• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Liv Hospital Başak Güler

Türkan hanım çok iyi diyolar ama prof olduğu için onun fiyatları daha yüksekmiş. Ben de başak hanımda 38. Haftama girmek üzereyim yakında doğumum var gayet memnunum. Sizlere de hayırlı doğumlar inşallah :)

başak hanımla ilgili çok olumlu yorumlar var bende tamamlayıcı sigorta yaptırıp başak hanıma gitmeyi düşünüyorum. doğumdan sonra hastane ile ilgili yorumlarınızı da yapar mısınız lütfen

Türkan hanım çok iyi diyolar ama prof olduğu için onun fiyatları daha yüksekmiş. Ben de başak hanımda 38. Haftama girmek üzereyim yakında doğumum var gayet memnunum. Sizlere de hayırlı doğumlar inşallah :)

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Merhabalar
Başak hanımda kontrollere başladık,hastanenin Doğum paketinden de faydalandık...
Öncelikle belirtmek isterim ki biraz evhamlı ve problemli bir gebelik geçiriyorum Başak hanım hem sabırlı hem de işinde çok başarılı bir doktor her sorduğunuz soruya cevap veriyor sizi sürekli bilgilendiriyor.
Odasına ağlayarak girseniz gülerek çıkıyorsunuz mutlaka her sıkıntı da yardımcı oluyor.
Ki gebeliğimde düşük riski var gece acil bir durum olduğunda yakınımdaki devlet hastanesine gittim sabahlara kadar ağladım başak hanımı aradık durumu anlattık yanına gittik hemen randevumuz yoktu kendisi bizi çok çok rahatlattı ve şuan çok şükür iyiyiz☺️
Randevu için ise kontrole gittiğimiz de önümüz deki ayın kontrol randevusunu alıyoruz... ama çok acil durumlarda başak hanımla iletişime geçtiğiniz de kendisi zaten yardımcı oluyor...
Biz çok memnun kaldık

Doğum yapan var mı Liv de? Hastane neleri temin ediyor yanimizda ne olmali bebk bezi, havlu vs hk bilgisi olan var mi?

doğum sigortası yaptırıp Başak hanım çok yoğun olduğundan Türkan hanıma başladım bende randevularda problem yaşamamak için :) iyi ve ilgili bi doktor. Doğum yapan arkadaşlar var mı acaba memnun kaldılar mı hastaneden ?

Başak Güler'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Para peşinde koşup, daha çok para kazanacağı işler için randevularını iptal eden bir kadın. 10 haftalık hamileyim, 4. haftadan beri randevu alıyorum ve 1 gün önceden "sezaryrn" nedeniyle randevumu 2 hafta sonrasına alıyorlar. Böyle bir şey olmaz. Sezaryenden daha çok para kazanacak diye randevu iptal etmek nedir? 6 Haftadır, 2 hafta aralıklarla randevu alıp, her defasında randevumuz iptal ediliyor. Böyle bir şey olamaz. Biz kendisine güvenip randevu alıyoruz, son dakikada iptal ediliyoruz. Aynı zamanda doktorlar arasında Obsesif Kompulsif bozukluğu olduğu konuşuluyor. O nedenle tekrar randevu almayı da düşünmüyorum, bu tavırlarından dolayı liv hospital'da doğum yapmaktan da vazgeçtim. Son anda ortada kalmak istemiyorsanız bence siz de tekrar düşünün derim. Çünkü mesela ikili tarama testi yapılacak önümüzdeki haftaya ama doktor ya da onun sekreteri, sizin için önemli olan ve 2 hafta önceden aldığınız randevuya daha çok para kazanmak adına sezaryen ameliyatı koyabiliyor, ve gitmeden bir gün önce arayıp, randevunuz iptal edildi diyor. ee bu durumda ikili tarama testimiz doktor daha çok para kazansın diye vaktinden sonra mı yapılsın? Bir düşünün derim.

Başak Güler'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Para peşinde koşup, daha çok para kazanacağı işler için randevularını iptal eden bir kadın. 10 haftalık hamileyim, 4. haftadan beri randevu alıyorum ve 1 gün önceden "sezaryrn" nedeniyle randevumu 2 hafta sonrasına alıyorlar. Böyle bir şey olmaz. Sezaryenden daha çok para kazanacak diye randevu iptal etmek nedir? 6 Haftadır, 2 hafta aralıklarla randevu alıp, her defasında randevumuz iptal ediliyor. Böyle bir şey olamaz. Biz kendisine güvenip randevu alıyoruz, son dakikada iptal ediliyoruz. Aynı zamanda doktorlar arasında Obsesif Kompulsif bozukluğu olduğu konuşuluyor. O nedenle tekrar randevu almayı da düşünmüyorum, bu tavırlarından dolayı liv hospital'da doğum yapmaktan da vazgeçtim. Son anda ortada kalmak istemiyorsanız bence siz de tekrar düşünün derim. Çünkü mesela ikili tarama testi yapılacak önümüzdeki haftaya ama doktor ya da onun sekreteri, sizin için önemli olan ve 2 hafta önceden aldığınız randevuya daha çok para kazanmak adına sezaryen ameliyatı koyabiliyor, ve gitmeden bir gün önce arayıp, randevunuz iptal edildi diyor. ee bu durumda ikili tarama testimiz doktor daha çok para kazansın diye vaktinden sonra mı yapılsın? Bir düşünün derim.

Gebelik takibim Başak hanım tarafından yapıldı ve 1 hafta önce doğum yaptım. Randevu ertelemeleri biraz da sizin şanssızlığınız olmuş bence, biz sıkıntı yaşamadıl. Zaten aciliyeti olan durumu bildirirseniz mutlaka görüşme sağlıyor kendisi. Para konusuna gelince, ben özel hastanede çalışıp hastanın bütçesini bu kadar düşünen başka doktor tanımıyorum. Asla gereksiz test vs istemedi. Daima da normal doğum için teşvik etti. Yoğun bir doktor, ama her zaman ulaşılabilir oldu bizim için.

Gebelik takibim Başak hanım tarafından yapıldı ve 1 hafta önce doğum yaptım. Randevu ertelemeleri biraz da sizin şanssızlığınız olmuş bence, biz sıkıntı yaşamadıl. Zaten aciliyeti olan durumu bildirirseniz mutlaka görüşme sağlıyor kendisi. Para konusuna gelince, ben özel hastanede çalışıp hastanın bütçesini bu kadar düşünen başka doktor tanımıyorum. Asla gereksiz test vs istemedi. Daima da normal doğum için teşvik etti. Yoğun bir doktor, ama her zaman ulaşılabilir oldu bizim için.

Yaa öncelikle 1 hafta önce doğum yapıp şu an forumda gittiğiniz doktorla ilgili yorum yazabilecek vaktinizin olması ne güzel. Fikirlerinize saygı duyuyorum yalnız, İlk iptal edildiğinde olabilir böyle şeyler dedik, iki hafta sonraya ertelendi randevumuz. Ardından iki hafta sonra bir gün önceden tekrar arayıp yine iptal ettiler ve yine 2 hafta sonraya randevu verdiler. Yine tamam dedik 2 hafta daha sonra tekrar randevumuz iptal edilince insan başka bir şey düşünemiyor. 1 saat sonraya ertelenir, bir gün sonraya ertelenir ama bir insanın randevusu 2 ay boyunca 3 kez sürekli 2 hafta sonraya ertelenmez ki... Hamileliğimin başından beri randevum erteleniyor ve zamanı ÖNCEDEN PLANLANABİLEN bir ameliyat için. Haftasında sezaryen doğumları için boşluk bıraksa o zamanları günün o saatlerini sezaryen doğumlara ayırsa, anlayacağım. Ama randevulu hastası olduğu saate daha çok para kazanacağı hastasını koyarsa ben buna rant peşinde koşmak derim. Hastaneye gideriz, acil ameliyatı olur o anlaşılır ama 2 gün sonraya zamanı belirlenen bir ameliyat, kesinlikle daha çok para kazanacağı yolu tercih etmek demektir.

Yaa öncelikle 1 hafta önce doğum yapıp şu an forumda gittiğiniz doktorla ilgili yorum yazabilecek vaktinizin olması ne güzel. Fikirlerinize saygı duyuyorum yalnız, İlk iptal edildiğinde olabilir böyle şeyler dedik, iki hafta sonraya ertelendi randevumuz. Ardından iki hafta sonra bir gün önceden tekrar arayıp yine iptal ettiler ve yine 2 hafta sonraya randevu verdiler. Yine tamam dedik 2 hafta daha sonra tekrar randevumuz iptal edilince insan başka bir şey düşünemiyor. 1 saat sonraya ertelenir, bir gün sonraya ertelenir ama bir insanın randevusu 2 ay boyunca 3 kez sürekli 2 hafta sonraya ertelenmez ki... Hamileliğimin başından beri randevum erteleniyor ve zamanı ÖNCEDEN PLANLANABİLEN bir ameliyat için. Haftasında sezaryen doğumları için boşluk bıraksa o zamanları günün o saatlerini sezaryen doğumlara ayırsa, anlayacağım. Ama randevulu hastası olduğu saate daha çok para kazanacağı hastasını koyarsa ben buna rant peşinde koşmak derim. Hastaneye gideriz, acil ameliyatı olur o anlaşılır ama 2 gün sonraya zamanı belirlenen bir ameliyat, kesinlikle daha çok para kazanacağı yolu tercih etmek demektir.
Ben de 36 gün oldu doğum yapalı başak hoca takibimi yaptı ve doğumumu gerçekleştirdi. Son haftalarımda çok yoğunlaştığı için randevu bulamıyoduk. Fakat bizi hep randevusuz aldı. En fazla yarım saat bekletti. Tamamlayıcı sigortamdan dolayı 8 muayene hakkım vardı yetmiycek diye korkarken hakkımızdan giymesin diye çoğu zaman giriş yaptırmadı. Tek sıkıntısı çok yoğun olmasıydı. Daha çok işgi beklediğimiz bi süreç olduğu için hassaslaşıyoruz. Ve çabuk kızabiliyoruz. Şimdi düşününce önemli olan doğum anında verdiği hayati kararlardır. Bunu sağlıkla kucağınıza aldığınızda anlıyosunuz. Doğum taptığım gün 8. Doğumunu yaptırıyodu. O yorgunluğa rağmen elimden tuttu sarıldı beni sakinleştirdi ve sağlıkla atlatmamızı sağladı. Hastane paracı biraz ama başak hoca kesinlikle değil.

Bunlar nasıl karalamalar?
Tanımasam, 2 çocuğumu hocam doğurtmamış olsa inanacağım neredeyse!
Öncelikle Başak hoca zorunlu haller hariç asla sezeryan yapmaz!
Çığlıklar atıp al beni sezeryana dememe rağmen, doğumdan 1 ay önce sezeryan günü istememe rağmen asla yapmadı.
Kadının ödülü var normal doğum oranonda, siz neyden bahsediyorsunuz, paragözmüş.
Sezeryan randevusu emin olun başka seçenek yoksa verir ve sekreterleri iptal eder, o değil.
Her iki doğumum tatil günüydü ve hatta biri bayramdı.
Hocam ben hastaneye girip nst ölçümlerimden 10 dk sonra ordaydı, saçı başı dağınık sabahın körü dememiş anında gelmişti.
Ve 1 er saat aralıklarla gitti geldi sürekli.
Bu insan mı paragöz?
Tatil günü zehir oldu, bayram süresince hastanedeydim bayramı zehir oldu kadına.

Siz hastane politikasını eleştirin.
Hastaneye ilk açıldığı yıldan beri gittiğim için nasıl bir kalite düşüşü yaşadığıno gözlerimle görüyorum.
İlk doğum takibimde kapıda karşılanırken ikincide aynen dediğiniz gibi randevu kovalıyor ama alamıyorduk.
Hocamla özel irtibata geçip ayarlıyorduk.
Bildiğiniz whatsupp dan yazıyor, istiyorduk.
Çoğu zaman da zaten randevu aralarına sıkıştırdı, kayıt açtırmadan muayene etti o paragöz dediğiniz insan.
3 saat doğumdan çıkmasını, 2 saat nst sırası beklediğimi bilirim.
Çok iyi bir doktor olduğu için fazlaca yoğunlaştı.
Birçok hastalık yaşadım gebeliklerimde hangi hastaneye gidersem gideyim acil doktoruna hocamı arattım gece gündüz demeden cevap verip, tedavi hakkında bilgi verdi.
İnsan karalamak bu kadar kolay değil, resmen yalan söylüyorsunuz siz.
Hastane için sonuna kadar haklısınız ama başak hocaya günde en az 40 hasta düşerken diğer hocaların 5 hastaya bakması, onun mesleğinde zirvede olduğuyla alakalıdır, hocanın paragöz olmasından değil!

Bunlar nasıl karalamalar?
Tanımasam, 2 çocuğumu hocam doğurtmamış olsa inanacağım neredeyse!
Öncelikle Başak hoca zorunlu haller hariç asla sezeryan yapmaz!
Çığlıklar atıp al beni sezeryana dememe rağmen, doğumdan 1 ay önce sezeryan günü istememe rağmen asla yapmadı.
Kadının ödülü var normal doğum oranonda, siz neyden bahsediyorsunuz, paragözmüş.
Sezeryan randevusu emin olun başka seçenek yoksa verir ve sekreterleri iptal eder, o değil.
Her iki doğumum tatil günüydü ve hatta biri bayramdı.
Hocam ben hastaneye girip nst ölçümlerimden 10 dk sonra ordaydı, saçı başı dağınık sabahın körü dememiş anında gelmişti.
Ve 1 er saat aralıklarla gitti geldi sürekli.
Bu insan mı paragöz?
Tatil günü zehir oldu, bayram süresince hastanedeydim bayramı zehir oldu kadına.

Siz hastane politikasını eleştirin.
Hastaneye ilk açıldığı yıldan beri gittiğim için nasıl bir kalite düşüşü yaşadığıno gözlerimle görüyorum.
İlk doğum takibimde kapıda karşılanırken ikincide aynen dediğiniz gibi randevu kovalıyor ama alamıyorduk.
Hocamla özel irtibata geçip ayarlıyorduk.
Bildiğiniz whatsupp dan yazıyor, istiyorduk.
Çoğu zaman da zaten randevu aralarına sıkıştırdı, kayıt açtırmadan muayene etti o paragöz dediğiniz insan.
3 saat doğumdan çıkmasını, 2 saat nst sırası beklediğimi bilirim.
Çok iyi bir doktor olduğu için fazlaca yoğunlaştı.
Birçok hastalık yaşadım gebeliklerimde hangi hastaneye gidersem gideyim acil doktoruna hocamı arattım gece gündüz demeden cevap verip, tedavi hakkında bilgi verdi.
İnsan karalamak bu kadar kolay değil, resmen yalan söylüyorsunuz siz.
Hastane için sonuna kadar haklısınız ama başak hocaya günde en az 40 hasta düşerken diğer hocaların 5 hastaya bakması, onun mesleğinde zirvede olduğuyla alakalıdır, hocanın paragöz olmasından değil!
Hanim efendi ben yaşadıklarımı yazdım, rica ediyorum uslübunuza dikkat edin. Yalan vs bunlar çok çirkin ithamlar. 4. Haftamdan 12. Haftama kadar 3 kere randevum 2 gün önceden “acil ameliyat” nedeniyle ( 2 gün önceden çıkan acil ameliyat) iptal edilip 2-3 hafta sonraya ertelemiyorsa. Ve 2li tarama testi zamanım geçecek 2 hafta daha erteleyemezsiniz dememe rağmen doktorun bilgisi dahilinde bir şey yapamıyorlarsa, ben yaşadıklarımı yazarım ki başkası yaşamasın. Size de görüşlerime saygı duymaktan başka hiç bir şey düşmez.

Ben de Başak Hanım ile hamilelik sürecimi devam ettiriyorum ve 24.haftamıza gireceğiz kızımla :).

Sizi kesinlikle germeyen, sürekli rahatlatan bir tarzı var. Gergin olarak girdiğim muayeneden hep sakinleşerek çıkıyorum. Sürekli pozitif bir yaklaşımı var. Farkettirmeden her muayenede sizi, eşinizi takip ediyor ve ona göre yönlendirmeler yapıyor.

Acil bir durumda iletişim noktasında da sıkıntı yaşamazsınız. Çok rahat bir şekilde her aradığınızda en geç 10 dk içinde dönüş yapıyor.
Bende liv de başka bir doktora gidiyorum isim vermeyeceğim.Ağzından cımbızla laf alıyorum son muayenemi olup sanırım değiştircem.Dışardan bi test yaptırmıştım.Yazdım hocam bakar mısınız sonuca diye 2 gün oldu tepki yok şaka gibi.Liv'den memnunum ama hoca çok donuk.

Turkan hoca kadar hastasindan bi haber dr var mi acaba... umursamaaaaz...duyarsiiiizzz....ben 3 kere kimyasal dusuk yaptim..bana 6 ay daha boyle yap da olmazsa ameliyat falan biseyler bakariz dedi..bir gun sonra Basak hocaya gittim..bana coraspin ve folibol ic adet gecikince bana gel dedi ve hamileyim cok sukur...p.tesi kontrolumuz var...Turkan hocaya kalsam ocak sonuna kadar oyle dusuk yap yap dur
Öncelikle bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Yaaa ciddi misin? Ben de yumurta çatlamadigi icin kist oluştu aşılama yapacaktı onu yok etmeden yapamadı. aylardir onu bekliyoruz birvay ilaç kullandim gecmedi.Bir ay ilacsiz takip ettik gecmedi, simdi de baska olaca basliycam obur ay kontrol var ama sanırım baska doktor bulcam.Yol alamıyorum çıldırıcam .

çok pardon merhaba,
sizin sorun neydi peki..
sadece bu verdiği ilaçlarla hamile kaldınız merak ettim..
bu ilaçlar ne içindi.. ben gibi hamile kalmak isteyenlere bir umut..

çok pardon merhaba,
sizin sorun neydi peki..
sadece bu verdiği ilaçlarla hamile kaldınız merak ettim..
bu ilaçlar ne içindi.. ben gibi hamile kalmak isteyenlere bir umut..
Ben 3 tur her ay hamile kaliyordum ama beta hcg belli bi yerden sonra yukselmiyordu ve sessiz dusuk dedikleri kimyasal gebelik yasiyordum...Basak hica coraspin vererek acaba kandaki pihtilasmadan mi kimyasal oluyor diyerek oncesinde kan testi falan yapmadan direkt coraspin verdi..faydasi var zarari yok ic dedi..ictim ve o beta hcg o siniri gecti ve duzenli olarak yukari dogru gidiyor..insallah p.tesi kese de olusmus olur

Ben 3 tur her ay hamile kaliyordum ama beta hcg belli bi yerden sonra yukselmiyordu ve sessiz dusuk dedikleri kimyasal gebelik yasiyordum...Basak hica coraspin vererek acaba kandaki pihtilasmadan mi kimyasal oluyor diyerek oncesinde kan testi falan yapmadan direkt coraspin verdi..faydasi var zarari yok ic dedi..ictim ve o beta hcg o siniri gecti ve duzenli olarak yukari dogru gidiyor..insallah p.tesi kese de olusmus olur

teşekkür ederim..
inşaallah Allah sevindirsin.

Burda bi kadinin yazisini okumustum..kimyasal gebelik yasiyorsaniz coraspin bunun tek caresi diye..valla Basak hocada dirkt coraspin verince cok dogruymus yaa dedim

Ağustostan beri gidiyorum.En son gittiğimde daha ilgiliydi ,kan sonuçlarım çıktı aradım müsait olunca döneyim dedi 1 gün sonra aradı.5 aydır gidiyorum 1 adım yol alamadım.Demek ki genel sorunu buymus.Sağlıkla büyüt bebeğini darısı bana.Bu ay regl olunca Zahide Küçük diye bir doktor buldum herkes çok memnun sanırım ona gidicem.

merhabalar hanımefendi:) keseniz görüldü mü acaba beşinci haftada?

Back