Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara hacettepede asistan doktora burun estetiği
- Konu Sahibi Eminee1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne zaman olacağım henüz belli değil ama olunca öncesi sonrası atarım özelden memnun kalırsam sizede öneririmBana çok güzel bi haber verdin.....canm eğer senin için sknti olmazsa özelden bana öncesi sonrası resmi gonderirsen çok sevinirim yada burada paylasirsan çünkü benimde kesin ameliyat olmam lazım...burun kemigimde eğrilik var sola doğru fiyat filan çok uygun
- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Bide cnm oluşabilecek komplikasyonlar dan bahsetmiş doktor bey ne gibi şeylerden bahsetti???Ne zaman olacağım henüz belli değil ama olunca öncesi sonrası atarım özelden memnun kalırsam sizede öneririm
Yüzün moraracak şişecek ödem toplayacak dedi tam 1 senede şekli anca otururmuş kanama olabilirmiş ufak sızıntı normalmiş ama aşırı bir kanama olursa tekrar ameliyat bile gerekebilirmiş bir de tamponlar 10 gün sonra çıkıyormuş aklıma gelenler bunlarBide cnm oluşabilecek komplikasyonlar dan bahsetmiş doktor bey ne gibi şeylerden bahsetti???
- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Hmmmm bunlar normal şeyler cnm.herkste olacak diye birşey yok hadi bakalım inşallah olur kurtulursun ve çok memnun kalirsin inşallahYüzün moraracak şişecek ödem toplayacak dedi tam 1 senede şekli anca otururmuş kanama olabilirmiş ufak sızıntı normalmiş ama aşırı bir kanama olursa tekrar ameliyat bile gerekebilirmiş bir de tamponlar 10 gün sonra çıkıyormuş aklıma gelenler bunlar
Aynen herkeste oluyor sonucu güzel olsunda inşallah teşekkürlerHmmmm bunlar normal şeyler cnm.herkste olacak diye birşey yok hadi bakalım inşallah olur kurtulursun ve çok memnun kalirsin inşallah
- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 53
- 31
- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 53
- 31
Doktor Efe Şimşekcan 2 aya kadar hacettepeden ayrılıyormuş bir tanıdığım gitti öyle demiş yeni hasta almıyormuş malesefKIzlar bende sizi takip ediyorum eger memnun kalirsaniz banada resim atarmisiniz bende hacettepeyi duşunuyorum iyati banada makul geldi benim de ameliyat olmam lazim
- 30 Mayıs 2015
- 934
- 2.939
- 113
Evet duydum ama sanırım o uzman olduğu için fiyat farkedecektirHacettepe de Gencay bey de var aklınızda bulunsun diye yazıyorum bide onunla görüşebilirsiniz. Fiyat konusunu bilmiyorum ama daha doğrusu yapılan işleme göre değişiyor.
- 30 Mayıs 2015
- 934
- 2.939
- 113
Evet doç kendisi . Ben kendisine ameliyat olucam. İnş sonuçları yazarım merak edenler için .Evet duydum ama sanırım o uzman olduğu için fiyat farkedecektir
Size fiyat olarak ne söylendiEvet doç kendisi . Ben kendisine ameliyat olucam. İnş sonuçları yazarım merak edenler için .
- 30 Mayıs 2015
- 934
- 2.939
- 113
Fiyat yapılan işleme göre değişiyor. Yani herkesin farklı olabilir. Onu doktorla ya da sekreterlikle görüşürseniz daha net olur. Ben yanlış bilgilendirmek istemem..Size fiyat olarak ne söylendi
Tamam teşekkür ederimFiyat yapılan işleme göre değişiyor. Yani herkesin farklı olabilir. Onu doktorla ya da sekreterlikle görüşürseniz daha net olur. Ben yanlış bilgilendirmek istemem..
- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 53
- 31
nasip degilmis demekki bu ara butun dr lar yeni hasta almiyolarDoktor Efe Şimşekcan 2 aya kadar hacettepeden ayrılıyormuş bir tanıdığım gitti öyle demiş yeni hasta almıyormuş malesef
- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 53
- 31
Gencay beyin soy ismi nedir bide kbb damiHacettepe de Gencay bey de var aklınızda bulunsun diye yazıyorum bide onunla görüşebilirsiniz. Fiyat konusunu bilmiyorum ama daha doğrusu yapılan işleme göre değişiyor.
- 30 Mayıs 2015
- 934
- 2.939
- 113
Gencay üstünGencay beyin soy ismi nedir bide kbb dami
Plastik cerrah
Merhaba ben de Hacettepede olmak istiyorum ama doktor seçiminde çok kararsız kaldım size ne zaman ameliyat tarihi verdi ve efe beye randevuyu nasıl aldınız ben de görüşmek istiyorumAnkara Hacettepe de asistan doktora burun estetiği olan var mı ben efe şimşekcana gittim 1600 civarı fiyat dediler sizce olmalı mıyım