• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara için tüp bebek merkezleri

Yaaa ne güzell. İnşallah yine güzel haberler alırsınız. Gerçekten hocayla görüşünce daha iyi anladım işini çok iyi biliyor çok tecrübeli
Kesinlikle çok dobra herseyden önce sırf para kazanmak için size güzel seyler soylemiyor durumunuz neyse onu söylüyor asla gözünüzü boyamaya calismiyor. Ben bi arkadasimida getirmistim onun durumu gercekten cok zordu herseyi anlatti cok zor ama kucukde olsa ihtimal var demişti ve suan 5 aylik hamile.

cok tesekkürler bilginiz için , Ankaraya şehir dışından geleceğim için araştırma yapıyorum , size verdiği vitaminler neler acaba, birde tüpbebek fiyat nedir ,
Ben 2 sene önce ilaclar dahil 17bin falan tutmustu simdi sadece transfer ve ilaclar 13bin civari tuttu dondurulmus embriyolarim vardi hazirda. Simdi de 25bini bulur tahminen ama arayip fiyat bilgisi alabiliyorsunuz.

Bende mersinden geliyorum. Şehir dışından gelenlere alternatif yollar sunuyor. Fenomom, ocean d3k2, kullandim oncesinde 1 ay sonra progestan dex ampul, pruloton igne estrofem gibi hormon ilaclari verdi ama dedigim gibi ilaclar ve tedavisi tamamen kisiye özel ayarliyor.
çok tesekkür ederim vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için. d3 k2 nasıl kullandırdı dr. size acaba

Kesinlikle çok dobra herseyden önce sırf para kazanmak için size güzel seyler soylemiyor durumunuz neyse onu söylüyor asla gözünüzü boyamaya calismiyor. Ben bi arkadasimida getirmistim onun durumu gercekten cok zordu herseyi anlatti cok zor ama kucukde olsa ihtimal var demişti ve suan 5 aylik hamile.
İnşallah bizlerde yaşarız o güzel duyguyu.🤲

Özel kliniği olan doktorlar normal tüp bebek merkezlerine göre daha mı çok para alıyor süreç nasıl? Bilemiyorum şu anki hasta nedense tüp bebek merkezleri daha mı iyi acaba. Dediğim gibi ben centrum da yaptırmayı düşünüyorum Ankara'da. Bugün konuştum güncel olarak tüp bebek 15500 TL ilaçlarda 4000 lira ilk muayene 800 TL dedi.
Canim merhaba centrum da tedavin basladi mi bende emre hocayi düşünüyorum gecen hafta doğuş beyle on görüşme yaptik

Canim merhaba centrum da tedavin basladi mi bende emre hocayi düşünüyorum gecen hafta doğuş beyle on görüşme yaptik
Ben de Emre hoca da tedavi olmak istiyorum ama biz Haziran temmuz gibi başlayacağız para durumumuz o zaman müsait olacak. Doğuş bey kim diğerlerini pek tanımıyorum da size ne fiyat verdiler aynı mı farklı mı acaba😊

Ben de Emre hoca da tedavi olmak istiyorum ama biz Haziran temmuz gibi başlayacağız para durumumuz o zaman müsait olacak. Doğuş bey kim diğerlerini pek tanımıyorum da size ne fiyat verdiler aynı mı farklı mı acaba😊
Dogus bey klinigin emriologuydu instagramda kampanyaları vardi semen analizi yapip yorum yapılıyordu ona katildik ve bize tup bebek önerildi 😊 fiyat 15500 Ilaclar da 8 bin civari tutar dedi muane ucreti 600 recai hocanınsa 800 tldi. Size ne soyledindi

Dogus bey klinigin emriologuydu instagramda kampanyaları vardi semen analizi yapip yorum yapılıyordu ona katildik ve bize tup bebek önerildi 😊 fiyat 15500 Ilaclar da 8 bin civari tutar dedi muane ucreti 600 recai hocanınsa 800 tldi. Size ne soyledindi
Aynen 15500 TL dendi ama ilaçlar 4000 civarı demişlerdi zamdan sonra sanırım fiyatlar arttı, siz hemen başlayacak misiniz:)

cok tesekkürler bilginiz için , Ankaraya şehir dışından geleceğim için araştırma yapıyorum , size verdiği vitaminler neler acaba, birde tüpbebek fiyat nedir ,
Mrb ben bahçeçci tüp bebekte tedavi görüyorum haftaya transferim var .tüp bebek öncesi bana herhangi bir vitamin vermedi eşimde sperm düşüklüğü ve hareket sıkıntısı var ona vitamin verdi.fiyat olarak ta 40 bini geçti ki biz 2021 fiyatları ile yaptırıyoruz .başka bir soracağınız varsa yardımcı olurum

Mrb ben bahçeçci tüp bebekte tedavi görüyorum haftaya transferim var .tüp bebek öncesi bana herhangi bir vitamin vermedi eşimde sperm düşüklüğü ve hareket sıkıntısı var ona vitamin verdi.fiyat olarak ta 40 bini geçti ki biz 2021 fiyatları ile yaptırıyoruz .başka bir soracağınız varsa yardımcı olurum
Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebiş gelir en kısa zamanda 🤩Ankara bahçeci mi bide neden o kadar çok tuttu hangi işlemler yapıldı bizde fiyat almıştık 2021 için o kadar tutmuyor du tabi biz gidemedik tedavimiz uzayınca 2022 olarak fiyat alacaz yani mayıs sonunda başlıcaz bizde tedavi ye berfu hoca da 🙏🤰👶😘

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebiş gelir en kısa zamanda 🤩Ankara bahçeci mi bide neden o kadar çok tuttu hangi işlemler yapıldı bizde fiyat almıştık 2021 için o kadar tutmuyor du tabi biz gidemedik tedavimiz uzayınca 2022 olarak fiyat alacaz yani mayıs sonunda başlıcaz bizde tedavi ye berfu hoca da 🙏🤰👶

İnş cnm .tabi benim daha öncesinde iki negatifim var .kişiye özel tedavi yapılıyor. Dr muayenesi 800 tl kromozom testi830 tl Opu11350 tl ilaçlar 7000tl, 4emriyo genetiği 1300 euro histereskopi 8600tl .bizimki çok kapsamlı tabi .hiç birşeyi şansa bırakmıyor berfu hoca her ayrıntıyı düşünüyor.ona çok güveniyorum. Bakalım kısmet.sizin ilk mi

İnş cnm .tabi benim daha öncesinde iki negatifim var .kişiye özel tedavi yapılıyor. Dr muayenesi 800 tl kromozom testi830 tl Opu11350 tl ilaçlar 7000tl, 4emriyo genetiği 1300 euro histereskopi 8600tl .bizimki çok kapsamlı tabi .hiç birşeyi şansa bırakmıyor berfu hoca her ayrıntıyı düşünüyor.ona çok güveniyorum. Bakalım kısmet.sizin ilk mi
Berfu hoca da ilk olacak kuzum evet bende çok güveniyorum benim daha önce doktor hatası yüzünden bir tüp bebek tedavim kimyasal gebelik oldu geçen sene dna hasarı bakılmadığı için şimdi çok şükür herşey düzeldi sadece tek sorun benim pko olmam dna hasarı düzeldikten sonra da üç aydır doğal olarak deniyoruz ama olmuyor artık mayıs sonunda başlıcaz tedavi ye 🤩

8000 bulur denildi kaba taslak net fiyat degil rapor da kolaylik saglariz denildi ayrica😉haftaya adet 2. Günümle gidicem tedaviye hemen baslar mi bilmiyorum
Merhaba bende emre hocaya gidiyorum bı aksilik çıkmazsa cumartesi transferim ben şuana kadar memnun kaldım inşallah sende kalırsın başladın mı tedaviye

Merhaba bende emre hocaya gidiyorum bı aksilik çıkmazsa cumartesi transferim ben şuana kadar memnun kaldım inşallah sende kalırsın başladın mı tedaviye
Merhaba emre hocaya gitmedim.size hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız insallahh

Back