bende Ankara gelini sayılırım ama benim düğünüm oldu 1 ay önce.umarım sizde sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız bu süreci.
aa ne güzel ALLAH mesut etsin darısı bizlere :) o halde bize tecrübelerinden bahset kuaför + salon + fotografcı + gelinlikci ve diger seyler hem herkese yardımcı olmus olursun
canım yardımcı olmak isterdim ama ben ankaraya yeni geldim bende eşimde Erzurumluyuz dolayısıyla düğün falan hep erzurumda oldu.o yuzden bu konularda yardımcı olamıycam.ama bende manevi destek veririm istersen.evlilik gerçekten çok ama çok güzel bişey Allah herkese nasip etsin huzurlu mutlu bir yuvanın yerini hiç bişey almıyor.tabiyki annenin babanın yanında çok iyiz çok mutluyuz ama inan insanın kendi evindeki rahatı dünyalara bedel.
meraba arkadaşlarbende nasipse iki buçuk ay sonraya ankara gelicem.ayrı bir şehire gitmek şimdiden öyle zor geliyoki.ankarada yaşamak güzelmi???
meraba arkadaşlarbende nasipse iki buçuk ay sonraya ankara gelicem.ayrı bir şehire gitmek şimdiden öyle zor geliyoki.ankarada yaşamak güzelmi???
canım bende erzuurmdan ankaray geldim 1 ay önce ama inan konu sahibinin dediği gibi o kadar kolay alışılmıyor hele ki ankaraya göre çok daha sakin ve küçük bir şehrden geldiysen burası okadar kalabalık ve yorucu geliyorki biz erzurumda en uzak mesafeye 15 dk giderdik burda otobüs durağına gitmek için 15 dk yürümek lazım.haa şuda var gerçekten çok güzel bir şehir gez dolaş eğlen herşey var ama insan memleketini çok özlüyor.ben hayatta bii kere gittim yeri unutmam ama ankarad çok zorlanıyorum bi yere giderken hatta bugun kayboldum.neyse ama herşeye rağmen akşmalrı eşinin gelmesi ona sarılıp uyumak onuniçin yemek yapmak o kadar güzel bir duygu ki anlatam size.sizde yaşayınca anlarsınız eşinle yanyana olunca ozman meknın falan hiçbir öenmi kalmıyor ha ankara ha erzurum evinin kapısını kapattın mı ohhh herşey süper............
herkese slm bol sohbetli bi topik olsun inşallah..bende ankara geliniyim..3 ay sonra düğünüm var Allah izin verirse gelinlik arayışlarındayım..bakalım hayırlısı :97:
aaa böyle bi topik açılmışşş süperr...
benimde eylülde düğünüm olacak nasipse trabzondan ankaraya gelecem.... ailemden ayrılıp bambaşka bi yerde yaşamak çok zor olacak benim için şimdiden stresi başladı maalesef...
canım bende erzuurmdan ankaray geldim 1 ay önce ama inan konu sahibinin dediği gibi o kadar kolay alışılmıyor hele ki ankaraya göre çok daha sakin ve küçük bir şehrden geldiysen burası okadar kalabalık ve yorucu geliyorki biz erzurumda en uzak mesafeye 15 dk giderdik burda otobüs durağına gitmek için 15 dk yürümek lazım.haa şuda var gerçekten çok güzel bir şehir gez dolaş eğlen herşey var ama insan memleketini çok özlüyor.ben hayatta bii kere gittim yeri unutmam ama ankarad çok zorlanıyorum bi yere giderken hatta bugun kayboldum.neyse ama herşeye rağmen akşmalrı eşinin gelmesi ona sarılıp uyumak onuniçin yemek yapmak o kadar güzel bir duygu ki anlatam size.sizde yaşayınca anlarsınız eşinle yanyana olunca ozman meknın falan hiçbir öenmi kalmıyor ha ankara ha erzurum evinin kapısını kapattın mı ohhh herşey süper............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?