Dualarını eksik etme ben de bazen kendimi çok üzüyorum ama öyle olunca hiç olmuyor eşin yanında olmayacakmıHayırlısı yla olsunda rabbim verecegi zamani bilir ben evlenmem diyodum bi baktim evliyim.cocugum olmayacakmi diyorum ama rabbim eminim bunuda verecektir onu gucu herseye yeter.cumlemizinki olur insallah
Olamicak buyuk ihtimal insallah olurda cocugumuzuda yapariZ.Dualarını eksik etme ben de bazen kendimi çok üzüyorum ama öyle olunca hiç olmuyor eşin yanında olmayacakmı
rahim filmi çektirdin mi sen canım ben de hiç br sorun yok ama stresten olmuyor sanırsam klomen verdi diğer aya kullanmaya başlayayım diyorum klomenden dolayı kist oluştu onu ilaçla yok etmiyorlar mıOlamicak buyuk ihtimal insallah olurda cocugumuzuda yapariZ.
Üzme ya takma kafana sogan kurunu falan denedinmi.iltihap kist fln varmi diye iyice baktir onlara.
Bnde simdi 2bucuk cm kist var klomen flnnkullandim o yapti simdi bilmiyorum ne durumda.mal bi dr gittim benden rahim.filmi istedi.deli etti beni ya.uyuz adam.
Ya valla sastim kaldim bubay pek kafama takmiyorum simdide idrar yollarini usuttum.adwt biteli 5 6 gun oldu su sut buharini deneyeyim dedim ay valla sastim kiz napicami.
Nasil ya nasil sokaga atti seni ne zmn atti nedenBenimde bi gorumum var uzagiz simdi iki aylik hamileydim babasi sokaga atti bizi zor bi hamilelik geciriyorum anlicaniz
Yok cektirmedin sen cektirdinmi sendedemi kist olustu.dogum kontrol habi geçiriyo yasmin diye bi haprahim filmi çektirdin mi sen canım ben de hiç br sorun yok ama stresten olmuyor sanırsam klomen verdi diğer aya kullanmaya başlayayım diyorum klomenden dolayı kist oluştu onu ilaçla yok etmiyorlar mı
yok çektiredim canım onun haricinde tüm muayeneleri oldum hiç bir sorun yok eşimde de yok ama olmuyor klomen verdi işte mayısta kullanacağım bu ay şehir dışına çıkacağımdan sende işe yaramadı mı klomen kullanmayı düşünüyor musun yenidenYok cektirmedin sen cektirdinmi sendedemi kist olustu.dogum kontrol habi geçiriyo yasmin diye bi hap
Simdi soyle ben 8 aylik evliyim dr 1 senelik olunca klomen ve yumurta catlatma ignesini veriyolar.ben 2 kere kullandim dr 1 senelik evliyim dedimde verdi yoksa vermiyodu.2 kere denedikten sonra yanlis yaptimi düşündüm.1 senelik olayim ondan sonra klomen kullanayim dedim.sennkac senelik evlisin ???yok çektiredim canım onun haricinde tüm muayeneleri oldum hiç bir sorun yok eşimde de yok ama olmuyor klomen verdi işte mayısta kullanacağım bu ay şehir dışına çıkacağımdan sende işe yaramadı mı klomen kullanmayı düşünüyor musun yeniden
Ay canim benim ya.E bosanmami olacak ne olacak simdi p3ki ne kadr kotu allah yardimcin olsun annenlerdemisin şimdi.Annem ve kardesim gelmisti memleketten iki hafta kaldilar kaynanam zaten fitleyip duruyodu istemiyo kalmalarini subat tatilinde iste bi gun hastaneye gittik kontrole annemlerin esyalari olan odayi kitlemistim kayinbaba ordaki balkona cikiyo sigara icmeye anneminde ic camasiri filn ortadaydi ayip olmasn dedik guya kaynanam neler dediyse iste eve geloince kovdu gidin dedi kapi kitlndi die
bu ay adet zamanı annemin yanında olacağım kistim yok hiç kullanmadım klomeni bana verdi kullandıktan sonra 2 gün sonra gel dedi ya o zaman gelemeyeceğimden mayısa kaldı ben 1.5 senelik evliyimSimdi soyle ben 8 aylik evliyim dr 1 senelik olunca klomen ve yumurta catlatma ignesini veriyolar.ben 2 kere kullandim dr 1 senelik evliyim dedimde verdi yoksa vermiyodu.2 kere denedikten sonra yanlis yaptimi düşündüm.1 senelik olayim ondan sonra klomen kullanayim dedim.sennkac senelik evlisin ???
Neden mayusa kaldi onu anlamadim o ay senin kist surumuna bakilip kullanmamn lazim eger kist varken kullanirsan kisti buyutuyomus
Hi simdi oldu :)bu ay adet zamanı annemin yanında olacağım kistim yok hiç kullanmadım klomeni bana verdi kullandıktan sonra 2 gün sonra gel dedi ya o zaman gelemeyeceğimden mayısa kaldı ben 1.5 senelik evliyim
hayır 11 aydır korunmuyoruzHi simdi oldu :)
Iyi o zmn sorun yokta yine vucut kisti yapar ihtimaliyle yine dr git istersen.
Yumurta catlatma ignesi verirse adetine kadar test yaptirma pozitif çıkıyo. Bakalim bnmki ne olacak canim simdilik yapmicam klomen igne fln.bakalim artık
1.5 senedir korunmuyomusun
Canim benim iyi sukur eşin yanindaymis ben esin atti kapiya sandim ailesi cokta onemli deil ya.ayip etmisler koca tarafindan cikiyo boyle iste.sukret yinede saglik olsjn esin yaninda ya o yeter sana.Yok esim birakmadi birlikte ciktik zaten bu olay olunca oda yanimizdaydi bir hafta onun akrabasinda kaldik canim borcla esya aldik ev tuttuk Allaha cok sukur onunla sorunum yok ama psikolojim bozuldu baya
Mayis tam olur o zmn insallah ilaca gerek kalmaz canım benim allah buyuk olur inşallahhayır 11 aydır korunmuyoruz
hayırlısı inşaallah canım klomen kist yapınca çok zararlı kist olmuyor bu değil miMayis tam olur o zmn insallah ilaca gerek kalmaz canım benim allah buyuk olur inşallah
Yok adetle atiliyomus genelde.bnmki 4 cm di simdi 2.5 santim olmus adetin 3 gunu 2.5 cmdi yani simdi ne durumda bilmiyorum kuculmustur diye umuyorum.4 5 gune kadar baktiricam gecmismi.en son gittigimde dr bunun zarari olmaz klomen verebilirim ama rahim filmi gormeden vermem dedi uyuz dr.hayırlısı inşaallah canım klomen kist yapınca çok zararlı kist olmuyor bu değil mi
ANLADIM CANIMYok adetle atiliyomus genelde.bnmki 4 cm di simdi 2.5 santim olmus adetin 3 gunu 2.5 cmdi yani simdi ne durumda bilmiyorum kuculmustur diye umuyorum.4 5 gune kadar baktiricam gecmismi.en son gittigimde dr bunun zarari olmaz klomen verebilirim ama rahim filmi gormeden vermem dedi uyuz dr.
Ama geciyo tekrar bisey olmaz sadece kist olusunca gecene kadar cocuk olma ihtimali biraz dusuyo ve klomen kullanamiyosun.
Birde klomen kullandiginda yumurtan 22 cm olmasina dikkat et bazen 18 20 cm lik yumurtaya catlatma ignesi yaptiriyo dr oda dusuk ihtimal oluyo tutmasi.22 cm likten emin olur olmaz yaptir igneyi.bu gercekten onemli 22 cm en onemli yaninolma ihtimali yuksek olan yumurta boyu