ANKARA LI ANNELER ANNE ADAYLARI Bİ BAKABİLİR MİSİNİZ

merhaba canim ben bugun yaaptirdim devlet deil ama devlet destekli 19 mayis hastanesinde 60 tl ye yaptirdim bilgi verdi cd yede cekti gayet memnun kaldim
29mayıs hastanesi mi internetten bi bakayım çok teşekkür ederim

Aynen dediğin gibi Allahtan başka kimse bilemez benim içimi rahat ettirmeyen şey insan bişeyler duymak istiyor bilgi almak ama devlette sorsan da söylemiyorlar tabiki kötü bişey görürse allah korusun mutlaka yazarlar kağıda ama işte insan ammr olunca daha bi endişe taşıyor allah korusun cümlemizin yavrularını bizimkilerini de inşallah taniki maddiyat elvermiyorsa zorlamanın mantığı yok kısa yada uzun deblette bu işi förğtıt sonuçta çok sağolun düşünceleriniz için

Devlet e de gitsen özel e de iyi doktora denk gelmek birazda şans Allah iyi drlarla iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah belki de by kadar çok takılmamak lazım sonuçta Allahtan başka kimse bilemez tedbir bizimkisi sadeve

Teşekkür ederim iyi geceler

9
Yok. Ben antalya 'da yaşıyorum. Ankara'da Sami ulus hastanesinde doğdum. Çin çin tarafında olanda. Ordan biliyorum. Sizin için haritadan baktım. Yenimahalle tarafında diyor. Sabancı kız yurdu tarafında olabilir.
Evet aynı yerden bahsediyoruz orası özelden devlete geçmiş ve herkes çok övüyor orasıda aklımda canım

Özel de çok uç fiyatlar canım çok yatmadı kafama allah bilir artık inşallah sağlıklı sıhhatlidir bebeğim

Yok canım ben ilçeden geliyorum hepsine aynı uzaklıktayım baya da mesafe var o yüzden çok da bilmiyorum tüm hastaneleri

Bence de,Allah bilir doktora gitmek iste annelik vesvesesi birseyler duymak.istegi. Soyle dusun,artik 20bilmem kacinci haftaya gelmis bi bebekte birsey varsa da Allah korusun,aldircak degilsin... 2li 3lu testlerin temizse korkma anomalilerden. Ha su olabilir belki bi ic organda eksiklik vs saptanirsa anne karninda amelyat edilebiliyo bebekler,yada dogar dogmaz amelyata alinabiliyo. Ama ben ona da guvenemezdim heralde. Cunku okudugum bazi yorumlarda gordum,bebegin kalbinde kucuk bi delik farkediliyor sonra kendilignden kapaniyor vs vs yada bobreklerinde birsey belirleniyor sonra yok oluyor... felaket tellali gibi oldum kusura bakma ama,dogum aninda amleyat yada anne karninda amelyat da her doktorun altindan kalkabilecegi birsey degil. Mudahale etmemek belki daha hayrli olurmus dersin o anda ne bileyim... :/
Sen dusun karsr ver dua et. Bence sagliklidir bebisin,smdiye kadar bi sorunla.karsilasmadiysan...

Yok canım ben ilçeden geliyorum hepsine aynı uzaklıktayım baya da mesafe var o yüzden çok da bilmiyorum tüm hastaneleri
En iyi hastaneler ,yok dogum paketleri yok bilmem neler vs vs cok uctular bu ara.. ve ankarada yasanan skandal da bu en iyi hastanelerin birinden cikti diye biliyorum,oyle duydum..
Ben dogumumu pahali hastanelerde yapcaktim,son anda fikir degistirdim.. gidip uygun fyatli kucuk bi ozel hastanede yaptim ... doktorum da iyiydi. Oyle gereksiz yalakalik yapiyim,goz boyayim,musteriyi kacirmayim tarzinda yaklasan biri degildi..

Ben ilk önce etlik Zübeyde hanım hastanesinde yaptırdım. biraz can sıkıcı şeyler söylediler. sonra zekai tahire gittim 5 dk ya sürdü ya sürmedi. normal dediler. daha sonra içim rahat etmedi. servet Ünsal tıp merkezinde Ali İpek hocaya gittim. 20 dk sürüyor cd veriyor. çok memnun kaldım. tavsiye ederim. fiyatı 280 tl.

merhaba. bnde elvankentte oturuyorum. nafiz korez e 1 kez giitim..ayrintili icin ataturk e gitmk ustiyrumm ama hemn yapiyorlar mi yoksa randrvu mu veriyorlar. bilgi verebilir misin acxbx. neler yapmam lazim. 21. haftaya girdimm

merhaba. bnde elvankentte oturuyorum. nafiz korez e 1 kez giitim..ayrintili icin ataturk e gitmk ustiyrumm ama hemn yapiyorlar mi yoksa randrvu mu veriyorlar. bilgi verebilir misin acxbx. neler yapmam lazim. 21. haftaya girdimm
Canım ilk başta normal randevu alıp muayene olup dra söylüyorsun oda gönderiyor. Tekrar gün verip o gün gidip ultrason oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…