Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 aydır ankaradayım. ve hala alışamadım bu şehre sanki yapacak hiç bişey yokmuş gibime geliyo çok sıkıcı gerçi boştayım çalışmıyorum ondan olsa gerek.
ankara gelinleri, nerelerdesiniz sen verin neler yapıyosunuz??
4 aydır ankaradayım. ve hala alışamadım bu şehre sanki yapacak hiç bişey yokmuş gibime geliyo çok sıkıcı gerçi boştayım çalışmıyorum ondan olsa gerek.
ankara gelinleri, nerelerdesiniz sen verin neler yapıyosunuz??
mrb kızlar bende 2011 geliniydim :) beyaz eşya için sitelere bakabilirsiniz yaptırmak istersenizde istediğiniz modeli yine orda yapıyolar her türlü sorunuza cvp verebilirim istediğinizi sorabilirsiniz arkadaşlar severek yardımcı olurum başka şehirden gelen arkadaşlar içinde zor olmasın hazırlıklar :)
bende Ankara-Dikmendeyim.2011 geliniyim evlenmeden evvel çalışıyordum evlenince bırakmak durumunda kaldım ve ankara ya yerleştim. aslında sosyalimdir ama hala kimsem yok.burda komsuluk falan yok çok üzülüyorum...