ANKARA LI ANNELER ANNE ADAYLARI Bİ BAKABİLİR MİSİNİZ

Yok devletin, özel değil. Tam haftasını hatırlamıyorum ama belli bir haftayı geçtiyseniz ana hastaneye yönlendiriyordu. Doğruyu söylemek gerekirse çok çok memnun kalmamıştım. Doktor pek bilgi vermemişti. Ama mecburen yaptırmıştım.

Zekai tahirdeki 2 dk sürüyor hiç de tavsiye etmem hayvan sürüsü muamelesi yapıyorlar. Atatürk eğitim ve ataştırmaya git orası daha iyi ama biran önce git kadın Doğumdan giriş yapacaksın onlar seni sevk edecek

Sami ulus kadın doğum ve çocuk hastanesi var. Çin çin tarafında diye dalga geçiyorduk ama yenimahallede ek bina açmışlar. Atatürk eğitim araştırma önceden sakindi. Şimdi kalabalık biraz.

Sami ulus kadın doğum ve çocuk hastanesi var. Çin çin tarafında diye dalga geçiyorduk ama yenimahallede ek bina açmışlar. Atatürk eğitim araştırma önceden sakindi. Şimdi kalabalık biraz.
Sami ulus Turgut Özal yerleşkesi diye geçiyor orasımı beşevler çıkıyor semt olarak birisi daha tavsiye etti orayı siz oaraya mı gittiniz

O hastanede giç girişim yok gitmedim daha önce bakarlar mı acaba 16dan sonra bakmıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum

Ben Atatürk Hastanesinde yaptirmistim gidip randevu aldım daha sonra ultrasona gittim. Gayette bilgili Dr du. Kalp atışını, herşeyini gösterdi.

O hastanede giç girişim yok gitmedim daha önce bakarlar mı acaba 16dan sonra bakmıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Öyle bir şey yok bende sadece ultrason için gittim. Zaten benim hastanem orayı birde Etlik doğumu söyledi git diye.

Ben Atatürk Hastanesinde yaptirmistim gidip randevu aldım daha sonra ultrasona gittim. Gayette bilgili Dr du. Kalp atışını, herşeyini gösterdi.
Gebelik kontrolleri nizi hep Atatürk hastanesi ne mi gittiniz birde ne zaman yaptırdınız

Hayır ben Sincan'da oturduğum için sürekli Nafiz koreze gittim. Sadece ayrıntılı ultrason için Atatürk'e gittim. Ama Zekai Tahir de doğum yapacam dersen en geç 32 haftalıkken felan git çünkü drlar kızıyor niye daha önce gelmedin diye. Keçiörene yakın oturuyorsanız tavsiyem Keçiören araştırma hastanesi orası da çok iyiymiş arkadaşım öve öve bitiremiyor

Gebelik kontrolleri nizi hep Atatürk hastanesi ne mi gittiniz birde ne zaman yaptırdınız
Canım benim 2 sene olduğu için ayrıntılı ultrason ne zaman yapılır unuttum zaten o zaman da unutuyordum netten takip ediyordum kaçıncı haftada neler olacak diye

Bende Ankara'da oturuyorum. Zekai tahir burak eğitim ve araştr. Hastanesinde yaptırdım 10 falan sürdü ultrason. Sadece bir sıkıntı görülmüyor denildi ve elime bir kağıt verildi hiç bir şey anlaşılmayan. İmkanın varsa özele git .

Sami ulus Turgut Özal yerleşkesi diye geçiyor orasımı beşevler çıkıyor semt olarak birisi daha tavsiye etti orayı siz oaraya mı gittiniz
Yok. Ben antalya 'da yaşıyorum. Ankara'da Sami ulus hastanesinde doğdum. Çin çin tarafında olanda. Ordan biliyorum. Sizin için haritadan baktım. Yenimahalle tarafında diyor. Sabancı kız yurdu tarafında olabilir.

Eyup ekıcı 10 numara

Evet bende pazartesi günü gittim. Doktorum önerdi. Ve araştırdım internetten gerçekten sehir dışından gelenler felan var. Gerçekten uzman işinde ben kolay kolay kimseyi övmem ama herseye baktı inceledi. Bilgi verdi. Durumu olan gidebilir öneririm. Devlette varmı kim iyi bakıyor onu bilmiyorum ama konu başlığına bir yardımım dokunmuyor. Iyi aksamlar

merhaba canim ben bugun yaaptirdim devlet deil ama devlet destekli 19 mayis hastanesinde 60 tl ye yaptirdim bilgi verdi cd yede cekti gayet memnun kaldim

Bende eyüp ekiciye gittim ayrıntılı bakıyor anlatıyor herseyi.bana bakması 15dk sürmüştü sadece daha uzun bekliyordum.fiyat olarakta bilgi hastanesini tavsiye edebilirim canım özel ama fiyatlar uygun.benim doktorun özel muayenesi vardı tüm testlerimi hemen hemen orda yaptırdım uygundu.telefondan bilgi veriyorlar

Evt eyup ekici en iyisi ama devleti sormussunuz Ataturk Egitim arastirma hastanesinde Ali Demir bu iste en iyi doktorlardandir. 15 gun onceden randevu almaniz gerekir.

Merhaba,ben etlik zubeydehanimda yaptirmistim. 5 dk surmemisti,radyolog bayan elime bir kagit tutusturmustu,orada iste mesela fetal kalp goruldu,fetal mesane,izlendi.. vs vs yaziyordu. Bi iki usg goruntusu vardi benim pek anlamadigim...
Cinsiyeti belli mi soyler misinz dedigimde, biz soylemiyoruz kurallar geregi demisti..
Doktorum,ozelde yaptrmami onermisti icin rahat eder demisti. Fiyatlar 500+ idi..
Acikcasi ben bi de eski konularima da bakabilirsin,ses dalgalarinin yogunlugundan bebege bi zarari olur mu,endisesjni tasiyordum o siralar.. ben karar verene kadar ayrintili.usg suremizi aşmistik... ve yaptirmadim ozelde de sonradan...
Devlette cok kisa surede bakiliyor. Ama bakiliyor,gormedigi bi seyi de gordum diye yazmaz heralde ...

Benim bi arkadas koru da dogum yapti,ayrintili.usg 750 miymis de..haberleri yokmus arti bi ucret oldgundan,itiraz edince iyi hadi 500 alalim mi demisler. Bi sorun var gibi demis doktor,sonra ayrintiliya gondermis bunlari,ayrintilidan da birsey cikmamis.. valla bilmiyorum da,ozeller de sanki para tuzagi..
Isinin.ehli bi dr bence kisa surede de bakar...

Ben devlette yaptırıyordum test vs. Dr um özeldeydi sonuçları direk ona yolluyordum. Ama Ankara da değilim.
Devlet hastanelerinin çok kötü olmadığını düşünüyorum. Sonuçta özelde de sağlıklı denilip down sendromlu doğan bebekler oluyor, Allah korusun.
İmkanınız neye el veriyorsa onu yapın, gerisi Allah'a kalmış. İçinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…