- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
Oncelikle hayirli olsun :)Kızlar bende 6+5 hamileyim yarın Gazi'ye gidicem deniz hocaya görünmek istiyorum inşlah kabul eder kabul etmezse poliklinikte bayan seçebiliyormuyuz yoksa kendilerimi yönlendiriyor
Ya öylemi cnm bende bayan doktor olsun istiyordumBuarada hocalar enson gebe takibi yapmiyordu ama sen genede sansini dene istersen :)
Kızlar bende 6+5 hamileyim yarın Gazi'ye gidicem deniz hocaya görünmek istiyorum inşlah kabul eder kabul etmezse poliklinikte bayan seçebiliyormuyuz yoksa kendilerimi yönlendiriyor
Çok teşekkür ederimBir ihtimal kabul edebilir, şansını dene bence. Ücret ödemeden önce danış bir de.
Ekleme: Deniz hoca hastalarını gebelikten önce kabul ediyor genelde ama seninki daha yeni olduğu için denemende fayda var bence.
Olur da 2.yi yaparsam ve Ankara'da olursam tekrar Deniz hocaya giderim ben.
Çok teşekkür ederim
Sen hocadan almayi dene gene de bi sansini zorla ama olmassa da bnce poliklinik kismina bi basla derim bn bi skinti yasamadim suana kadar sahsenYa öylemi cnm bende bayan doktor olsun istiyordum
Şimdi hastaneye geldim hocayı göremedim sekreteri yoğunluktan bakmıyormuş zaten bende polikliniğe gidicem hayırlısı bakalımSen hocadan almayi dene gene de bi sansini zorla ama olmassa da bnce poliklinik kismina bi basla derim bn bi skinti yasamadim suana kadar sahsen
Sıkma canini bence pisman olmicaksin :) aldinmi randevunuŞimdi hastaneye geldim hocayı göremedim sekreteri yoğunluktan bakmıyormuş zaten bende polikliniğe gidicem hayırlısı bakalım
Muayne oldum cnm memnun kaldım baya araştırıyorlar ikili tarama için gün verdiler işte bide kan idrar tahlili istedi onların sonucunu gösterecemSıkma canini bence pisman olmicaksin :) aldinmi randevunu
O sonuç verme nasıl oluyor anlamadım ztn randevu fln vermiyor saat 3 ten sonra sonuç gösterebilirsiniz dedi bana sonuçlar direk doktorun odasına mı gidiyor cnmSonuc gostermede kesin kavga gurultu olabilir korkmahayirlisiyla kucagina alirsin insallh
Ya benim 2li tarama 14 aralığa verdiler randevuyu o zaman eşimle gideyim bari 1 ay bebeğimi göremiycem o zmn[/QUOTE]Dimplesbaby bu arada ayrintili ultrason zamanina kadar perinatoloji bolumunde kontrollerin devam edicek benden tavsiye eger mumkunse esinde gelsin mutlaka cunku perinatolojinin ekranlari ve cihazlari cok guzel :) orda cok net gorebilir taramalar zaten uzun suruyor uzun uzun izlersiniz bebisinizi :)
[/QUOTE]Ya benim 2li tarama 14 aralığa verdiler randevuyu o zaman eşimle gideyim bari 1 ay bebeğimi göremiycem o zmn
Canım ben dün sordum doktorların özel muayenehaneleri var paralı oraya bile almadılar poliklinik te 12. Haftadan sonra hamile kabul etmiyormuş keşke ilk başta gitseydinkızlar bende etlik zübeyde hanıma gidiyorum da kafam çok karışık şimdilk normal doğum görünüyor çatı muayenesi olmadım daha ama korkumda var malum kalabalık bi yer çok kişi var gaziyi anlattınız kadarıyla iyimiş sanırım bnde gitsem acaba alırlarmı bu haftada öle özel odası fln varsa onu anlştınzmı şimdiden
sorma ya bilemedm işte ilk başta orsya gittk gerçi 7 haftama kdr zekai tahirdeyim orayı beğenmedm etlikte halamın kızı doğum yaptı bikaç tanıdık fln o yüzden gittim de birde normal doğum korkusuda var bazen aklıma özele gidip sezaryen olmakda istedim oluyor anlayacn karmn çorman oldum iyiceCanım ben dün sordum doktorların özel muayenehaneleri var paralı oraya bile almadılar poliklinik te 12. Haftadan sonra hamile kabul etmiyormuş keşke ilk başta gitseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?