Yandan baglamali hasta bezi dedigin hastanede satiliyormu? Yani su depend kilotlari falan kabul etmiyorlarmi ? Bide dogumda kimler oluyor acaba cok kalabalikmi ? Gelen asistan kimdi taniyormusun :)S sadekokos teşekkür ettim uzun zamandır giremiyorum bizim minik yeni doğan sarılığı oldu hastaneye git gel yattık falan anca girebiliyorum
Sabah 6 da suyum geldi hastaneye gittik yatışım yapıldı 3 cm açıklık sıfır sancı vardı suni sancı almaya başladım 10.30 da. 15.00 de doğum başladı. Asistan doktorların dediğine göre son ana kadar güzel gelmişiz de ben halsiz kaldığım için sancıdan son ıkınmaları yapamadım o yüzden bi buçuk saatte doğuramadım nefesi iyi kullanmak önemli :) ama genel olarak bi sorun yaşamadım güzel yönlendirdiler özel oda kalmamıştı benim doğumda ama kaldığım oda 4 yataklı idi 2 kişiydik ikimizin refakatçileri de yatacak yer bulmuş oldular
Hastane doğum anında kullanmak için yandan bağlamalı hasta bezi istiyo onun haricinde pijama değil de gecelikle daha rahat oluyor haricinde merak ettiğin şey olursa sor biraz nadir girebiliyorum ama elimden geldiğince cevaplarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?