• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Gazi Tıp Fakültesinde Doğum Yapanlar

İyi akşamlar arkadaşlar bugün gittim aşırı yoğunluk vardı doktorla konuşamadım hem fırsat olmadı hem bi anlık unuttum ama başka birilerine sordum doğumhaneyi bilen doğuma ameliyat önlüğü ile giriliyormuş ve sonrasında elbise şeklinde gecelik istiyorlarmış rahat kontrol yapabilme açısından

Saol canimm dogum icin doktor secimi yok di mi ? Para verip prof ayarlanamiyor mu ben de onu konusucam yaa haftaya gidicem bakalim.

Yok bildiğim kadarıyla hangi doktor varsa doğum yapacağın zaman o giriyor para verip özel oda ayarlanıyor da hocaları çok iyi bilmiyorum :) Telasli_Anne Telasli_Anne

Herkesin beklentisi belki farklı olur ama ben ilk başlarda bi kaç kez özele de gittim ama burda içim daha rahat etti hani bazen sıra gelmiyo bekleme süresi uzuyo falan ama doktorları güven verdi şu ana kadar hangi doktor olursa kendimi emanet ederim gibi Allah bozmasın da :)

Gelişimi bi hafta önde gözüktü onda problem yok çok şükür de eşi aşağıdaymış biraz 2 hafta sonra tekrar çağırdı sezaryen ihtimali var mı normal doğuma engel mi ona bakalım dedi bide bana şeker yüklemesi yapılmamıştı o aralar gitmemiştim pazartesi o yapılacak inşallah S sadekokos

Herkesin beklentisi belki farklı olur ama ben ilk başlarda bi kaç kez özele de gittim ama burda içim daha rahat etti hani bazen sıra gelmiyo bekleme süresi uzuyo falan ama doktorları güven verdi şu ana kadar hangi doktor olursa kendimi emanet ederim gibi Allah bozmasın da :)

S sadekokos da ayni dusuncede. Oda cok memnun. Sanirim ben de bi baslasam ayni dusunceye giricem. Hastaneye gidince bi sorcam oluyomuymus oyle ikiz ya korkuyorum yani. Bakalim ne zaman 9.kata gecicez. bu hafta tup bebekte isim bitiyorsa artik yukariya gelirim. Cok saol.

Sanirim sezeryan olacagi zaman hoca yapiyo universitede 300 mu ne oyle bi ucreti oluyomus. Ozel odada 300 lira gibi biseydi heralde. burda eski yazismalarda bi arkadas soylemisti galiba benimde 13 unde randevum bakalim neler yapiyor oglusum :))

İkiz olunca buyuk ihtimal sezeryan olur herhalde ya. Hayirlisi bakalim. Cok saolun kizlar. Guzel haberler alalim insallah saglikla gelsinler bebiskolar.

Merhabalar, ben ağrı şikayetiyle 4 kez gazi kadın doğumda yattım. Çok memnun kaldım, doktorları çok bilgililer. Sanırım doğuma o sırada hangi doktor varsa o giriyormuş. Benim doktorum Prof. Onur Karabacak, gazide doğum yapmak istersem doğuma kendisinin girmesinin yasak olduğunu, nöbetçi doktorun girebileceğini söyledi. Özel odaları güzel, ben tavsiye ederim.

Ben ikizimin birini kaybettim arkadaslar. Cok kotu oldum. Ordan da ayrildim arkadasimin tavsiyesiyle bir profesore gidiyorum artik. Durumum biraz riskli oldugu icin onunla devam edicez. Dogumu da tabii ozelde yaptiriyor.

arkadaslar bi sorum olacak bide ricam kac gundur okuyorun yorumlarinizi benim 2.5 yasinda bir oglum var sezeryenla dogum yaptim 2.oglumuda 9 ay once sezaryanla dogrdm 50 gunlukkende kaybettim bebegimi 2.sezeryanimda cok zor oldu hissediyorum dememe ragmen canli canli kestiler resmen bagrmamla uyuttular beni ben tekrar hamile kalmak istyorum bu aciyi dindirmek icin ama dogumdanda cok korkuyorum deniz hocaya kalmadan once gitsem muayene edip beni hamile kalmami desteklermi daha 9 ay oldu sezeryan olali yoksa kalmami der bana bide kesin sezeryanima o girer mi guvenebilecegim bi doktorun girmesini istyorum korkum cok ama evlat acimda cok lutfen yardmci olun

Poliklinik kısmında takip oluyorum malesef bilemiyorum sorduğunuz soruların cevabını yani hocaları da tanımıyorum açıkçası G gul_sah94 Allah gönül ferahlığı versin

Telasli_Anne Telasli_Anne insallah diger yavrunu hayirlisiyla saglikli alirsin kucagina.
G gul_sah94 bende poliklinik kisminda muayene oldugum icin bisey diyemiyorum ancak deniz hoca hakkinda duydugum yorumlar hep olumluydu. Bence birgun randevu alip dene ilk intiba da hemen hemen belli olur guvenip guvenemeyecegin.

Bu arada benide bulanti kusma ve agri nedeniyle bu haftasonu yatirdilar hastanede ilgi guzel. beni nst ye bagladiklari oda dogum odasiymis tek kisilik rahat ve guzeldi. Normal dogumun 300 lira gibi bir ucreti varmis.

Back