Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANKARA LI ANNELER ANNE ADAYLARI Bİ BAKABİLİR MİSİNİZ
- Konu Sahibi Krgll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Sami ulus Turgut Özal yerleşkesi diye geçiyor orasımı beşevler çıkıyor semt olarak birisi daha tavsiye etti orayı siz oaraya mı gittinizSami ulus kadın doğum ve çocuk hastanesi var. Çin çin tarafında diye dalga geçiyorduk ama yenimahallede ek bina açmışlar. Atatürk eğitim araştırma önceden sakindi. Şimdi kalabalık biraz.
- 12 Mart 2017
- 226
- 220
- 18
- 25
Eyup ekıcı 10 numaraÖzelde yaptırdım. Bu konuda uzman eyüp ekici 425 tl yaptırdım. Devlette varmı bilmiyorum canım.
Eger 2.3 testte peoblem varsa eyup ekiciyi öneririm canım.
O hastanede giç girişim yok gitmedim daha önce bakarlar mı acaba 16dan sonra bakmıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorumZekai tahirdeki 2 dk sürüyor hiç de tavsiye etmem hayvan sürüsü muamelesi yapıyorlar. Atatürk eğitim ve ataştırmaya git orası daha iyi ama biran önce git kadın Doğumdan giriş yapacaksın onlar seni sevk edecek
- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Öyle bir şey yok bende sadece ultrason için gittim. Zaten benim hastanem orayı birde Etlik doğumu söyledi git diye.O hastanede giç girişim yok gitmedim daha önce bakarlar mı acaba 16dan sonra bakmıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Gebelik kontrolleri nizi hep Atatürk hastanesi ne mi gittiniz birde ne zaman yaptırdınızBen Atatürk Hastanesinde yaptirmistim gidip randevu aldım daha sonra ultrasona gittim. Gayette bilgili Dr du. Kalp atışını, herşeyini gösterdi.
- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Hayır ben Sincan'da oturduğum için sürekli Nafiz koreze gittim. Sadece ayrıntılı ultrason için Atatürk'e gittim. Ama Zekai Tahir de doğum yapacam dersen en geç 32 haftalıkken felan git çünkü drlar kızıyor niye daha önce gelmedin diye. Keçiörene yakın oturuyorsanız tavsiyem Keçiören araştırma hastanesi orası da çok iyiymiş arkadaşım öve öve bitiremiyor
- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Canım benim 2 sene olduğu için ayrıntılı ultrason ne zaman yapılır unuttum zaten o zaman da unutuyordum netten takip ediyordum kaçıncı haftada neler olacak diyeGebelik kontrolleri nizi hep Atatürk hastanesi ne mi gittiniz birde ne zaman yaptırdınız
- 7 Mayıs 2017
- 287
- 199
- 18
Yok. Ben antalya 'da yaşıyorum. Ankara'da Sami ulus hastanesinde doğdum. Çin çin tarafında olanda. Ordan biliyorum. Sizin için haritadan baktım. Yenimahalle tarafında diyor. Sabancı kız yurdu tarafında olabilir.Sami ulus Turgut Özal yerleşkesi diye geçiyor orasımı beşevler çıkıyor semt olarak birisi daha tavsiye etti orayı siz oaraya mı gittiniz
- 15 Nisan 2017
- 500
- 512
- 18
Eyup ekıcı 10 numara
Evet bende pazartesi günü gittim. Doktorum önerdi. Ve araştırdım internetten gerçekten sehir dışından gelenler felan var. Gerçekten uzman işinde ben kolay kolay kimseyi övmem ama herseye baktı inceledi. Bilgi verdi. Durumu olan gidebilir öneririm. Devlette varmı kim iyi bakıyor onu bilmiyorum ama konu başlığına bir yardımım dokunmuyor. Iyi aksamlar
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
merhaba canim ben bugun yaaptirdim devlet deil ama devlet destekli 19 mayis hastanesinde 60 tl ye yaptirdim bilgi verdi cd yede cekti gayet memnun kaldimMerhaba güzel anneler anne adayları 20.hafta dan sonra yapılan ayrıntılı ultrasonu devlette ankara da hangi hastanede yaptırdınız özellikle eline kağıdı verip gönderiyorlar mı anneye bilgi veriyorlar mı bilgilendirirseniz çok sevinirim
Bende eyüp ekiciye gittim ayrıntılı bakıyor anlatıyor herseyi.bana bakması 15dk sürmüştü sadece daha uzun bekliyordum.fiyat olarakta bilgi hastanesini tavsiye edebilirim canım özel ama fiyatlar uygun.benim doktorun özel muayenesi vardı tüm testlerimi hemen hemen orda yaptırdım uygundu.telefondan bilgi veriyorlar
- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
Merhaba,ben etlik zubeydehanimda yaptirmistim. 5 dk surmemisti,radyolog bayan elime bir kagit tutusturmustu,orada iste mesela fetal kalp goruldu,fetal mesane,izlendi.. vs vs yaziyordu. Bi iki usg goruntusu vardi benim pek anlamadigim...
Cinsiyeti belli mi soyler misinz dedigimde, biz soylemiyoruz kurallar geregi demisti..
Doktorum,ozelde yaptrmami onermisti icin rahat eder demisti. Fiyatlar 500+ idi..
Acikcasi ben bi de eski konularima da bakabilirsin,ses dalgalarinin yogunlugundan bebege bi zarari olur mu,endisesjni tasiyordum o siralar.. ben karar verene kadar ayrintili.usg suremizi aşmistik... ve yaptirmadim ozelde de sonradan...
Devlette cok kisa surede bakiliyor. Ama bakiliyor,gormedigi bi seyi de gordum diye yazmaz heralde ...
Benim bi arkadas koru da dogum yapti,ayrintili.usg 750 miymis de..haberleri yokmus arti bi ucret oldgundan,itiraz edince iyi hadi 500 alalim mi demisler. Bi sorun var gibi demis doktor,sonra ayrintiliya gondermis bunlari,ayrintilidan da birsey cikmamis.. valla bilmiyorum da,ozeller de sanki para tuzagi..
Isinin.ehli bi dr bence kisa surede de bakar...
Cinsiyeti belli mi soyler misinz dedigimde, biz soylemiyoruz kurallar geregi demisti..
Doktorum,ozelde yaptrmami onermisti icin rahat eder demisti. Fiyatlar 500+ idi..
Acikcasi ben bi de eski konularima da bakabilirsin,ses dalgalarinin yogunlugundan bebege bi zarari olur mu,endisesjni tasiyordum o siralar.. ben karar verene kadar ayrintili.usg suremizi aşmistik... ve yaptirmadim ozelde de sonradan...
Devlette cok kisa surede bakiliyor. Ama bakiliyor,gormedigi bi seyi de gordum diye yazmaz heralde ...
Benim bi arkadas koru da dogum yapti,ayrintili.usg 750 miymis de..haberleri yokmus arti bi ucret oldgundan,itiraz edince iyi hadi 500 alalim mi demisler. Bi sorun var gibi demis doktor,sonra ayrintiliya gondermis bunlari,ayrintilidan da birsey cikmamis.. valla bilmiyorum da,ozeller de sanki para tuzagi..
Isinin.ehli bi dr bence kisa surede de bakar...
Ben devlette yaptırıyordum test vs. Dr um özeldeydi sonuçları direk ona yolluyordum. Ama Ankara da değilim.
Devlet hastanelerinin çok kötü olmadığını düşünüyorum. Sonuçta özelde de sağlıklı denilip down sendromlu doğan bebekler oluyor, Allah korusun.
İmkanınız neye el veriyorsa onu yapın, gerisi Allah'a kalmış. İçinizi ferah tutun.
Devlet hastanelerinin çok kötü olmadığını düşünüyorum. Sonuçta özelde de sağlıklı denilip down sendromlu doğan bebekler oluyor, Allah korusun.
İmkanınız neye el veriyorsa onu yapın, gerisi Allah'a kalmış. İçinizi ferah tutun.