Sami ulus Turgut Özal yerleşkesi diye geçiyor orasımı beşevler çıkıyor semt olarak birisi daha tavsiye etti orayı siz oaraya mı gittinizSami ulus kadın doğum ve çocuk hastanesi var. Çin çin tarafında diye dalga geçiyorduk ama yenimahallede ek bina açmışlar. Atatürk eğitim araştırma önceden sakindi. Şimdi kalabalık biraz.
Eyup ekıcı 10 numaraÖzelde yaptırdım. Bu konuda uzman eyüp ekici 425 tl yaptırdım. Devlette varmı bilmiyorum canım.
Eger 2.3 testte peoblem varsa eyup ekiciyi öneririm canım.
O hastanede giç girişim yok gitmedim daha önce bakarlar mı acaba 16dan sonra bakmıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorumZekai tahirdeki 2 dk sürüyor hiç de tavsiye etmem hayvan sürüsü muamelesi yapıyorlar. Atatürk eğitim ve ataştırmaya git orası daha iyi ama biran önce git kadın Doğumdan giriş yapacaksın onlar seni sevk edecek
Öyle bir şey yok bende sadece ultrason için gittim. Zaten benim hastanem orayı birde Etlik doğumu söyledi git diye.O hastanede giç girişim yok gitmedim daha önce bakarlar mı acaba 16dan sonra bakmıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Gebelik kontrolleri nizi hep Atatürk hastanesi ne mi gittiniz birde ne zaman yaptırdınızBen Atatürk Hastanesinde yaptirmistim gidip randevu aldım daha sonra ultrasona gittim. Gayette bilgili Dr du. Kalp atışını, herşeyini gösterdi.
Canım benim 2 sene olduğu için ayrıntılı ultrason ne zaman yapılır unuttum zaten o zaman da unutuyordum netten takip ediyordum kaçıncı haftada neler olacak diyeGebelik kontrolleri nizi hep Atatürk hastanesi ne mi gittiniz birde ne zaman yaptırdınız
Yok. Ben antalya 'da yaşıyorum. Ankara'da Sami ulus hastanesinde doğdum. Çin çin tarafında olanda. Ordan biliyorum. Sizin için haritadan baktım. Yenimahalle tarafında diyor. Sabancı kız yurdu tarafında olabilir.Sami ulus Turgut Özal yerleşkesi diye geçiyor orasımı beşevler çıkıyor semt olarak birisi daha tavsiye etti orayı siz oaraya mı gittiniz
Eyup ekıcı 10 numara
merhaba canim ben bugun yaaptirdim devlet deil ama devlet destekli 19 mayis hastanesinde 60 tl ye yaptirdim bilgi verdi cd yede cekti gayet memnun kaldimMerhaba güzel anneler anne adayları 20.hafta dan sonra yapılan ayrıntılı ultrasonu devlette ankara da hangi hastanede yaptırdınız özellikle eline kağıdı verip gönderiyorlar mı anneye bilgi veriyorlar mı bilgilendirirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?