• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Liv Hospital Başak Güler

22 sinde başak hanim ile ilk randevum var.ikili tarama yapilacak muhtemelen test öncesi bilmem gereken bir şey var mi arkadaslar. Ac tok farkediyor mu
ikili taramada bi şart yok normal kan alıyorlar sadece aç tok farketmiyor. bir de ultrasonda bebeğin ense kalınlığına falan bakıyolar hepsini birleştirip sonuç çıkarıyolar. İnşallah güzel çıkar.:anneadayı:

İlk şeker yüklemesi hafif bişi 50 mg şeker içeren elma aromalı tadı gayet güzel bir içecek içiriyolar aç tok farketmiyor başak hoca 1 saat önceden az yemek yemiş olsan iyi olur dedi. Ama ben 1 saat önce makarna yemiştim tabi karbonhidratı düşünemedim. Benim yüksek çıktı. Bence 2 saat kala bişi yeme yani. Eğer bu test yüksek çıkarsa 2. Ye 8 saat aç gidiyosun 100 mg şeker yükleniyor inşallah gerek kalmaz :)

Maalesef 2. yapılacak, yüksek çıktı ilki benim de.

Maalesef 2. yapılacak, yüksek çıktı ilki benim de.
Yaa neyse kusmamaya çalış ben dayanamadığıma çok kızdım vicdan yaptım. Şimdi ot gibi besleniyorum. 2. De normal çıkabiliyormuş belki dayansam normal çıkcaktı. İyi haberlerini bekliyorum :)

Yaa neyse kusmamaya çalış ben dayanamadığıma çok kızdım vicdan yaptım. Şimdi ot gibi besleniyorum. 2. De normal çıkabiliyormuş belki dayansam normal çıkcaktı. İyi haberlerini bekliyorum :)

2. Yapılamayınca diyetisyene mi yönlendirildin?

Gebelik şekeri varsa ve bulunamazsa bebeğe çok zararlı. Ama bence normal açlık tokluk şekerine bakılarak da anlaşılabilir. Bazı doktorlar öyle yapıyor. bazısı da kesinlikle yapılması kanaatinde. İnsan riske girmek istemiyor işte.
Annenin vücudundaki şeker plasentaya geçiyormuş ama insülin geçemiyormuş. Eğer şeker yüksek olurda geçerse bebek kendi vücudundan insülin salgılamaya çalışırmış. Bu da büyüme hormonunu artırdığından bebek fazla büyüyüp obez olabiliyormuş. Doğduğunda da vücudu alıştığı için fazla insülin salgılamaya devam edermiş. Bu da epilepsi ve şeker hastalığı yapabiliyormuş. Yani ciddi bişi anladığım kadarıyla. Onun küçücük vucuduyla yaptıklarına kıyamıyo. gel de şekerli ye :anneadayı:

Merhaba. Bizler nipon ile 7950'ye anlaşmıştık ama şimdi 5400 falan fiyatlar çok daha uygun.
Şeker yüklemesi o kadar da kötü değil aslında ben aç gitmiştim önce açlık bakılıyor sonra içip 1 saat sonra tokluk bakılıyor. Kendinize eziyet etmemek ve bulantının önüne geçmek için hemen içeceği bitirin.

Ben de Başak Hanım ile hamilelik sürecimi devam ettiriyorum ve 24.haftamıza gireceğiz kızımla :).

Sizi kesinlikle germeyen, sürekli rahatlatan bir tarzı var. Gergin olarak girdiğim muayeneden hep sakinleşerek çıkıyorum. Sürekli pozitif bir yaklaşımı var. Farkettirmeden her muayenede sizi, eşinizi takip ediyor ve ona göre yönlendirmeler yapıyor.

Acil bir durumda iletişim noktasında da sıkıntı yaşamazsınız. Çok rahat bir şekilde her aradığınızda en geç 10 dk içinde dönüş yapıyor.

Ben Nipon ile sağlık sigortası yaptırdım. Hamileliğimde şükür ki herhangi bir sıkıntı yaşamadığım için sigortadan da çok memnunum.
merhaba bende liv hastanesinde ebru yüce yada başak hocaya gitmeyi planlıyorum başak hocadan memnunmusunuz istediğiniz zaman ulaşabiliyormusunuz bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba bende liv hastanesinde ebru yüce yada başak hocaya gitmeyi planlıyorum başak hocadan memnunmusunuz istediğiniz zaman ulaşabiliyormusunuz bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhabalar Başak Güler’e gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı acaba?
Ebru hocaya da başak hocaya da gittim gayet ilgililer başak hoca çok yoğun ebru hoca daha çok detay veriyor. İkisi de çok güvenilir güler yüzlü.

Bende izmirden yeni geldim doktor araştırması içindeyim.simdi başak hanımda randevu alayım dedim ama taaa 31 martta verdi

liv hospital da doğum yapan var mı acaba memnun kaldınız mı? henüz anlaşmadım ama bende liv düşünüyorum.

LİVİ bügün ziyaret etcem bende 9. haftadayım yurtdışından gurbetçi gelin olarak geldiğim için doğal olarak ora gibi istiyorum insancıl yaklaşım temizlik vs dr olarak Türkan Örnek Gülpınar önerildi fikri yorumu olan var mı?

bi arkadaşım gidiyor türkan hanıma memnundu. Bende pazartesi gidip hastaneyi görmek istiyorum.

bi arkadaşım gidiyor türkan hanıma memnundu. Bende pazartesi gidip hastaneyi görmek istiyorum.
Türkan hanım çok iyi diyolar ama prof olduğu için onun fiyatları daha yüksekmiş. Ben de başak hanımda 38. Haftama girmek üzereyim yakında doğumum var gayet memnunum. Sizlere de hayırlı doğumlar inşallah :)

Back