Tüp Bebek Merkezleri Ankara için tüp bebek merkezleri

Özel kliniği olan doktorlarda tüp bebek nasıl oluyor daha mi pahalı normale göre? Çünkü başka merkezleri kullandıkları için, bunu merak ediyorum.
Henüz tüp bebeğe başlamadım ben sadece ilaç tedavisi gördüm özel muayeneli hocada.Yani anlaşmalı olduğu yerler oluyor ama fiyat konusunda en basit rahim filmini söylüyorum sana geçen hafta aradım doktoru 3500 dedi ve asla çektirmem dedim yarın devlette çektirecem.

Evet bunu bildiğim için dedim acaba tüp bebekte pahalı mi olur diye bak aynı senin gibi muayenehanesi olan ama özel hastanede hasta bakan bir Dr a gittim hsg 1500 dediler tamam normal. Hsg günü muhasebede bu doktorun SGK anlaşması yok o yüzden 1000 TL daha vermelisiniz dendi. O an hazırlanmışim aç gelmişim bide, eşim sinirlendi iptal edelim dedi ama ben kabul etmek zorunda kaldım. Psikolojik olarakta o gün hsg ye hazırlamıştım kendimi ama hastanenin yaptığı da ayipti bu süreçte.

Merhaba kızlar bende doktor seçme aşamasındayım devlet hastanesine gidiyordum mart adetiyle başlamak istiyordum gittiğim hastanede pgt nin arızalı bozuk olduğu söylendi haddi başlasın telaşlar herşey tamamdı oysaki... Ankarada aradığım tercih ettiğim Devlet hastanelerin de yok bir telaş özele karar verdik. Ankara Bahçeci Yusuf Aytaç Tohma ile görüştüm ilgileri gayet güzeldi ve açıklayıcı konuşmuştu hemşireler de çok ilgiliydi ama tek bir yere takılı kalmak istemiyorum Ankara özel tüp bebek merkeziyle görüşeceğim bilmiyorum nasıl olacak kararsız kaldım

Prof murat sonmezeri duydunuz mu . Ankara çebeci hastanesinde hocaymış hemde özel muayenesi varmis doktorun
Benim kankamın annesi Ankara Üniversitesinde uzun seneler çocuk kalp doktoru olarak çalıştı. Ben tüp benek tedavisi görürken özelliklr Murat Sönmezeri tavsiye etmişti. Ben Antalya’da tedavi görürken çok şükür pozitif gördüm.

Özel kliniği olan doktorlarda tüp bebek nasıl oluyor daha mi pahalı normale göre? Çünkü başka merkezleri kullandıkları için, bunu merak ediyorum.
Evet daha pahali özeller.ben 2 kez tolga hocada islem yaptırdım, o biraz daha pahalı.dış merkezde opu ve trasfer yapıyorlar. Simdi gürgan klinikteyim ücretler belimizi büktü bizimde.

Merhaba canim Benim doktorum Aygül demirol sormak istedigin bisey olursa cevaplarım
Bende bugün aygül hoca ile tüpbebeğe başladım çok tatlı bir kadın herşeyi çok güzel açıklayarak anlatıyor. Hayırlısı bakalım 5. Tüp bebek denememde inşallah aygül hoca ile pozitifi görürüm

Sizinle ayni durumdayım 5.deneme benimde. ins.gönlünüze göre sonuçlanır tedaviniz. Aygül hocanin tedavi planı nasil, fiyat nedir,ileri yas hastası varmi

Sizinle ayni durumdayım 5.deneme benimde. ins.gönlünüze göre sonuçlanır tedaviniz. Aygül hocanin tedavi planı nasil, fiyat nedir,ileri yas hastası varmi
Ya allah yardımcınız olsun sizinde bu yolda uğraşanlarında. Biraz pahalı hastane 825 muayene ücreti var. Onun dışında yeni başladığımız için diğer giderleri bilmiyorum ama 25-30 bin harcayacak gibiyiz.
Kesinlikle kişiye göre tedavi planlıyor herkese aynı tedavi uygulamıyor. Benim rezerv az olduğu için çok az doz ilaç kullanacaz dedi .
Benim bu hocaya gitme sebebim rezerv azlığında başarılı bir hoca olması. Ama tabi Allah’ın izniyle herşey.

Ins.gönlünüzce olsun hersey, tsk.ederim bilginiz için.ileri yas hastası varmi acaba dr.hanimin

Ins.gönlünüzce olsun hersey, tsk.ederim bilginiz için.ileri yas hastası varmi acaba dr.hanimin
Ben daha bir kere gittim şuan vitaminlere falan başladık. O yüzden pek bilgim yok. Ama İnstagram paylaşımlarında var ileri yaş hastaları. Yani zaten ileri yaş hastalardada rezerv azlığı oluyor. Şuan benim yaşım 33 bendede rezerv azlığı var.

Hangi vitaminleri verdi acaba dr.hanim

Bende 2 yıl once ilk tüp bebek denememi Aygül hocamda yaptırdım pozitif sonuc aldim simdi oğlum 15 aylik. Ayin 17sinde 2. Transferimi oldum sonuç bekliyoeum. Evet biraz pahali ama kesinlikle tavsiye ederim. Kisiye özel program ilac planliyor. Asistanlarindan hemsirelerine kadar hepsi ayri ayri sizinle ilgileniyor. Aygül hocanin ileri yaştan tutun rezerv azligi ve defalarca basarisiz tüp bebek denemeleri olmus ama burda pozitif sonuc almis hastalari var. Instegram sayfasindanda bakip kendiniz gorebilirsiniz. Ben hemsireyim esim doktor ve biz cok arastirtik kibrisa kadar ince eleyip sık dokuduk ama aygül hocada karar kildik. Ayni zamanda kibrista tüp bebek merkezi kuruculugunda bile calismis cok tecrübeli ve basarili bi doktor. Fiyat konusunda diger merkezlere göre 3e 5e bakmayacagiz diyorsaniz Aygül hocaya muayene olun derim. Hakkinizda hayırlısı olsun insallah.

cok tesekkürler bilginiz için , Ankaraya şehir dışından geleceğim için araştırma yapıyorum , size verdiği vitaminler neler acaba, birde tüpbebek fiyat nedir ,

Yaaa ne güzell. İnşallah yine güzel haberler alırsınız. Gerçekten hocayla görüşünce daha iyi anladım işini çok iyi biliyor çok tecrübeli

cok tesekkürler bilginiz için , Ankaraya şehir dışından geleceğim için araştırma yapıyorum , size verdiği vitaminler neler acaba, birde tüpbebek fiyat nedir ,
Bende mersinden geliyorum. Şehir dışından gelenlere alternatif yollar sunuyor. Fenomom, ocean d3k2, kullandim oncesinde 1 ay sonra progestan dex ampul, pruloton igne estrofem gibi hormon ilaclari verdi ama dedigim gibi ilaclar ve tedavisi tamamen kisiye özel ayarliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…