Bn henuz gitmedim ama ilk kontrol icin devlet hastanesine gitcm .ozel hastaneler arastiriyorum bi yandan ama cok maliyetli.Kimse bizi bilgilendirmicek sanirimSen kime gidiosun kontrole eliff006
Kalp atisini duydunmu sen sadekokos
Dogru soyluyorsun bnde dusunmuyor degilim.ama devlet hastanelrndede insan cani kiymetli olmayinca korkutuyo bniAma devlet hastanesine tip fakultelerine ozel hastaneden daha cok guvenirim tek istegim dogum sancimi kendim veya esimle cekebilmek yanibtek kisilik odalari olan bir yer istiyorum
Arkadaşlar merhaba,
Hastane araştırmaktan bir hal oldum artık. Forumlara bakıorum da en son 2009 yılında gazi tıp fakültesindeki doğum şartlarından konuşulmuş. Yakın zamanda orda doğum yapan varmı acaba? Duyduğuma göre özel kendi odanda doğum yapabiliryormussun kendi doktorun doğumuna girebiliyormuş gibi şeyler duyuyorum. Gerçekten şartları bilen yakın zamanda gazi tıp fakültesinde doğum yapmış veya kontrollere giden varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
Dr prof mu.ozeline mi gidiyorsunuz acebaGeneliğimi öğrendiğimden beri (hatta öncesinde de) Gazi Üniversitesi'ndeki Deniz Karçaaltıncaba hocaya gidiyorum, perinatolog kendisi. Çok memnunum, çok güzel ilgileniyor. Sezeryam doğum olursa kendisinin gireceğini, normal doğum olursa görevli doktorların gireceğini söylemişti birkaç ay önce. Yarın kontrolüm var, genel şartlar hakkında konuşacağım bakalım. :) Tek kişilik oda+refakatçi bir gece için 300 tl idi sanırım. Bence çok ucuz. Odaları görmedim ancak. Dediğim gibi yarın kontrole gidince hoca kime yönlendirirse onla görüşeceğim bakalım. Konuyu takipteyim gene de.
Serkaps tek kisilik oda + refakatci demissin ya dogumuda kendi odandami yapiyormussun acaba 300 tl verince eger oyleyse hic dusunmeden oraya gidecegim birde muayenelerde ucret oduyormusun ? Mesut okten diye bir hoca varmis oda cok iyiymis diye duydum.Geneliğimi öğrendiğimden beri (hatta öncesinde de) Gazi Üniversitesi'ndeki Deniz Karçaaltıncaba hocaya gidiyorum, perinatolog kendisi. Çok memnunum, çok güzel ilgileniyor. Sezeryam doğum olursa kendisinin gireceğini, normal doğum olursa görevli doktorların gireceğini söylemişti birkaç ay önce. Yarın kontrolüm var, genel şartlar hakkında konuşacağım bakalım. :) Tek kişilik oda+refakatçi bir gece için 300 tl idi sanırım. Bence çok ucuz. Odaları görmedim ancak. Dediğim gibi yarın kontrole gidince hoca kime yönlendirirse onla görüşeceğim bakalım. Konuyu takipteyim gene de.
Dr prof mu.ozeline mi gidiyorsunuz aceba
Serkaps tek kisilik oda + refakatci demissin ya dogumuda kendi odandami yapiyormussun acaba 300 tl verince eger oyleyse hic dusunmeden oraya gidecegim birde muayenelerde ucret oduyormusun ? Mesut okten diye bir hoca varmis oda cok iyiymis diye duydum.
Eger dogumu kendi odanda yapiyorsan hemen ordan randevu alacagim :) sanirim en cok korktugum bu herkesle birarada sanci odasinda yakinlarimdan uzak olmak istemiyorum. Eger gorusmenden sonra bizi gene bilgilendirsen cok sevinirim gercekten
Yok özeline gitmiyorum, daha doğrusu muayenehanesine, yok çünkü. Öğretim görevlisine muayene oluyorum ben, 122 tl idi sanırım ücreti.
122 tl idi sanırım öğretim görevlisi olduğu için. Polikliniklerde yakın zamanda ya 35 ya 45 tl oldu. Doğum odanda mı onu bilmiyorum, sanmıyorum da. Ama doğumdan sonra alındığın oda için o şartlar sanırım. Mesut hocayı sonradan ben de duydum, oradakilerden yani. Ama hem hocamdan memnun oldupum hem de kadın hoca istediğim için düşünmedim hiç. :) Deniz hoca hamileleri kabul etmiyor zaten, hamile kalmadan takibe başlıyor. Ama Mesut hocayı bilmiyorum.
Verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim serkaps. Su dogum kendi odanda olabiliyor olsaydi ii olurdu aslinda. Muayenelerinden sonra gene bilgilendirrsen sevinirim. Buarada senin nekadarlik
Doğuma da ekstra ücret verilmiyor ama hoca sezeryana girerse ücret alır sanırım diyr düşünüyorum. O da hoca almaz da hastane alır. Alınan bu 122 tl de hastaneye ödeniyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?