ANKARA HAMİLELERİ BURAYA !!!

awen

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
124
35
36
Merhaba herkese, ankarada oturuyorum ve hamile olduğumu yeni öğrendim, henüz bir doktorum bile yok :) aynı yerde oturmanın avantajlarından yararlanalım ve bu süreci paylaşımlarımızla en güzel şekilde atlatalım inşallah, voltran oluşturalım :) ilk öğrendiğimde de buraya yazmıştım ve güzel kalpli insanların yazılarıyla biraz olsun rahatlamıştım. Ben bütün deneyimlerimi paylaşmaya hazırım inşallah istifade eden olur.

Ben de ankarada hamile olmayı bekleyenlerdenim

sen ne kadardır evlisin diye soracaktım hamileliğin yeni olduğunu yazmışsın

Ankara da hangi hastanelere gidiyorsunuz, doktorunuz kim ve fiyatları ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim

Ankara da hangi hastanelere gidiyorsunuz, doktorunuz kim ve fiyatları ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim
ben etimesgut devlet hastanesinde hüseyin halilzadeye gidiyorum muayenelerimi atatürk hastanesinde yaptrdım sorun çıkmadı hüseyin hoca da klomene başladı bana ama ben memnunum

Siz ne kadar oldu evleneli? Allah size de göstersin inşallah, bildiğiniz bir problem var mı?
1.5 yıllık evliyim ben de yok sorun ama sanırım stresten olmuyor kafana takmayacaksın dedi dokıor

Mrb arkadaslar bende ankarada oturuyorum 7 ay oldu buraya geleli kimsem yok maalesef

Bende 8 aylik evliyim ve bende yabancisiyim zor yabanci olmakta insanin tanidigi olmayinca stres yapiyo ya.8 aydir bebek istiyoruz olmuyo esimdede bendede sorun yok şükür. Bakalim allah ne zmn nasip edecek sogan kurune basladim bugun 3 gunu fln işte. Bakalim ne olacak kizlar allah herkeze hayrli saglikli bebekler nasip etsin.dualarinizi eksik etmeyin

bizim de sorunumuz yok ama olmuyor biraz oluruna bırakmak lazım canım ya hayırlısı

Ya kocm yanimda olmamasi yuzunden hemen istedim ama iste alkah vermeyince vermiyo.2 senw goreve gidecek o yuzden 2 sene zor olacak diye
benim de eşim işte olunca evde insan çok sıkılıyor ben de hemen olsun hemen olsun derken olmuyor canım ALLAH ne zaman nasip ederse

benim de eşim işte olunca evde insan çok sıkılıyor ben de hemen olsun hemen olsun derken olmuyor canım ALLAH ne zaman nasip ederse
Hayırlısı yla olsunda rabbim verecegi zamani bilir ben evlenmem diyodum bi baktim evliyim.cocugum olmayacakmi diyorum ama rabbim eminim bunuda verecektir onu gucu herseye yeter.cumlemizinki olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…