Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Ankara Keçiören etlik civarı kreş

naz91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
2
0
2 yaşını 1 ay geçmiş kızım İçin Keçiören etlik civarı kreş önerileriniz nedir? Neon yuvaya çocuğunu gönderen var mı altı bezli kabul ediyorlar mı? Ve fiyat olarak ne kadar istiyorlar? Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olucam. Teşekkürler

arkadaşlar bende etlik civarı kreş aramaktayım,fikir veren yada deneyimlerini paylaşmak isteyen yokmu??

arkadaşlar bende etlik civarı kreş aramaktayım,fikir veren yada deneyimlerini paylaşmak isteyen yokmu??
İncirli de Günışığı Anaokulunu tavsiye edebilirim size. Kendim de okulöncesi öğretmeni olduğum için baya bi araştırma yaptım. Oğlum 2 sene buraya gitti. Hem fiyat açısından hem kalite açısından çok iyi bir kurum. Etkinlik çeşitliliği, yabancı dil öğretimi, halk dansları kız çocukları için bale, havuz ve yaratıcı gezi gibi etkinlikleri var. Ayrıca eğitimde montessori yaklaşımını ele alıyorlar. Benim en çok dikkatimi çeken bu oldu. Alperen 2. Sınıfa başladı ancak müdürü ve öğretmenleriyle hala görüşüyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Aile ortamını aratmadılar 2 sene boyunca

Yıldız Adımlar'ı tercih etmeyin de ne yaparsanız iyidir.Çok kötü ,ilgisiz sahibi de zaten eski topçu.Çok saçma bir anaokulu.Psikolog var 1 kere olsun görüşmedi..Zaten kan kaybediyor.aman ha..

2 yaşını 1 ay geçmiş kızım İçin Keçiören etlik civarı kreş önerileriniz nedir? Neon yuvaya çocuğunu gönderen var mı altı bezli kabul ediyorlar mı? Ve fiyat olarak ne kadar istiyorlar? Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olucam. Teşekkürler
Etlik ayvalıda Bilgin Nesil Anaokulu. Kesinlikle bir görüşün pişman olmayacaksınız. Ben çok memnun kaldım. Donanımlı ve tecrübeli öğretmenleri var.

Etlik ayvalıda Bilgin Nesil Anaokulu. Kesinlikle bir görüşün pişman olmayacaksınız. Ben çok memnun kaldım. Donanımlı ve tecrübeli öğretmenleri var.

X