ANKARA HAMİLELERİ BURAYA !!!

Ankaradayim cnm kecioren
Polatlidayim bende.allah kocalarimizi basimizdan eksik etmesin canim benim.
Bos ver takma kafana onlar utansin.evin icinde ev olmaz kapiyi kapatabilirsin normal bisey bu kadar buyutulmemeliymis.
Ogullarinada saygisi yokmus demekki.
Sen kotu bisey yapmamissin.hak edene hakkini vericen bebegini dusun kafaana takma uzulme hic bak bebisin var kocan yaninda daha ne olsun canim varain onlarda olmasin

Allaha cok sukur rabbim onlara ssglik versin isteyen herkezede evlat nasip etsin insallah hep diliyorum

ben de etimesguttayım bakalım hamileler çoğalacak inş

Valla pek iyi degil cok sukiur yinede sancim oluyo canim idrr yolu enfeksiyonundan

Benimde ilk aylarda olmsmisti zaten baya strs vardi bide pozisyn onemli sanirim gebe kalmak icin

Ben de çankaya da oturuyorum, hastane olarak da medicana yı düşünüyoruz ama daha gitmedik, doğum siğortası yaptıralım diyoruz

Bakalım ben de hamiş olursam ben de ankaradaki hamilelerden olacağım

merhaba kızlar,
bende ankaradayım ve 7 haftalık hamileyim.
en kıdemliniz benim galiba gözümden kaçmadıysa başkası:))) 6 senelik evliyim ve 2. bebişim olacak:)))
darısı isteyen herkesin başına.
bende ilk 2 kontrol için akropol hastanesine gittim. ilk doğumu da orada yapmıştım. gerçi dr farklı bu sefer. ama sonrasında koru veya acıbademe gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı:)))
ufuk ünv hastanesinin de çok iyi olduğunu duydum bir de orayı araştıracağım

darısı hayırlı sağlıklı bir şekilde bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…