• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA gelinlerininde bi mekanı olsun :)

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Selam...Dedim ki biz Ankaralı veya Ankarada yasayan gelinciklerinden bi sohbet yeri olsun herkes su an ne hazırlıgında nisan kına dügün ??? Hazırlıklarımızla ve alısveris yaptıgımız yerleride burda toplayıp herkese fikir olması acısından faydalı bi sohbet olcak...Bi adım atarsan devamı muhakkak gelir...Hadi baslayalım :66:

Hazırlık asamasında hangi asamadasınız kızlar ? Nisan + dügün + kına mekanları gelinliginiz kınalıgınız nerden ? fotografcınıza karar verdiniz mi ve daha bir sürü sey hadi sohbet edelim (umarım güzel bi topic olur)
:34::34::34::34::34::34:

bende Ankara gelini sayılırım ama benim düğünüm oldu 1 ay önce.umarım sizde sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız bu süreci.

bende Ankara gelini sayılırım ama benim düğünüm oldu 1 ay önce.umarım sizde sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız bu süreci.

aa ne güzel ALLAH mesut etsin darısı bizlere :) o halde bize tecrübelerinden bahset kuaför + salon + fotografcı + gelinlikci ve diger seyler hem herkese yardımcı olmus olursun :34:

aa ne güzel ALLAH mesut etsin darısı bizlere :) o halde bize tecrübelerinden bahset kuaför + salon + fotografcı + gelinlikci ve diger seyler hem herkese yardımcı olmus olursun :34:

canım yardımcı olmak isterdim ama ben ankaraya yeni geldim bende eşimde Erzurumluyuz dolayısıyla düğün falan hep erzurumda oldu.o yuzden bu konularda yardımcı olamıycam.ama bende manevi destek veririm istersen.evlilik gerçekten çok ama çok güzel bişey Allah herkese nasip etsin huzurlu mutlu bir yuvanın yerini hiç bişey almıyor.tabiyki annenin babanın yanında çok iyiz çok mutluyuz ama inan insanın kendi evindeki rahatı dünyalara bedel.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım yardımcı olmak isterdim ama ben ankaraya yeni geldim bende eşimde Erzurumluyuz dolayısıyla düğün falan hep erzurumda oldu.o yuzden bu konularda yardımcı olamıycam.ama bende manevi destek veririm istersen.evlilik gerçekten çok ama çok güzel bişey Allah herkese nasip etsin huzurlu mutlu bir yuvanın yerini hiç bişey almıyor.tabiyki annenin babanın yanında çok iyiz çok mutluyuz ama inan insanın kendi evindeki rahatı dünyalara bedel.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saol canım evet bende öyle düsünüyorum gercektende evliligin güzel oldugunu düsünüyorum insallah evlenincede degismez darısı bize :1:

meraba arkadaşlar:3: bende nasipse iki buçuk ay sonraya ankara gelicem.ayrı bir şehire gitmek şimdiden öyle zor geliyoki.ankarada yaşamak güzelmi???

meraba arkadaşlar:3: bende nasipse iki buçuk ay sonraya ankara gelicem.ayrı bir şehire gitmek şimdiden öyle zor geliyoki.ankarada yaşamak güzelmi???

ANKARA da yasamak paha biçilemez benim için ama bence yerin ve mekanın hiç bir önemi yok seninde sevdigin yanında olduktan sonra alısman kolay olcaktır canım öyle cok sıkıcı bi şehir degil canın sıkılınca çıkıp gidebilcegin cok yerler var gezip görebilcegin cesitli yerler...Sende aramıza hosgeldin canım henüz fazla kimse yok ama ilerde cogalırız ankara gelinleri olarak :34:

umarım dediğin gibi olur.Allahım banada herkesede anlayışlı eş, huzurlu yuva nasip etsin. daha evimizi bile bulamadık orda. ne kadar zormuş evlenmek :26:

canım bende erzuurmdan ankaray geldim 1 ay önce ama inan konu sahibinin dediği gibi o kadar kolay alışılmıyor hele ki ankaraya göre çok daha sakin ve küçük bir şehrden geldiysen burası okadar kalabalık ve yorucu geliyorki biz erzurumda en uzak mesafeye 15 dk giderdik burda otobüs durağına gitmek için 15 dk yürümek lazım.haa şuda var gerçekten çok güzel bir şehir gez dolaş eğlen herşey var ama insan memleketini çok özlüyor.ben hayatta bii kere gittim yeri unutmam ama ankarad çok zorlanıyorum bi yere giderken hatta bugun kayboldum:1::1:.neyse ama herşeye rağmen akşmalrı eşinin gelmesi ona sarılıp uyumak onuniçin yemek yapmak o kadar güzel bir duygu ki anlatam size.sizde yaşayınca anlarsınız eşinle yanyana olunca ozman meknın falan hiçbir öenmi kalmıyor ha ankara ha erzurum evinin kapısını kapattın mı ohhh herşey süper............:1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese slm bol sohbetli bi topik olsun inşallah..bende ankara geliniyim..3 ay sonra düğünüm var Allah izin verirse gelinlik arayışlarındayım..bakalım hayırlısı :97:

aaa böyle bi topik açılmışşş süperr...
benimde eylülde düğünüm olacak nasipse trabzondan ankaraya gelecem.... ailemden ayrılıp bambaşka bi yerde yaşamak çok zor olacak benim için şimdiden stresi başladı maalesef...

canım bende erzuurmdan ankaray geldim 1 ay önce ama inan konu sahibinin dediği gibi o kadar kolay alışılmıyor hele ki ankaraya göre çok daha sakin ve küçük bir şehrden geldiysen burası okadar kalabalık ve yorucu geliyorki biz erzurumda en uzak mesafeye 15 dk giderdik burda otobüs durağına gitmek için 15 dk yürümek lazım.haa şuda var gerçekten çok güzel bir şehir gez dolaş eğlen herşey var ama insan memleketini çok özlüyor.ben hayatta bii kere gittim yeri unutmam ama ankarad çok zorlanıyorum bi yere giderken hatta bugun kayboldum:1::1:.neyse ama herşeye rağmen akşmalrı eşinin gelmesi ona sarılıp uyumak onuniçin yemek yapmak o kadar güzel bir duygu ki anlatam size.sizde yaşayınca anlarsınız eşinle yanyana olunca ozman meknın falan hiçbir öenmi kalmıyor ha ankara ha erzurum evinin kapısını kapattın mı ohhh herşey süper............:1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hosgeldin :71: yeni gelinmişsin öncelikle hayırlı olsun :66: kimine göre zor gelebilir ama bence zor olan tarafı daha cok aileden uzak olmak olcaktır senin icin onun dısında dedigin gibi herseye değer :3: İstanbuldaki trafik yok en azından bi de bu yönden düsünelim canım sen simdi yanisin tabi hemen alısılmaz ama cok fazlada sürmez alısman...Bi cevre edin arkadaş edin ondan sonra alışman kolay olur ee haliyle başka şehirden geldigin için yolları karıştırıyor olabilirsin bende başka şehire gitsem kimbilir kaç kere kaybolurum :66:

herkese slm bol sohbetli bi topik olsun inşallah..bende ankara geliniyim..3 ay sonra düğünüm var Allah izin verirse gelinlik arayışlarındayım..bakalım hayırlısı :97:

hosgeldin cnm insallah güzel bi topik olur bende gelinlik + kına kıyafeti fotografcı + salon + kuaför hepsininin arayışına girdim :34: hayırlısı bakalım burdan birbirimize yardımcı olabiliriz :34:

aaa böyle bi topik açılmışşş süperr...
benimde eylülde düğünüm olacak nasipse trabzondan ankaraya gelecem.... ailemden ayrılıp bambaşka bi yerde yaşamak çok zor olacak benim için şimdiden stresi başladı maalesef...

az kalmış canım hayırlı olsun şimdiden arkadaşım evet düsünüyorumda bende başka bi şehire gelin gitseydim ailemden uzak cok üzülürdüm ve toparlanmam zaman alırdı :69: olsun kısmet böyleymiş en azından yeni bi yuvan olcak ailen gelir sen gidersin başlarda zorluk olur ama sonradan alışırsın

nişanlımda aynı senin gibi düşünüyor. evimize girince kapımız kapattıkmı herşey dışarıda kalıcak diyor, huzurlu olucaz biz, ben inanıyorum diyor. dahada iyi geldi söylediklerin teşekkür ederim :13:

ankara gelinleri nasılsınız :29: yarın kızılayda modaevlerini gezicem bakalım gönlüme göre bişiler bulabilicemmi hem fiyat araştırması hemde istediğim tarzda gelinlikler varmı bakınayım şöle bi :26:

büyük çarşı neresi oluyo canım..sen nerden aldın kaça aldın??benim bian önce bulmam lazım yada dikime vermem lazım

Back