ikili taramada bi şart yok normal kan alıyorlar sadece aç tok farketmiyor. bir de ultrasonda bebeğin ense kalınlığına falan bakıyolar hepsini birleştirip sonuç çıkarıyolar. İnşallah güzel çıkar.22 sinde başak hanim ile ilk randevum var.ikili tarama yapilacak muhtemelen test öncesi bilmem gereken bir şey var mi arkadaslar. Ac tok farkediyor mu
İnşallahikili taramada bi şart yok normal kan alıyorlar sadece aç tok farketmiyor. bir de ultrasonda bebeğin ense kalınlığına falan bakıyolar hepsini birleştirip sonuç çıkarıyolar. İnşallah güzel çıkar.
İlk şeker yüklemesi hafif bişi 50 mg şeker içeren elma aromalı tadı gayet güzel bir içecek içiriyolar aç tok farketmiyor başak hoca 1 saat önceden az yemek yemiş olsan iyi olur dedi. Ama ben 1 saat önce makarna yemiştim tabi karbonhidratı düşünemedim. Benim yüksek çıktı. Bence 2 saat kala bişi yeme yani. Eğer bu test yüksek çıkarsa 2. Ye 8 saat aç gidiyosun 100 mg şeker yükleniyor inşallah gerek kalmaz :)
Yaa neyse kusmamaya çalış ben dayanamadığıma çok kızdım vicdan yaptım. Şimdi ot gibi besleniyorum. 2. De normal çıkabiliyormuş belki dayansam normal çıkcaktı. İyi haberlerini bekliyorum :)Maalesef 2. yapılacak, yüksek çıktı ilki benim de.
Kaç çıktı yüksek değerin?Maalesef 2. yapılacak, yüksek çıktı ilki benim de.
Kaç çıktı yüksek değerin?
Benim de aynı çıkmıştı çok yüksek değil muhtemelen 2. de normal çıkar :)150 çıktı, bir hafta içinde tekrar gideceğim.
Yaa neyse kusmamaya çalış ben dayanamadığıma çok kızdım vicdan yaptım. Şimdi ot gibi besleniyorum. 2. De normal çıkabiliyormuş belki dayansam normal çıkcaktı. İyi haberlerini bekliyorum :)
merhaba bende liv hastanesinde ebru yüce yada başak hocaya gitmeyi planlıyorum başak hocadan memnunmusunuz istediğiniz zaman ulaşabiliyormusunuz bilgilendirirseniz sevinirim.Ben de Başak Hanım ile hamilelik sürecimi devam ettiriyorum ve 24.haftamıza gireceğiz kızımla :).
Sizi kesinlikle germeyen, sürekli rahatlatan bir tarzı var. Gergin olarak girdiğim muayeneden hep sakinleşerek çıkıyorum. Sürekli pozitif bir yaklaşımı var. Farkettirmeden her muayenede sizi, eşinizi takip ediyor ve ona göre yönlendirmeler yapıyor.
Acil bir durumda iletişim noktasında da sıkıntı yaşamazsınız. Çok rahat bir şekilde her aradığınızda en geç 10 dk içinde dönüş yapıyor.
Ben Nipon ile sağlık sigortası yaptırdım. Hamileliğimde şükür ki herhangi bir sıkıntı yaşamadığım için sigortadan da çok memnunum.
Ben gittim tatli dilli bir doktor.tavsiye ederimMerhabalar Başak Güler’e gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı acaba?
merhaba bende liv hastanesinde ebru yüce yada başak hocaya gitmeyi planlıyorum başak hocadan memnunmusunuz istediğiniz zaman ulaşabiliyormusunuz bilgilendirirseniz sevinirim.
Ebru hocaya da başak hocaya da gittim gayet ilgililer başak hoca çok yoğun ebru hoca daha çok detay veriyor. İkisi de çok güvenilir güler yüzlü.Merhabalar Başak Güler’e gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı acaba?
Türkan hanım çok iyi diyolar ama prof olduğu için onun fiyatları daha yüksekmiş. Ben de başak hanımda 38. Haftama girmek üzereyim yakında doğumum var gayet memnunum. Sizlere de hayırlı doğumlar inşallah :)bi arkadaşım gidiyor türkan hanıma memnundu. Bende pazartesi gidip hastaneyi görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?