Ankara labioplasti ameliyatı DR.ESRA DEMİRYÜZER

Ben başka bi hocaya oldum ama şehir dışına gittim saģolsun doktorum fazlasıyla ilgilendi yoksa hiç bilmediğim bi şehirde bide kendi halime terkedilseydim oturup aģlardım heralde çünkü baya talihsizlikler yaşadım ve psikolojik olarak da iyi bi dönemimde değildim

Neden buyuk harfler? Yani degisiksiniz kimse anlamiyor ya bu formda herkes herseyi anlar.Kocaman harflerin silinsin form sahibi tarafindan normalde oyle olur

30 gün önce ameliyatımı Ankara'da Esra Demir Yüzer'e oldum.. Çok üzün süre araştırdıktan sonra hocamın anlattığı teknik, yaklaşımı ve ilgisi ameliyat olmam için beni cesaretlendirdi açıkçası. Süreyi uzattıkça ve erteledikçe insan daha da bir çekiniyor sanki... Şimdi neredeyse iyileştim, ağrım yok hareketlerimde bir aksaklık yok. 2 hafta kadar dinlendikten sonra günlük aktivitelerime korkmadan geri döndüm, ilk hafta oturup kalkarken biraz daha dikkatli ve yavaş hareket ettim, şimdiyse ameliyat olmamış gibiyim.. hala dikkat ediyorum tabi ki ağır kaldırmıyorum, zorlayıcı hareketler yapmıyorum :) en güzeli de beni rahatsız eden o görüntünün tamamen kaybolması hemde kısa bir süre içinde... bu kadar beklediğim için kendime kızıyorum ancak Esra hocamı bulduğum için çok mutluyum bu biraz kızgınlığımı törpülüyor.... Harika bir ekibi var ilgili ve güleryüzlüler... Ertelemeyin... Gönül rahatlığıyla Esra Hocamı herkese tavsiye ediyorum, iyi ki ameliyatımı kendisine olmuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…