• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Liv Hospital Başak Güler

Peki siz hastanenin paketinden yoksa Demir Hayat doğum sigortasından faydalandınız? Ben bugün sigortayı alıyorum ve haftaya Başak hanımla randevuya gideceğim.

Ben de Başak Hanım ile hamilelik sürecimi devam ettiriyorum ve 24.haftamıza gireceğiz kızımla :).

Sizi kesinlikle germeyen, sürekli rahatlatan bir tarzı var. Gergin olarak girdiğim muayeneden hep sakinleşerek çıkıyorum. Sürekli pozitif bir yaklaşımı var. Farkettirmeden her muayenede sizi, eşinizi takip ediyor ve ona göre yönlendirmeler yapıyor.

Acil bir durumda iletişim noktasında da sıkıntı yaşamazsınız. Çok rahat bir şekilde her aradığınızda en geç 10 dk içinde dönüş yapıyor.

Ben de Başak Hanım ile hamilelik sürecimi devam ettiriyorum ve 24.haftamıza gireceğiz kızımla :).

Sizi kesinlikle germeyen, sürekli rahatlatan bir tarzı var. Gergin olarak girdiğim muayeneden hep sakinleşerek çıkıyorum. Sürekli pozitif bir yaklaşımı var. Farkettirmeden her muayenede sizi, eşinizi takip ediyor ve ona göre yönlendirmeler yapıyor.

Acil bir durumda iletişim noktasında da sıkıntı yaşamazsınız. Çok rahat bir şekilde her aradığınızda en geç 10 dk içinde dönüş yapıyor.

Ben Nipon ile sağlık sigortası yaptırdım. Hamileliğimde şükür ki herhangi bir sıkıntı yaşamadığım için sigortadan da çok memnunum.

Ben Nipon ile sağlık sigortası yaptırdım. Hamileliğimde şükür ki herhangi bir sıkıntı yaşamadığım için sigortadan da çok memnunum.

Peki siz hastanenin paketinden yoksa Demir Hayat doğum sigortasından faydalandınız? Ben bugün sigortayı alıyorum ve haftaya Başak hanımla randevuya gideceğim.
Demir hayatla yaptım ben de o şekilde gidiyorum. Başak Hocadan da çok memnunum. Güleryüzlü dinleyen pozitif bir doktor.

hastane ücretinin çok abartılı olduğunu gördüm bikaç gün önce acil gelen hastaya kan tahlili yapıp birde serum 1100 tl aldılar sinirlerim bozuldu tavsiye etmem girişte karşılayan elemanlar dışında ilgi de yok

Liv hospital da ikili tarama yaptıran var mı acaba? Kendi doktorunuz mu yapıyor ultrasonu yoksa başka uzmana mı yönlendiriyor?

Liv hospital da ikili tarama yaptıran var mı acaba? Kendi doktorunuz mu yapıyor ultrasonu yoksa başka uzmana mı yönlendiriyor?
Ben yaptırdım 2 hafta önce ultrasonu kendi doktorum yaptı. Sadece kan verdim gerisine doktor baktı

bu haftasonu için randevu aldım Başak Hocaya gidenler çok memnun, bende gittiğimde umarım memnun kalırım. Tanışma fırsatı buldum kendisiyle çok şeker bir Hoca.

Basak hamimin odasinda ekran yok.ve 4d ultrason yok diyorlar öyle mi? Coskun beyin odasinda bu imkanlar daha iyiymiş? Bilginiz var mi

Nipon Sağlık Sigortası ile ne kadara anlaştınız

Başak hanım şeker yükleme testi istiyor mu? 24. Hafta kontrolünde ekstra işlem var mı yoksa rutin kontrol mü bilen var mı?

Başak hanım şeker yükleme testi istiyor mu? 24. Hafta kontrolünde ekstra işlem var mı yoksa rutin kontrol mü bilen var mı?
malesef istiyor. Benim çok kötü geçti şeker yüklemem baygınlık geçirdim ve ilgilenmediler bile benimle. hastaneden çok soğudum. bakalım inşallah düzelir fikirlerim. şeker yüklemesi hariç bişi yapılmıyor o haftalarda eğer ayrıntılıyı yaptırdıysanız tabi.

malesef istiyor. Benim çok kötü geçti şeker yüklemem baygınlık geçirdim ve ilgilenmediler bile benimle. hastaneden çok soğudum. bakalım inşallah düzelir fikirlerim. şeker yüklemesi hariç bişi yapılmıyor o haftalarda eğer ayrıntılıyı yaptırdıysanız tabi.

Geçmiş olsun, inşallah başka sıkıntı çıkmaz hastane ile ilgili. Aç/tok fark ediyor mu? herhangi bir uyarı yapılmadı da merak ettim.

Geçmiş olsun, inşallah başka sıkıntı çıkmaz hastane ile ilgili. Aç/tok fark ediyor mu? herhangi bir uyarı yapılmadı da merak ettim.
İlk şeker yüklemesi hafif bişi 50 mg şeker içeren elma aromalı tadı gayet güzel bir içecek içiriyolar aç tok farketmiyor başak hoca 1 saat önceden az yemek yemiş olsan iyi olur dedi. Ama ben 1 saat önce makarna yemiştim tabi karbonhidratı düşünemedim. Benim yüksek çıktı. Bence 2 saat kala bişi yeme yani. Eğer bu test yüksek çıkarsa 2. Ye 8 saat aç gidiyosun 100 mg şeker yükleniyor inşallah gerek kalmaz :)

22 sinde başak hanim ile ilk randevum var.ikili tarama yapilacak muhtemelen test öncesi bilmem gereken bir şey var mi arkadaslar. Ac tok farkediyor mu

Back