• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA LI ANNELER ANNE ADAYLARI Bİ BAKABİLİR MİSİNİZ

Krgll

Allahım en iyisini sen bilirsin
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
173
108
23
35
Merhaba güzel anneler anne adayları 20.hafta dan sonra yapılan ayrıntılı ultrasonu devlette ankara da hangi hastanede yaptırdınız özellikle eline kağıdı verip gönderiyorlar mı anneye bilgi veriyorlar mı bilgilendirirseniz çok sevinirim

Ankara'da değilim ama,devlet hastanelerinde randevu süresi çok uzun zaman sonrasına ve de yoğunluk olduğu için istediğiniz verimi alamayabilirsiniz tavsiyem özel bir merkezde yaptırmanız
Zekai Tahir den başka kadın doğum hastanesi varmı bilmiyorum ama orası çok yoğun olan bir yer

Ankara'da değilim ama,devlet hastanelerinde randevu süresi çok uzun zaman sonrasına ve de yoğunluk olduğu için istediğiniz verimi alamayabilirsiniz tavsiyem özel bir merkezde yaptırmanız
Zekai Tahir den başka kadın doğum hastanesi varmı bilmiyorum ama orası çok yoğun olan bir yer
Özel bi çok hastaneden fiyat aldım ama bana çok pahalı geldi şu an için benim bütçemi bi hayli aşıyor o yüzden devlet araştırıyorum yoksa bende özelde yaptırmayı çok istiyordum :eek:çok teşekkürler

Özelde yaptırdım. Bu konuda uzman eyüp ekici 425 tl yaptırdım. Devlette varmı bilmiyorum canım.
Eger 2.3 testte peoblem varsa eyup ekiciyi öneririm canım.

Özel bi çok hastaneden fiyat aldım ama bana çok pahalı geldi şu an için benim bütçemi bi hayli aşıyor o yüzden devlet araştırıyorum yoksa bende özelde yaptırmayı çok istiyordum :eek:çok teşekkürler
Özelde 400-500 tl civarı. Çok daha yüksek olanlar da var. Devlet hastaneleri hakkında bi fikrim yok malesef.

etlik zubeyde hanimda yapiliyor ama bana doktor cok iyi degil demisti birde bi arkadas forumdan yaptirmis biraz morali bozulmus sonuca sonra baska yerde yaptirmis sikinti yokmus oyuzden ozelde yaptirmak daha mantikli oluyor ben 150 liraya yaptirmistim tip.merkezinde

Özelde yaptırdım. Bu konuda uzman eyüp ekici 425 tl yaptırdım. Devlette varmı bilmiyorum canım.
Eger 2.3 testte peoblem varsa eyup ekiciyi öneririm canım.
Bende aşağı yukarı bu civarda fiyat aldım 2li3lü normal çıktı Allah bilir tabi artık ama inşallah sağlıkla vaktinde sıkıntısız gelir bebeğim bekleyen herkesin de. Devletten çok ilgi alaka beklemiyorum ama yinede belki vardır soru sorulunca cevap veren

Detaylı ultrason 30+ dk sürüyor...Devlette 5 dakkada 1 hasta bakıldığını düşünürsek ya sıra sana gelmez ya da ultrason o kadar sürmez...

O yüzden bütçene uygun özel araştır derim.

Magnet tıp merkezinden fiyat alabilirsiniz uygun diye biliyorum. Zekai tahirde de vardır muhakkak ama nasıl bilemiyorum.
Ben keçiören eğitim araştırmada takip yaptırıyorum orda yoksa magnette yaptırrım. Ya da deva tıp merkezi.

etlik zubeyde hanimda yapiliyor ama bana doktor cok iyi degil demisti birde bi arkadas forumdan yaptirmis biraz morali bozulmus sonuca sonra baska yerde yaptirmis sikinti yokmus oyuzden ozelde yaptirmak daha mantikli oluyor ben 150 liraya yaptirmistim tip.merkezinde
Hangi tıp merkezinde yaptırdınız yeni mi

Devlette randevu bulmanız çok zor. Ben Ali ipeke yaptırmıstım. Evet haklısınız çok pahalı ama ayrıntılı ultrason için zaman 20-24 haftalar arası biliyorum. Geç kalırsanız bir anlamı yok diye hatırlayorum.

durumunuz varsa tıp merkezlerini öneririm.özellere göre yarı fiyatına yapiyorlar.istanbulda cogu devlet hastanesi bastan beri takibini yapmadigi hastaya ya bakmiyor yada cok uzun gun veriyor.onada bakılması gereken hafta geçiyor.Ankaradaki devlette durum aynımı bilmiyorum tabi.birde keçiörende bigi tıp merkezi vardı fiyatları uygundu.ama çekiyormu bilmiyorum.arayıp sorabilirsiniz

Detaylı ultrason 30+ dk sürüyor...Devlette 5 dakkada 1 hasta bakıldığını düşünürsek ya sıra sana gelmez ya da ultrason o kadar sürmez...

O yüzden bütçene uygun özel araştır derim.
Doğru söylüyorsunuz aslında devlette beş dakika bile sürmüyor normal ultrasonda bile çok kararsızım bu ara çok maddi sıkışıklığıma denk geldi bi kaç ay böyle gönlüm özelden yana ama imkam el vermiyor malesef

durumunuz varsa tıp merkezlerini öneririm.özellere göre yarı fiyatına yapiyorlar.istanbulda cogu devlet hastanesi bastan beri takibini yapmadigi hastaya ya bakmiyor yada cok uzun gun veriyor.onada bakılması gereken hafta geçiyor.Ankaradaki devlette durum aynımı bilmiyorum tabi.birde keçiörende bigi tıp merkezi vardı fiyatları uygundu.ama çekiyormu bilmiyorum.arayıp sorabilirsiniz
Aradığım bi kaç devlet hastanesinde hafta uygunsa direk yönlendiriyoruz randevu yok dedi ama güvensizliğim biraz çok yoğun be öenmli bi ultrason ama özeller de dudak uçuklatıyor ikilemde kaldım

Şimdi telefonla ulaştım detaylı ultrasonu geçici olarak kaldırmışlar fiyatı kafama da yatmıştı aslında başka varmı tavsiyen
aa gercektenmi uzuldum ya ozel sanatoryum tıp merkezinede sorabilirsin yapıyorlarmı bilmiyorum ama oraya gidiyordum muayneye fiyat olarak deva tıp merkeziyle aynı aralıkta

Zekai Tahir'in çayyolounda polikliniğine yaptırmıştım. Haftanız uygunsa orada bakıyorlar, geç kalmışsanız bakmıyorlardı. Bi arayın derim.

Zekai Tahir'in çayyolounda polikliniğine yaptırmıştım. Haftanız uygunsa orada bakıyorlar, geç kalmışsanız bakmıyorlardı. Bi arayın derim.
Özel mi canım söylediğin yer 1haftam var ne kadar sürüyor detaylı ultrason tatmin edici mi memnun kaldın mı

Back