Başak Güler'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Para peşinde koşup, daha çok para kazanacağı işler için randevularını iptal eden bir kadın. 10 haftalık hamileyim, 4. haftadan beri randevu alıyorum ve 1 gün önceden "sezaryrn" nedeniyle randevumu 2 hafta sonrasına alıyorlar. Böyle bir şey olmaz. Sezaryenden daha çok para kazanacak diye randevu iptal etmek nedir? 6 Haftadır, 2 hafta aralıklarla randevu alıp, her defasında randevumuz iptal ediliyor. Böyle bir şey olamaz. Biz kendisine güvenip randevu alıyoruz, son dakikada iptal ediliyoruz. Aynı zamanda doktorlar arasında Obsesif Kompulsif bozukluğu olduğu konuşuluyor. O nedenle tekrar randevu almayı da düşünmüyorum, bu tavırlarından dolayı liv hospital'da doğum yapmaktan da vazgeçtim. Son anda ortada kalmak istemiyorsanız bence siz de tekrar düşünün derim. Çünkü mesela ikili tarama testi yapılacak önümüzdeki haftaya ama doktor ya da onun sekreteri, sizin için önemli olan ve 2 hafta önceden aldığınız randevuya daha çok para kazanmak adına sezaryen ameliyatı koyabiliyor, ve gitmeden bir gün önce arayıp, randevunuz iptal edildi diyor. ee bu durumda ikili tarama testimiz doktor daha çok para kazansın diye vaktinden sonra mı yapılsın? Bir düşünün derim.
Yaa öncelikle 1 hafta önce doğum yapıp şu an forumda gittiğiniz doktorla ilgili yorum yazabilecek vaktinizin olması ne güzel. Fikirlerinize saygı duyuyorum yalnız, İlk iptal edildiğinde olabilir böyle şeyler dedik, iki hafta sonraya ertelendi randevumuz. Ardından iki hafta sonra bir gün önceden tekrar arayıp yine iptal ettiler ve yine 2 hafta sonraya randevu verdiler. Yine tamam dedik 2 hafta daha sonra tekrar randevumuz iptal edilince insan başka bir şey düşünemiyor. 1 saat sonraya ertelenir, bir gün sonraya ertelenir ama bir insanın randevusu 2 ay boyunca 3 kez sürekli 2 hafta sonraya ertelenmez ki... Hamileliğimin başından beri randevum erteleniyor ve zamanı ÖNCEDEN PLANLANABİLEN bir ameliyat için. Haftasında sezaryen doğumları için boşluk bıraksa o zamanları günün o saatlerini sezaryen doğumlara ayırsa, anlayacağım. Ama randevulu hastası olduğu saate daha çok para kazanacağı hastasını koyarsa ben buna rant peşinde koşmak derim. Hastaneye gideriz, acil ameliyatı olur o anlaşılır ama 2 gün sonraya zamanı belirlenen bir ameliyat, kesinlikle daha çok para kazanacağı yolu tercih etmek demektir.
Bunlar nasıl karalamalar?
Tanımasam, 2 çocuğumu hocam doğurtmamış olsa inanacağım neredeyse!
Öncelikle Başak hoca zorunlu haller hariç asla sezeryan yapmaz!
Çığlıklar atıp al beni sezeryana dememe rağmen, doğumdan 1 ay önce sezeryan günü istememe rağmen asla yapmadı.
Kadının ödülü var normal doğum oranonda, siz neyden bahsediyorsunuz, paragözmüş.
Sezeryan randevusu emin olun başka seçenek yoksa verir ve sekreterleri iptal eder, o değil.
Her iki doğumum tatil günüydü ve hatta biri bayramdı.
Hocam ben hastaneye girip nst ölçümlerimden 10 dk sonra ordaydı, saçı başı dağınık sabahın körü dememiş anında gelmişti.
Ve 1 er saat aralıklarla gitti geldi sürekli.
Bu insan mı paragöz?
Tatil günü zehir oldu, bayram süresince hastanedeydim bayramı zehir oldu kadına.
Siz hastane politikasını eleştirin.
Hastaneye ilk açıldığı yıldan beri gittiğim için nasıl bir kalite düşüşü yaşadığıno gözlerimle görüyorum.
İlk doğum takibimde kapıda karşılanırken ikincide aynen dediğiniz gibi randevu kovalıyor ama alamıyorduk.
Hocamla özel irtibata geçip ayarlıyorduk.
Bildiğiniz whatsupp dan yazıyor, istiyorduk.
Çoğu zaman da zaten randevu aralarına sıkıştırdı, kayıt açtırmadan muayene etti o paragöz dediğiniz insan.
3 saat doğumdan çıkmasını, 2 saat nst sırası beklediğimi bilirim.
Çok iyi bir doktor olduğu için fazlaca yoğunlaştı.
Birçok hastalık yaşadım gebeliklerimde hangi hastaneye gidersem gideyim acil doktoruna hocamı arattım gece gündüz demeden cevap verip, tedavi hakkında bilgi verdi.
İnsan karalamak bu kadar kolay değil, resmen yalan söylüyorsunuz siz.
Hastane için sonuna kadar haklısınız ama başak hocaya günde en az 40 hasta düşerken diğer hocaların 5 hastaya bakması, onun mesleğinde zirvede olduğuyla alakalıdır, hocanın paragöz olmasından değil!