- 15 Ocak 2021
- 22
- 1
- 1
- Konu Sahibi labioplasti ankara
-
Evet bende başka bi hocaya ameliyat olalı daha 2 oldu nakit ödeme yaptım ama fatura fiş falan vermediler. Yalan söylüyo demiyorum tabiki belki kartla ödeme yapmıştır onun fişine diyodur.
Evet canım aynen.Kredi karti ekstresi ve slip belgesine diyorum faturaEvet bende başka bi hocaya ameliyat olalı daha 2 oldu nakit ödeme yaptım ama fatura fiş falan vermediler. Yalan söylüyo demiyorum tabiki belki kartla ödeme yapmıştır onun fişine diyodur.
Önceki hastalari ilgilden cok memnunken ben neden göremedim bu ilgiyi bende anlamadım kötü dönemine denk geldik heraldeama burda yorum yapan hocadan da memnun kalan bi cok arakadas ozelden yardimci oldular her sordugum soruya cvp verdiler sagolsunlar
Pansumanlara ve hijyene cok dşkkat et dikişlerle kesinlikle oynama derim canım.sorun yasamazsın.Bende esra hanima ameliyat oldum 6 gün oldu sanırım ve muayenede gördüğüm güleryüzü goremedim sonrasında. ameliyat günü icin karar verme aşamasında arayıp anında mesaja cvp verilirken ameliyat sonrasi hicbir soruma cvp alamadım.. hatta sabah yazdığım bir mesaja bu saate kadar görüldüğü halde dönüş olmadı malesef.. şimdilik çok şükür durumum iyi insallah bir sıkıntı yaşamam da doktoru aramak zorunsa kalmam diye düşünüyorum
Her wc den sonra tentürdiyot cok önemli.hoca bu sekilde önerdi.en zor günleri artık geçirmiş sayılırsın.10.günden sonra artık cok daha rahat gecıyor süreç.Teşekkür ederim dikkat ediyorum insallah sıkıntı yasamam..sizin adınıza sevindim..
Batıkon sprey seklinde onu her wc den sonra bitene kadar kullan.en az 2 hafta.Pansumanı kaç gün yaptınız siz
Şiş ve ağrı yapar iltihap.Enfeksiyon kapınca nasıl oluyor ağrılı mı oluyor yanmamı nasıl anlaşılıyor.foto cekip baktım beyazlıklar var ama agrim falan yok
Pansumanı kaç gün yaptınız siz
Ben 3 hafta yaptım yara yerim iyileşince bıraktım kendim.Pansumanı kaç gün yaptınız siz
Reklam derdiniz var ya da yok..ben yazdıklarınızın bende uyandırdığı histen bahsettim.burda bu konuyla ilgili çok araştırma yapan sorular soran ya da çare arayan insanlar var.ki ben de bu ameliyatı olmuş biriyim..bana göre niyetiniz sürecinizi anlatmaksa süreci açıklayıcı bir dille yazsaydınız.ben doktor övgüsünden başka birşey okumadım.ki aynı düşüncelere kapılmış insanlar da var belli ki. Yani böyle düşünmem gayet normal.Allah aşkına başlığınıza bi bakın göz var izam var.Benim böyle reklam gibi bir derdim yok hiç olmadı.ilkkez, bi duygularımı paylasmak istedim bu sadece.Ben sadece bu amelıyatı uzun süredir olmayı cok istıyordum ve yıllar sonra cesaretimi toplayıp oldum ve bu görüşümü paylastım.
Sana da saygı duyuyorum fakat beni anlamadan dinlemeden bu şekilde yorum yapilması beni biraz üzdü.hepimiz insanız o an iyi ya da kötü anlarımız olabilir ve bu karsıya başka sekilde yansımış olabilir.size belki o an böyle denk geldi.şans.ben ilgi konusunda şanslı anlara denk geldim durum bunu gösteriyor öyleyse.
Benim tek memnuniyetsizliğim hastane hakkında.sadece dısarıdan bir corba söylendi ve onu içince taburcu olabilirsiniz dendi..o kadar refakatci kaldım mesela daha önce hiç corba verip cıkarilan hasta görmedim.o kadar saat aç bekledim geceden mesela..nyseki bunlar önemsiz seyler..Sonuc olarak emin ol ameliyat kolay birsey değil ve defalarca revizyon geçirmiş olanlar var.biz sanslıyiz ki amelıyatimiz iyi gecti.gerisi hiç önemli değil bence.
Reklam derdiniz var ya da yok..ben yazdıklarınızın bende uyandırdığı histen bahsettim.burda bu konuyla ilgili çok araştırma yapan sorular soran ya da çare arayan insanlar var.ki ben de bu ameliyatı olmuş biriyim..bana göre niyetiniz sürecinizi anlatmaksa süreci açıklayıcı bir dille yazsaydınız.ben doktor övgüsünden başka birşey okumadım.ki aynı düşüncelere kapılmış insanlar da var belli ki. Yani böyle düşünmem gayet normal.Allah aşkına başlığınıza bi bakın göz var izam var.faturanız var ya da yok ispat edin ya da etmeyin beni ilgilendirmez.ben yazılanlardan yola çıkarak yorumumu yaptım.bana göre buram buram reklam.objektif olsaydınız sürecinizi yazıp size kime ameliyat oldunuz neden onu tercih ettiniz diye soran olurdu muhakkak o zaman kime ameliyat olduğunuzu açıklardınız.olumlu yönleri ya da olumsuz yönleriyle..çok samimiyetsiz geldi kusura bakmay
Okumak idirrCanim senın cevaplari kaale almıyorum cünkü tüm yazılarını okudum amelıyatla ilgili, genel bir şikayetin ve memnuniyetsiz biri olduğunu gözlemledim.
Suan için bu dr a her amelıyat olup bana gerek burdan geek özelden yazan arkadaslar hocanın amelıyatından memnun olduğunu, ilgisinden memnunıyetsiz olduğunu belirttiler.
Önemli olan da amelıyatın güzel ve basarılı geçip istediğimiz sonucta ortak ve hemfikir olmak.
Muhtemelen snin süreç bayaği sıkıntılı ve istediğin gibi ilerlememiş ki yargı dağitıyorsun.
Senın öyle olur benım boyle olur baskasınn böyle olur.
Herkes herkese saygı duymalı bencegecmıs olsun iyi aksamlar
Okumak idirrufkunuz genişler.dikkata alın ya da almayın ki Allahtan kaale almıyorsunuz. burda herkes fikrini belirmekte özgür..ben de öyle yaptım.ben ne seni tanırım ne de doktorunu..umrumda da değil.parayla tutulmuş gibi yazmışsın fikrimi söyledim.uzatmaya gerek yok.bol fikrin
Gerçekten ilginç..Öyleyse tanımadan anlamadan bilmeden de yorum yapmayın.beni de hocayi da tanımıyorsunuz fakat beni orda bi çalısan yapabildiniz bu kadarda nettinizzz..bu ne yaman çelişkibilip bilmeden yorum yapma hakkinı kimse vermıyor size.umrunda değilse de yazmayabilirsin mesela.evet okumak ufku genişletir cok doğru.en azından kendi hayatında ve dünyasında mutsz birinin karşı tarafı anlamadan tanımadan patır patır yazmasıyla iç dünyasında ne kadar mutsuz olduğunu,ve kendi öyle diye herkese bunu yansıtıp,herkesin kendi gibi olacağı düşüncesindeki fikrimi de bi hayli etkiledi.bencede cok uzatmayin. Hayatta mutluluklar
Ok byGerçekten ilginç..Düzgün okumamışsınız ya da okuduğunuzu hiç anlamamışsınız.yaptığınız yoruma cvp verdim ve bunun için sizi tanımama gerek yok.yazdıklarınızın bende uyandırdığı histen bahsettim ve yanında çalışan biri olduğunuzu düşündürttü dedim.çalışanısınız demedim.burda yazdıklarınıza yorum yaparım bu hak herkeste var.altını çiziyorum yazdıklarınıza yorum yaparım.sizi tanımama gerek yok.istemiyorsanız yorum yapılmasını konu açmazsınız o kadar net.olumlu ya da olumsuz herkes fikrini yazabilir.patır patır da yazarım.bence reklam dedim siz değil dediniz.uzatmaya gerek var mı yooookk.neyin ispatı için çabalıyorsunuz onu da anlamış değilim.kendinden eminsen yazmazsın cvp.tartışma ortamına çevirmeye gerek yok.ha şunun da söyliim benim sürecim fiziksel olarak zor geçmedi zaten okuduysanız bunu idrak etmişsinizdir..Ben memnuniyetimi ya da menuniyetsizliğimi özelden bir çok kişiyle paylaştım.kimse sormadan ballandıra ballandıra anlatmanın alemi yok.dolayısıyla bilip bilmeden yorup yapıp memnuniyetsiz olduğumu düşünüp psikolojik olarak saçmasapan yargınızı cehaletinize veriyorum.bilip bilmeden yorum yapmayın diyip de bilip bilmeden yorum yapansınız sizin memnuniyetiniz ya memnuniyetsizliğiniz beni niye etkilesin komik olmayın.ki insanları maddi açıdan psikolojik açıdan fiziksel açıdan etkileyen bir süreç keşke herkes memnun edici sonuçlarla karşılaşsa.uzatmayın artıkk.zira benim için konu kapanmıştır.cevabınız varsa da bu kadar sözden sonra idrak seviyenize veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?