Gelinlik Modelleri Ankara Fazilet modaevinde gelinlik diktiren var mı?

drusella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
819
3
96
Ankara
Selam kızlar, temmuz ayında olacak düğünüm için gelinlik diktireceğimbayanssulusmile. Ankara'da Tunalı Hilmi Caddesinde Fazilet modaevinde güzel bir model beğendim. Fiyat da uygun geldi. Ancak bu modaevini tavsiye eden kimse henüz olmadı. Kendisi ya da bir tanıdığı burada gelinlik diktiren var mı aramızda?bilmiyorumkismile

benim 6 ay evvel kardeşim evlendi,ve gelinliği fazilet moda evinde dikildi...
bildiğim kadarıyla kapatıcağım felan diyordu yada devredicekti,eğerki aynı kişi ise bence güvenin biz çok memnun kaldık...
beğendiği modeli süper dikti

fazilet hanımla bir fotosu kardeşimin ve tabiki gelinliği...
aynı kişi dimi bahsettiğimiz:))

alıntı olmasında birazdan sileyim

Son düzenleme:
fazilet hanımda çok şeker çok tatlı bir insan...
düğünüzüde geldi:)
inşallah sizde hayalinizin gelinliğini giyer mutlu olursunuz

ayyy çok güzelmiş gelinliği kardeşinizin ve kardeşinize yakışmış.ilerde evlenirsem bende diktireceğim.hazırlar hiç sevmiyorum herkes üzerinde deniyor veye kullanılan gelinlikleri satıyorlar kullanılmadı diye en güzeli diktirmek.diktirmenin fiyatı ne kadar

ayyy çok güzelmiş gelinliği kardeşinizin ve kardeşinize yakışmış.ilerde evlenirsem bende diktireceğim.hazırlar hiç sevmiyorum herkes üzerinde deniyor veye kullanılan gelinlikleri satıyorlar kullanılmadı diye en güzeli diktirmek.diktirmenin fiyatı ne kadar

çok teşekkürler canım..
seçtiğin modele kumaşın türüne göre değişir canım fiyatları

benim 6 ay evvel kardeşim evlendi,ve gelinliği fazilet moda evinde dikildi...
bildiğim kadarıyla kapatıcağım felan diyordu yada devredicekti,eğerki aynı kişi ise bence güvenin biz çok memnun kaldık...
beğendiği modeli süper dikti

Özlem verdiğin bilgi için ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Ben kendi açtığım başlığa abone olmadığım için :oklava: mesajınla ilgili uyarı almadım maalesef, kardeşinin gelinliğini de göremedim senağlama. Eminim çok güzel bir gelin olmuştur, ona da mutluluklar dilerim.
Fazilet hanım google taramasında fazilet modaevi aramasında çıkan bayan. Devretmediğini tahmin ediyorum, ancak ciddi bir indirime gitmiş çevredeki diğer modaevlerine göre. İçerdeki hazır gelinlikleri gördüm hepsi çok güzeldi. Ben farklı bir model istediğim için baştan dikilmesi gerekiyor. Gelinliğim dikildiğinde buradan sizlerle paylaşacağım, memnun kalırsam modaevini sizlere de tavsiye edeceğim kızlar.

özlemin de dediği gibi dikim fiyatı modele kumaşa ve modaevine göre çok değişiyor. Benim beğendiğim model son derece sade, fransız danteli, swarovsky taş vs. malzeme kullanılmadığı için uygun fiyatlı modellerden biri. Yine tunalıda aynı tarz gelinlik dikimi sorduğum iki modaevi 2000 ve 1700 tl fiyat verirken Fazilet modaevi i 1500 tl dedi. Şayet aynı memnuniyeti yaşayacaksam aynı gelinliğe daha fazla para vermek gereksiz. Zaten öyle bir durumum da yok. İlerde diktirmeyi düşünürsen iyi bir araştırma yapmalısın ve umarım o güzel gününde seni mutlu edecek bir ayrıntı olur gelinliğin de opuyorumnanaktan.

özlemin de dediği gibi dikim fiyatı modele kumaşa ve modaevine göre çok değişiyor. Benim beğendiğim model son derece sade, fransız danteli, swarovsky taş vs. malzeme kullanılmadığı için uygun fiyatlı modellerden biri. Yine tunalıda aynı tarz gelinlik dikimi sorduğum iki modaevi 2000 ve 1700 tl fiyat verirken Fazilet modaevi i 1500 tl dedi. Şayet aynı memnuniyeti yaşayacaksam aynı gelinliğe daha fazla para vermek gereksiz. Zaten öyle bir durumum da yok. İlerde diktirmeyi düşünürsen iyi bir araştırma yapmalısın ve umarım o güzel gününde seni mutlu edecek bir ayrıntı olur gelinliğin de opuyorumnanaktan.

canım inşaalah.sonucu burada tekrar paylaşırsan sevinirim fikir sahibi olurum.ileride ankarada yaşayacağım için bu kısmet işleri lazım olursa bende orada diktiririm.sanada çççoookkk mutluluklaropuyorumnanaktan

ben 2007 de orda mezuniyet kıyafetimi diktirmiştim . Açıkçası kendimi övmeyi pek sevmem ama baloda herkesin gözünü üstümde bırakmıştım. Daha sonra da ablamım gelinliği için gittik hem onun gelinliği hemde abiye kıyafetimizi yine fazilet hanım dikti. Evleneceğim zamanda yine ona giderim gerçekten işinde çok titiz,işini iyi bilen ve severek yapan birisi bazen tunalıda gittiğimde yanına uğruyorum devretme gibi bi durumu yok hala devam ediyor. Ondan gönül rahatlığı içinde diktirebilirsin...

Back