• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA gelinlerininde bi mekanı olsun :)

ergaziyi bilmiyorum ama batıkent güzel yaa evleri siteleri çok güzel biz ordan bakmıştık bayağı ama sonra nişanlımın işşine uzak oldu bayağı vazgeçtik. bildiğim kadarıyla kiralarda çok uçuk değil.

ayy çokk zor şu evi bulmak yaa. yazık eşimde oruç oruç ev bakmaya gidiyo iş çıkışları, zorlanıyo biraz ama napalım.

ordan bir ev bulduk ama bu sefer nişanlıma uygun gelmedi mevkisi :(

meraba ankaralılar. etimesgut istasyondan evimizi bulduk çok şükür. burası hakkında iyi kötü bilgisi olan varmı.

nerdesinz kızlaaarrr

mrb canım öncelikle hayırlı olsun ama etimesgut şehire cok uzak keşke diger bahsettıgınız yerlerden tutsaydınız mesela kızılay a ulusa giderken cok zor olur hatta her istedıgın zaman gidemessiniz...Bayagı uzak şehir merkezine ama piknik alanları bakımından iyi bi yer...

evet uzaklığı doğru ama benim bulunduğum yerde merkeze uzak şuan, alışkınım yani :) umarım hayırlısı olur. mevkisi iyidir inşlh.

merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni katıldım aranıza :)))
3 eylül doğum günüm ve doğum günümde evleniyorum :9: nikah olacak ve ankara da nikahtan sonra arkadaşlarımızla eğlence düşünüyoruz tavsiye edeceğiniz mekan vs bir yer var mı ?

merhaba ankarali gelinler!! ben de bi ankarali olarak, araniza katilayim dedim :) ben universiteyi istanbulda okudum, sonra da istanbulda calismaya basladim, yani 17 yasimdan beri istanbuldayim. su an 26 yasindayim. ailem ankarada. ve seneye dugunum de ankarada olacak :)) 1 ekimde de nisanim var,o da ankarada :) insanin memleketi gibisi yok tabi :)

siz neler yapiyosunuz?

bende ankara gelini olucam inşallah 2012 de olacak.çeyiz vs hazırlıklar ile uğraşıyorum. beyaz eşya ve mobilyalar için uygun yerler tavsiyenizi ekliyorum. ayrıca gelinlik,abiye vs içinde :)

bende bekliyorum tavsiyelerinizi özellikle mobilyalar ve beyaz eşyalar için uygun fiyatlı yerler bilenler varsa haydiii sesimize kulak verin:)

bende ankara gelini olucam inşallah 2012 de olacak.çeyiz vs hazırlıklar ile uğraşıyorum. beyaz eşya ve mobilyalar için uygun yerler tavsiyenizi ekliyorum. ayrıca gelinlik,abiye vs içinde :)

Bizde Allah izin ederse 2012 yazında evleneceğiz. Ankaralı kızlar fikirlerimizi paylaşalım , mekan, gelinlikçi vs:)

Bizde Allah izin ederse 2012 yazında evleneceğiz. Ankaralı kızlar fikirlerimizi paylaşalım , mekan, gelinlikçi vs:)

bende 2012 gelinlerinden olacağım sizin gibi ama henüz hiç bir hazırlığa başlamadım nasıl yapsam nerden başlasam bilemiyorum ayrıca evlendikten sonra Ankara dan İstanbul'a gideceğim ev orada olacak yoğun çalışırken nasıl oraya gidip ev kuracağım hiç bilmiyorum doğrusu kızlar

Bende 2012 gelini olacağım ve istanbuldan ankaraya gelicem orda pek çok akrabam var anneminde orda ikinci bir evi var ve yabancı olduğum bi yer değil ama ailem istanbulda kalacak nihayetinde bakalım ben nasıl alışıcam :(

slm kızlar, gelinbaşı bölümünde ankarada makyaj için öneriler sordum, bilenler bakıp yazarsa çok sevinirim, tüm kuaför makyaj bilgilerini orada toplayalım diyorum

Back