Ankara Gazi Tıp Fakültesinde Doğum Yapanlar

Tesekur ederim Adalia senin cok az kalmis doguma dogumdan sonrada tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim :)

Arkadaşlar merhaba bende gaziye gidiyorum yolun başındayım.kontrollerinden memnunum gazinin sadece sıra beklemek çok kötü doğumu orda istiyorum özel odayla birlikde doğum yapan arkadaşlar bizleei bilgilendirir inşAllah.Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız İnşAllah

M meyreli_puti ben gecen hastanede yattigimda dogum sartlarini kismen ogrendim. Normal dogum ucreti 300 tl tek kisilik bir odada kendiniz sancinizi cekip dogumuda ayni odada yapiyorsunuz. Dogumdan sonra tek kisilik oda da kalma ucreti de 100 tl ve gordugum kadariyla tek kisilik odalarida dogum odalarida guzeldi.

Evet dün 16.45 de doğurdum eve yeni geldim yeni yeni telefonu alıyorum elime :) 3300 50 cm doğdu bizim kız iyiyiz çok şükür ayrıntılı olarak yazıcam inşallah ne gerekiyo ne oluyo S sadekokos

Evet dün 16.45 de doğurdum eve yeni geldim yeni yeni telefonu alıyorum elime :) 3300 50 cm doğdu bizim kız iyiyiz çok şükür ayrıntılı olarak yazıcam inşallah ne gerekiyo ne oluyo S sadekokos
Yaaa resmen icime dogmus desene :) gozun aydin firsat buldugunda ayrintilariyla bekliyorum :))

S sadekokos teşekkür ettim uzun zamandır giremiyorum bizim minik yeni doğan sarılığı oldu hastaneye git gel yattık falan anca girebiliyorum
Sabah 6 da suyum geldi hastaneye gittik yatışım yapıldı 3 cm açıklık sıfır sancı vardı suni sancı almaya başladım 10.30 da. 15.00 de doğum başladı. Asistan doktorların dediğine göre son ana kadar güzel gelmişiz de ben halsiz kaldığım için sancıdan son ıkınmaları yapamadım o yüzden bi buçuk saatte doğuramadım nefesi iyi kullanmak önemli :) ama genel olarak bi sorun yaşamadım güzel yönlendirdiler özel oda kalmamıştı benim doğumda ama kaldığım oda 4 yataklı idi 2 kişiydik ikimizin refakatçileri de yatacak yer bulmuş oldular
Hastane doğum anında kullanmak için yandan bağlamalı hasta bezi istiyo onun haricinde pijama değil de gecelikle daha rahat oluyor haricinde merak ettiğin şey olursa sor biraz nadir girebiliyorum ama elimden geldiğince cevaplarım :)

Yandan baglamali hasta bezi dedigin hastanede satiliyormu? Yani su depend kilotlari falan kabul etmiyorlarmi ? Bide dogumda kimler oluyor acaba cok kalabalikmi ? Gelen asistan kimdi taniyormusun :)

Adalia sanirim hic giremiyorsun ama birkac soru daha sorsam dogar dogmaz kucagina veriyorlar mi bebegini ? Kiyafetleri nasil istiyorlar hemsirelermi giydiriyor? bu surecler nasil azicik onlardanda bahsedebilirmisin acaba :)

Pek giremiyorum evet kusuruma kalma hemen cevaplayayım :) S sadekokos doğum anında kullanmak için yandan bağlamalı istiyorlar hastane de satılıyo doğumhane de işin bitince sen o çamaşır gibi olanları giyebilirsin ona karışmıyolar. Doğumhane de altına seriyolar o yüzden lazım oluyor. Benim doğum biraz kalabalıktı doğuramayınca ama dikişimi Dr.esmer yaptı asistanlardan. Bi ara 2 tane uzman 2 tane asistan bi kaç tane intörn bi kaç hemşire vardı karnıma bastırdıkları için.

S sadekokos şu an iyi çok şükür doğar doğmaz gösteriyorlar ama sonra bebek doktorları kontroller için alıyorlar. Ben odaya indikten bi saat sonra falan getirdiler yanıma biz giydirdik onlar kıyafet istemedi. Neden geç geldi diye sordum bi sıkıntı mı var diye. Bebeklerin vücut ısıları dünyaya biraz uyum sağlasın diye bekliyoruz dediler.

Doğumdan sonra 2 saat bişi yiyip içemiyorsun ben en çok onda zorlandım :) çok susadım sancı almaya başladığım anda da içemedim su Bide doğumdan önce lavman yaptırdılar nst ye bağlı duruyorsun doğum bitene kadar başka sen sor aklına geleni :) S sadekokos

Sen anlattikca bn heycsnlandim resmen pki emzirmeyle ilgili falb yardimci oluyorlarmi bi egitim flan oluyomu

Sağlıkla yaşarsın inşallah çok güzel bi duygu :) ilk getirdikleri zaman tarif ediyolar şöyle tut kolunu elini falan diye de öyle uzun uzun değil bebek emmeye başlayınca gidiyorlar S sadekokos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…