- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Özelde 400-500 tl civarı. Çok daha yüksek olanlar da var. Devlet hastaneleri hakkında bi fikrim yok malesef.
21 e kadar bakarlar gidip giriş yaptırO hastanede giç girişim yok gitmedim daha önce bakarlar mı acaba 16dan sonra bakmıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
29mayıs hastanesi mi internetten bi bakayım çok teşekkür ederimmerhaba canim ben bugun yaaptirdim devlet deil ama devlet destekli 19 mayis hastanesinde 60 tl ye yaptirdim bilgi verdi cd yede cekti gayet memnun kaldim
Aynen dediğin gibi Allahtan başka kimse bilemez benim içimi rahat ettirmeyen şey insan bişeyler duymak istiyor bilgi almak ama devlette sorsan da söylemiyorlar tabiki kötü bişey görürse allah korusun mutlaka yazarlar kağıda ama işte insan ammr olunca daha bi endişe taşıyor allah korusun cümlemizin yavrularını bizimkilerini de inşallah taniki maddiyat elvermiyorsa zorlamanın mantığı yok kısa yada uzun deblette bu işi förğtıt sonuçta çok sağolun düşünceleriniz içinBen devlette yaptırıyordum test vs. Dr um özeldeydi sonuçları direk ona yolluyordum. Ama Ankara da değilim.
Devlet hastanelerinin çok kötü olmadığını düşünüyorum. Sonuçta özelde de sağlıklı denilip down sendromlu doğan bebekler oluyor, Allah korusun.
İmkanınız neye el veriyorsa onu yapın, gerisi Allah'a kalmış. İçinizi ferah tutun.
Merhaba,ben etlik zubeydehanimda yaptirmistim. 5 dk surmemisti,radyolog bayan elime bir kagit tutusturmustu,orada iste mesela fetal kalp goruldu,fetal mesane,izlendi.. vs vs yaziyordu. Bi iki usg goruntusu vardi benim pek anlamadigim...
Cinsiyeti belli mi soyler misinz dedigimde, biz soylemiyoruz kurallar geregi demisti..
Doktorum,ozelde yaptrmami onermisti icin rahat eder demisti. Fiyatlar 500+ idi..
Acikcasi ben bi de eski konularima da bakabilirsin,ses dalgalarinin yogunlugundan bebege bi zarari olur mu,endisesjni tasiyordum o siralar.. ben karar verene kadar ayrintili.usg suremizi aşmistik... ve yaptirmadim ozelde de sonradan...
Devlette cok kisa surede bakiliyor. Ama bakiliyor,gormedigi bi seyi de gordum diye yazmaz heralde ...
Benim bi arkadas koru da dogum yapti,ayrintili.usg 750 miymis de..haberleri yokmus arti bi ucret oldgundan,itiraz edince iyi hadi 500 alalim mi demisler. Bi sorun var gibi demis doktor,sonra ayrintiliya gondermis bunlari,ayrintilidan da birsey cikmamis.. valla bilmiyorum da,ozeller de sanki para tuzagi..
Isinin.ehli bi dr bence kisa surede de bakar...
Söylediğiniz dr kadın doğumcu mu radyolog mu canımAli ipek pardon yanlis yazdim
Teşekkür ederim iyi gecelerEvet bende pazartesi günü gittim. Doktorum önerdi. Ve araştırdım internetten gerçekten sehir dışından gelenler felan var. Gerçekten uzman işinde ben kolay kolay kimseyi övmem ama herseye baktı inceledi. Bilgi verdi. Durumu olan gidebilir öneririm. Devlette varmı kim iyi bakıyor onu bilmiyorum ama konu başlığına bir yardımım dokunmuyor. Iyi aksamlar
Evet aynı yerden bahsediyoruz orası özelden devlete geçmiş ve herkes çok övüyor orasıda aklımda canımYok. Ben antalya 'da yaşıyorum. Ankara'da Sami ulus hastanesinde doğdum. Çin çin tarafında olanda. Ordan biliyorum. Sizin için haritadan baktım. Yenimahalle tarafında diyor. Sabancı kız yurdu tarafında olabilir.
Özel de çok uç fiyatlar canım çok yatmadı kafama allah bilir artık inşallah sağlıklı sıhhatlidir bebeğimBende Ankara'da oturuyorum. Zekai tahir burak eğitim ve araştr. Hastanesinde yaptırdım 10 falan sürdü ultrason. Sadece bir sıkıntı görülmüyor denildi ve elime bir kağıt verildi hiç bir şey anlaşılmayan. İmkanın varsa özele git .
Yok canım ben ilçeden geliyorum hepsine aynı uzaklıktayım baya da mesafe var o yüzden çok da bilmiyorum tüm hastaneleriHayır ben Sincan'da oturduğum için sürekli Nafiz koreze gittim. Sadece ayrıntılı ultrason için Atatürk'e gittim. Ama Zekai Tahir de doğum yapacam dersen en geç 32 haftalıkken felan git çünkü drlar kızıyor niye daha önce gelmedin diye. Keçiörene yakın oturuyorsanız tavsiyem Keçiören araştırma hastanesi orası da çok iyiymiş arkadaşım öve öve bitiremiyor
Bence de,Allah bilir doktora gitmek iste annelik vesvesesi birseyler duymak.istegi. Soyle dusun,artik 20bilmem kacinci haftaya gelmis bi bebekte birsey varsa da Allah korusun,aldircak degilsin... 2li 3lu testlerin temizse korkma anomalilerden. Ha su olabilir belki bi ic organda eksiklik vs saptanirsa anne karninda amelyat edilebiliyo bebekler,yada dogar dogmaz amelyata alinabiliyo. Ama ben ona da guvenemezdim heralde. Cunku okudugum bazi yorumlarda gordum,bebegin kalbinde kucuk bi delik farkediliyor sonra kendilignden kapaniyor vs vs yada bobreklerinde birsey belirleniyor sonra yok oluyor... felaket tellali gibi oldum kusura bakma ama,dogum aninda amleyat yada anne karninda amelyat da her doktorun altindan kalkabilecegi birsey degil. Mudahale etmemek belki daha hayrli olurmus dersin o anda ne bileyim... :/Devlet e de gitsen özel e de iyi doktora denk gelmek birazda şans Allah iyi drlarla iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah belki de by kadar çok takılmamak lazım sonuçta Allahtan başka kimse bilemez tedbir bizimkisi sadeve
En iyi hastaneler ,yok dogum paketleri yok bilmem neler vs vs cok uctular bu ara.. ve ankarada yasanan skandal da bu en iyi hastanelerin birinden cikti diye biliyorum,oyle duydum..Yok canım ben ilçeden geliyorum hepsine aynı uzaklıktayım baya da mesafe var o yüzden çok da bilmiyorum tüm hastaneleri
hayir 19 mayis hastanesi 29 da var ayni yerde ama ben 19 dan bahsediyorum29mayıs hastanesi mi internetten bi bakayım çok teşekkür ederim
merhaba. bnde elvankentte oturuyorum. nafiz korez e 1 kez giitim..ayrintili icin ataturk e gitmk ustiyrumm ama hemn yapiyorlar mi yoksa randrvu mu veriyorlar. bilgi verebilir misin acxbx. neler yapmam lazim. 21. haftaya girdimmHayır ben Sincan'da oturduğum için sürekli Nafiz koreze gittim. Sadece ayrıntılı ultrason için Atatürk'e gittim. Ama Zekai Tahir de doğum yapacam dersen en geç 32 haftalıkken felan git çünkü drlar kızıyor niye daha önce gelmedin diye. Keçiörene yakın oturuyorsanız tavsiyem Keçiören araştırma hastanesi orası da çok iyiymiş arkadaşım öve öve bitiremiyor
Canım ilk başta normal randevu alıp muayene olup dra söylüyorsun oda gönderiyor. Tekrar gün verip o gün gidip ultrason oluyorsunmerhaba. bnde elvankentte oturuyorum. nafiz korez e 1 kez giitim..ayrintili icin ataturk e gitmk ustiyrumm ama hemn yapiyorlar mi yoksa randrvu mu veriyorlar. bilgi verebilir misin acxbx. neler yapmam lazim. 21. haftaya girdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?