Evet ben de ismini duydum ve genellikle Mert hocadan çok memnunlar size ne kadar fiyat verdi peki ?Efe beyi bende duydum. Bende hacettepeden Mert Çalış ile görüşeceğim ama hiçbir yerde doktorlar hakkında bilgi yok Umarım sizin için iyi olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara hacettepede asistan doktora burun estetiği
- Konu Sahibi Eminee1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Belli değil ameliyat tarihim efe hocaya yazdım hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dedi efe hoca yeni hasta almıyor malesef çünkü 1- 2 aya kadar gidecekmişMerhaba ben de Hacettepede olmak istiyorum ama doktor seçiminde çok kararsız kaldım size ne zaman ameliyat tarihi verdi ve efe beye randevuyu nasıl aldınız ben de görüşmek istiyorum
- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 28
- 23
Bana net bir fiyat söylemedi. 8 bin bir aşağısı bir yukarısı olur bilemem dedi.. Yani siz gidip bir görüşün Mert beyle çok iyi bir doktor bence.Evet ben de ismini duydum ve genellikle Mert hocadan çok memnunlar size ne kadar fiyat verdi peki ?
Evet ama maalesef 5 bin yukarısı beni aşıyor çünkü üniversite öğrencisiyim büyük ihtimal mert beye yaptıramıcam umarım güzel geçer ameliyatınızBana net bir fiyat söylemedi. 8 bin bir aşağısı bir yukarısı olur bilemem dedi.. Yani siz gidip bir görüşün Mert beyle çok iyi bir doktor bence.
- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 28
- 23
Ben de üniversite öğrencisiyim ve ameliyat olmayacağım henüz:) Veee ben de aynı şekilde uygun bir doktor arayışı içerisindeyim ama fiyatlar ortada :/Evet ama maalesef 5 bin yukarısı beni aşıyor çünkü üniversite öğrencisiyim büyük ihtimal mert beye yaptıramıcam umarım güzel geçer ameliyatınız
- 7 Mart 2019
- 6
- 0
- 16
- 31
merhaba efe beyle görüşmek için hangi yolu izlemek gerekiyor, hastaneye randevu almadan mı gitttiniz gidince nasıl ulaştınız kendisine1500 ameliyat 250 civarıda alçı tampon parasıymış toplam 1750 tutar dedi
Ben ilk plastik cerrahiye gittim sonra efe beyin numarasını verdiler ondan sonra ona muayene oldum ama malesef efe bey 1-2 aya gidecekmiş bu yüzden elindeki hastaları yapıyor yeni hasta almıyormuşmerhaba efe beyle görüşmek için hangi yolu izlemek gerekiyor, hastaneye randevu almadan mı gitttiniz gidince nasıl ulaştınız kendisine
- 7 Mart 2019
- 6
- 0
- 16
- 31
anladımm cevabınız için çok teşekkür ederim , orda başka uyguna yapan dr var mı acaba efe bey gibiBen ilk plastik cerrahiye gittim sonra efe beyin numarasını verdiler ondan sonra ona muayene oldum ama malesef efe bey 1-2 aya gidecekmiş bu yüzden elindeki hastaları yapıyor yeni hasta almıyormuş
Merhaba nasıl randevu alınıyor acaba asistan doktorlar için? Direkt hastaneye mi gidiyoruz?Ankara Hacettepe de asistan doktora burun estetiği olan var mı ben efe şimşekcana gittim 1600 civarı fiyat dediler sizce olmalı mıyım
Ben ilk plastik cerrahiye gittim sonra efe beyin numarasını verdiler ondan sonra ona muayene oldum ama malesef efe bey 1-2 aya gidecekmiş bu yüzden elindeki hastaları yapıyor yeni hasta almıyormuşMerhaba nasıl randevu alınıyor acaba asistan doktorlar için? Direkt hastaneye mi gidiyoruz?
Malesef efe hoca gidecek elindeki hastalarını yetiştirmeye çalışıyormuş başka doktorlar araştır :)Kizlar banada atin lutfenn
Merhaba bildiğim kadarıyla efe bey ve arda bey yeni hasta almıyorlarmış geçenlerde başka bir asistanla görüştüm etkin bey kendisi fakat hakkında çok bir bilgi de yok ne yazıkkianladımm cevabınız için çok teşekkür ederim , orda başka uyguna yapan dr var mı acaba efe bey gibi
Memnun kaldınız mı doktordan doktor ismi ne acabaGittim görüştüm doktor yoğundu 2 saat doktoru bekledim yarım saat konuştuk baya ilgilendi bütün olacak komplikasyonları anlattı ben kesin ameliyata kararlı olduğum için fotomu çekti numaramı aldı 1500 lira ameliyat 250 lira civarıda alçı tampon parasıymış doktor ameliyat olmadan 2 gün önce arıycam dedi en erken haftaya olur dedi ameliyathane ne zaman boş olursa yani böyle işte
mert bey ne kadar dedi fiyat olarak ?Efe beyi bende duydum. Bende hacettepeden Mert Çalış ile görüşeceğim ama hiçbir yerde doktorlar hakkında bilgi yok Umarım sizin için iyi olur
- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 28
- 23
8 civarımert bey ne kadar dedi fiyat olarak ?
- 27 Mart 2021
- 2
- 0
- 6
- 22
Merhaba, ameliyat oldunuz mu acaba ?tabii ki yazarım pazartesi görüşeceğim. Efe beyin burunları nasıldı yani beğendiğinize göre doğal burunlar yapıyordur öyle değil mi?
- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 28
- 23
Hayır maalesef hala doktor arayışındayım.Merhaba, ameliyat oldunuz mu acaba ?
Nasıl randevu aldınız memnun kaldınız mı ?1500 ameliyat 250 civarıda alçı tampon parasıymış toplam 1750 tutar dedi
Ben şubat ayında gitmiştim ama malesef çağrılmadım doktor ameliyat yapmıyor hacettepede artıkNasıl randevu aldınız memnun kaldınız mı ?