- 11 Mart 2011
- 133
- 3
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende erzuurmdan ankaray geldim 1 ay önce ama inan konu sahibinin dediği gibi o kadar kolay alışılmıyor hele ki ankaraya göre çok daha sakin ve küçük bir şehrden geldiysen burası okadar kalabalık ve yorucu geliyorki biz erzurumda en uzak mesafeye 15 dk giderdik burda otobüs durağına gitmek için 15 dk yürümek lazım.haa şuda var gerçekten çok güzel bir şehir gez dolaş eğlen herşey var ama insan memleketini çok özlüyor.ben hayatta bii kere gittim yeri unutmam ama ankarad çok zorlanıyorum bi yere giderken hatta bugun kayboldum.neyse ama herşeye rağmen akşmalrı eşinin gelmesi ona sarılıp uyumak onuniçin yemek yapmak o kadar güzel bir duygu ki anlatam size.sizde yaşayınca anlarsınız eşinle yanyana olunca ozman meknın falan hiçbir öenmi kalmıyor ha ankara ha erzurum evinin kapısını kapattın mı ohhh herşey süper............
![]()
kızılayda atatürk bulvarında zafer çarşısına giderken görürsün zaten her katı gelinlikçilerle dolu ben yaren moda evinde diktirdim çok kısa sürede dikiyorlar istediğin modeli götürebilirsinde ben model götürdüm 900 e diktirdim canım baya indirim yaptılar. arkadaşım diktirmişti bende gittim benden sonra 2 arkadaş daha diktiriyor
bi taraftanda abiyeye bakarsın çokk zevklii yaa![]()
evimi temizletmek istiyorum eşyalar gelmeden. bugün nişanlım sormuş 250 lira da 200 e olur demişler bana çok pahalı geldi... gerçekten normal mii?? bi de zaten ev de bi senedir nişanlım oturuyor tek başına evlenincede aynı evde yaşamaya devam edicez yani inşaat pisliği felan yok bi tek mutfak yeni baştan yapıldı... poff böyle uzak olunca sıkıntı oluyor iştee...
komple olcaksa o fiyatlarda temizliyorlar bi tanıdıgım temizletmisti kızı gelin olurken 300 e temizlediler ama ev büyüktü bayagı
ya demek normal ankara için. bizim burda 100 e komple evi temizliyolarda duyunca pahalı geldi.. teşekkürler canım
ankara gelinleri yardım rica ediyorum sizden.
DİKMEN ABİDİNPAŞA DEMİRLİBAHÇEden ev arıyoruz.düğüne iki ay var ve evimizi bulamıyoruz ankaranın yabancısı olduğumuz için. kızılaya yakın yerlerdende bakıyoruz. en fazla 500 tl olmasına özen gösteriyoruz kiranın. eğer cevrenizde görürseniz şurda kiralık yazıyodu diye sölemeniz yeterli olur bana. yardımcı olursanız çooook mutlu olucaz.
ah canım Allah yardımcınız olsun ev aramak zor iş. nişanlımın canı çıkmıştı güzel site içinde metroya falan yakın olan bi ev bulmak için amaa maalesef uzun aramaları sonucunda istediğimiz gibi bi ev bulamadık bulduklarımızda 700 kira istedi bizde nişanlımın oturduğu evde devam etmeye karar verdik. sağolsun ev sahibi içini tümüyle yeniledi... ankamall a çok yakın.. bizde dikmene bakmıştık ama kiralar uçuk o istediğin fiyatlardada evler fecii ( bizde en fazla 500-550 veririz demiştik kira için)
ben bi nişanlıma sorayım işe gidip gelirken görürse anında yazarım sana canım..
ankara gelinleri yardım rica ediyorum sizden.
DİKMEN ABİDİNPAŞA DEMİRLİBAHÇEden ev arıyoruz.düğüne iki ay var ve evimizi bulamıyoruz ankaranın yabancısı olduğumuz için. kızılaya yakın yerlerdende bakıyoruz. en fazla 500 tl olmasına özen gösteriyoruz kiranın. eğer cevrenizde görürseniz şurda kiralık yazıyodu diye sölemeniz yeterli olur bana. yardımcı olursanız çooook mutlu olucaz.