi anlasmali dogum fotografcilarini almalari) yuzunden elestirdim.
Onceki dogumum tobbda olmustu. O sgk anlasmasi olmayan bir ozel hastane. O yuzden cok kalabalık degil mesela. Ayrıca dogumdan sonra emzirme hemsiresi gelip kartini vermisti. Sonra eve ciktigimizda ihtiyax duyunca onu aramıştım. Bir de tobbda hemsireler arada gelip gidip bebekle de ilgilenmislerdi. Tirnagini kesmislerdi ve basini yikamislardi. Ama livde de söylesek yaparlardi sanirim. Simdi de benden bir ay önce dogum yapan bir arkadasim tobbda yaptı. "Dogum yapanlarin yattigi kat bombostu, sadece 3 kisi vardı. Cok guzel ilgilendiler" dedi. Bence liv sgk anlasmali oldugundan cok tercih ediliyor ve kalabalik. Hani sgk anlasmali ozel hastaneler icinde en iyisi liv olabilir. Ama tobb ve guven bir derece daha iyi geldi bana. O yuzden disaridan bir doktorla dogum yapip hastane tercihi yapacaklara tobb ve guveni tercih edin diyebilirim eger butceleri varsa. Eger sgk anlasmalilara bakacaklarsa liv en iyisi ama sanırım.
Anladım çok teşekkür ederim bende 1 aya livde doğum yapacağım da, merak ettim acaba pişman olur muyuz diye korktum açıkçası. teşekkürler bilgiler için....
kesinlikle size katılıyorum hayatımda başak hoca kadar ilgili güleryüzlü doktor görmedim tüm hamilelik sürecimi sorunsuz geçirdim her zaman telefonlarıma mesajlarıma en kısa sürede cevap verdi, muayenneleri çok keyifli hep mutlu birşekilde ayrdıldım yanından çok kaygılı birir olmama rağmen hami,lelik sürecim çok pozitif geçti. daha önce olumsuzluk yaşayanalar kesimlikle hastaneden kaynaklı olduğunu düşünüoırum muayenesinde çok rahat konforlu süreç geçiriyorsunuz ve öuaynesi çok temiz ve hijyenik. başka doktorlar gibi asla maddiyat odaklı değil normal doğumum için o kadar uğraştıki 14 saat başımda bekledi hep destekledi şükür normal doğum yaptım başka doktor olsa asla beklemez o kadar sezeryana alırdı. başak hoca çok çok kaliteli bir doktor ve çok kaliteli bir insan ben de eşim de görür görmez ilk muayenede başak hocada devam edelim dedik başka doktor düşünmedim bile güven hastanesinde yaptım doğumu başak hocanın hastalarıyla ekstra ilgileniyorlar hemşireler ebeler görevliler çok iyiydi odamız tertemizdi doğumdan sonra yemeklerin dışına bitkiçayı kurabiye şerbet falan getirdiler çok ilgililerdi ciddenBaşak Hocam 6 yıl önce kızımı ellerime verdi sağlıkla. Şimdi aradan geçen yıllarda yazılan olumsuz msjları görüp şaşırıyorum. Bir hekim nasıl karalanır şaşırdım doğrusu. Başak Güler mükemmel bir doktor ve halden anlayan kadın gibi kadındır. Hala ona giderim bir kadın hastalıkları durumum olsa da içiniz rahat olsun. Şuan özel muayenanesi var başarıyı biraz da hastanenin yoğunluğu düşük gösteriyor. Hekim olarak bakın bence.