olur inşallah ne zamandan beri bekliyorsunuzBen de ankarada hamile olmayı bekleyenlerdenim
10 ay sen ne kadarlık hamilesinolur inşallah ne zamandan beri bekliyorsunuz
ben 8 aylık evliyimsen ne kadardır evlisin diye soracaktım hamileliğin yeni olduğunu yazmışsın
yeni evliymişsin ALLAH şimdiden analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşben 8 aylık evliyim
Siz ne kadar oldu evleneli? Allah size de göstersin inşallah, bildiğiniz bir problem var mı?yeni evliymişsin ALLAH şimdiden analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir evlat olur inş
ben etimesgut devlet hastanesinde hüseyin halilzadeye gidiyorum muayenelerimi atatürk hastanesinde yaptrdım sorun çıkmadı hüseyin hoca da klomene başladı bana ama ben memnunumAnkara da hangi hastanelere gidiyorsunuz, doktorunuz kim ve fiyatları ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim
1.5 yıllık evliyim ben de yok sorun ama sanırım stresten olmuyor kafana takmayacaksın dedi dokıorSiz ne kadar oldu evleneli? Allah size de göstersin inşallah, bildiğiniz bir problem var mı?
insanların türlü türlü sorunları var kim bilir neleri takıyorsun kafana değil mi1.5 yıllık evliyim ben de yok sorun ama sanırım stresten olmuyor kafana takmayacaksın dedi dokıor
ben de 1.5 yıldır buradayım benim de kimsem yok sayılır bir eltim var ama o da el gibi yaniMrb arkadaslar bende ankarada oturuyorum 7 ay oldu buraya geleli kimsem yok maalesef
bizim de sorunumuz yok ama olmuyor biraz oluruna bırakmak lazım canım ya hayırlısıBende 8 aylik evliyim ve bende yabancisiyim zor yabanci olmakta insanin tanidigi olmayinca stres yapiyo ya.8 aydir bebek istiyoruz olmuyo esimdede bendede sorun yok şükür. Bakalim allah ne zmn nasip edecek sogan kurune basladim bugun 3 gunu fln işte. Bakalim ne olacak kizlar allah herkeze hayrli saglikli bebekler nasip etsin.dualarinizi eksik etmeyin
Ya kocm yanimda olmamasi yuzunden hemen istedim ama iste alkah vermeyince vermiyo.2 senw goreve gidecek o yuzden 2 sene zor olacak diyebizim de sorunumuz yok ama olmuyor biraz oluruna bırakmak lazım canım ya hayırlısı
benim de eşim işte olunca evde insan çok sıkılıyor ben de hemen olsun hemen olsun derken olmuyor canım ALLAH ne zaman nasip ederseYa kocm yanimda olmamasi yuzunden hemen istedim ama iste alkah vermeyince vermiyo.2 senw goreve gidecek o yuzden 2 sene zor olacak diye
Hayırlısı yla olsunda rabbim verecegi zamani bilir ben evlenmem diyodum bi baktim evliyim.cocugum olmayacakmi diyorum ama rabbim eminim bunuda verecektir onu gucu herseye yeter.cumlemizinki olur insallahbenim de eşim işte olunca evde insan çok sıkılıyor ben de hemen olsun hemen olsun derken olmuyor canım ALLAH ne zaman nasip ederse