- 23 Kasım 2022
- 166
- 68
- 18
- 32
- Konu Sahibi mucizemgelartk
-
Kaçıncı gün kese gördünüz kese ölçüsünüz kaç çıktı mm olarak birde bebek kontrolü için ne zaman çağırdılarMerhaba Ben Saadet Çelik. 3 buçuk yıldır evliyim. 28 yaşındayım, ve eşimle hiçbir sağlık problemi çıkmadı tahlillerimizde. Hep doğal bir şekilde çocuğunuz olur dediler. Muhakkakda öyledir. Doktorlar neden bizi avutsun ki. Neyse en az 3 4 kez yumurtalama zamanım takip edilerek çatlatma iğnesi vuruldum, ama olmadı. Sonra Etlik Zübeyde Hanım Eğitim Araştırma Kadın doğum Hastanesi'ni tamamen hiçbir fikir sahibi olmadan oraya randevu alıp gittim. Bütün tetkiklerimiz tekrar yapıldı. Bir sorun yoktu. Bu hastanenin interfilite bölümünde toplam 5 kere aşılama ama olmadı. Sonra Tekrar bu hastanenin Tüp bebek bölümüne yönlendirildim. Önce biraz tereddütlüydüm acaba tüp bebek işlemini özel bir hastanede yaparsam daha iyi mi olur diye düşündüm. Fakat biraz araştırmaya karar verdim. Bir Kaç sitede Prof. Dktr. Serdar Dilbaz ile ilgili çok güzel yorumlara denk geldim Ve Hocama güvenip Zübeyde Hanımda tüp bebek işlemine başladım. Ve iyiki başlamışım. Çünkü Serdar Dilbaz Hocam iyi bir doktor olmakla beraberinde, çok sıcak ve babacan birisi... Ekibinde ki insanlarda zira öyle. Tedavimi oldum bu süreçte bana destek olup çok iyi davrandılar, asla stres olmama izin vermediler. Tıpkı özel hastanede konforunda. Üstelik Serdar Hoca ve ekibi asla hastalarını bekletmiyorlar... Hemen ilgileniyorlar... Velhasıl şu anda gebeyim. Bu gün ultrasonda keseyide gördüm... Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese Nasip etsin. Bütün ekibe, Fatma ve Runa Özelçi Hocama, Embriyolog Hanım efendiye, Ve özellikle Prof. Serdar Dilbaz hocama çok çok teşekkür ederim. Alanında başarılı bir hoca. Hiç tereddüt etmeyin.. Tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah Serdar Hocam ve ekibini daima iyi ve yardımsever insanlar ile karşılaştırsın....
Çok teşekkür ederim yorumun için canm içimi rahatlattın inşallah senin de gebeliğin sağlıkla ilerlerMerhaba Ben Saadet Çelik. 3 buçuk yıldır evliyim. 28 yaşındayım, ve eşimle hiçbir sağlık problemi çıkmadı tahlillerimizde. Hep doğal bir şekilde çocuğunuz olur dediler. Muhakkakda öyledir. Doktorlar neden bizi avutsun ki. Neyse en az 3 4 kez yumurtalama zamanım takip edilerek çatlatma iğnesi vuruldum, ama olmadı. Sonra Etlik Zübeyde Hanım Eğitim Araştırma Kadın doğum Hastanesi'ni tamamen hiçbir fikir sahibi olmadan oraya randevu alıp gittim. Bütün tetkiklerimiz tekrar yapıldı. Bir sorun yoktu. Bu hastanenin interfilite bölümünde toplam 5 kere aşılama ama olmadı. Sonra Tekrar bu hastanenin Tüp bebek bölümüne yönlendirildim. Önce biraz tereddütlüydüm acaba tüp bebek işlemini özel bir hastanede yaparsam daha iyi mi olur diye düşündüm. Fakat biraz araştırmaya karar verdim. Bir Kaç sitede Prof. Dktr. Serdar Dilbaz ile ilgili çok güzel yorumlara denk geldim Ve Hocama güvenip Zübeyde Hanımda tüp bebek işlemine başladım. Ve iyiki başlamışım. Çünkü Serdar Dilbaz Hocam iyi bir doktor olmakla beraberinde, çok sıcak ve babacan birisi... Ekibinde ki insanlarda zira öyle. Tedavimi oldum bu süreçte bana destek olup çok iyi davrandılar, asla stres olmama izin vermediler. Tıpkı özel hastanede konforunda. Üstelik Serdar Hoca ve ekibi asla hastalarını bekletmiyorlar... Hemen ilgileniyorlar... Velhasıl şu anda gebeyim. Bu gün ultrasonda keseyide gördüm... Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese Nasip etsin. Bütün ekibe, Fatma ve Runa Özelçi Hocama, Embriyolog Hanım efendiye, Ve özellikle Prof. Serdar Dilbaz hocama çok çok teşekkür ederim. Alanında başarılı bir hoca. Hiç tereddüt etmeyin.. Tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah Serdar Hocam ve ekibini daima iyi ve yardımsever insanlar ile karşılaştırsın....
Merhaba saadetMerhaba Ben Saadet Çelik. 3 buçuk yıldır evliyim. 28 yaşındayım, ve eşimle hiçbir sağlık problemi çıkmadı tahlillerimizde. Hep doğal bir şekilde çocuğunuz olur dediler. Muhakkakda öyledir. Doktorlar neden bizi avutsun ki. Neyse en az 3 4 kez yumurtalama zamanım takip edilerek çatlatma iğnesi vuruldum, ama olmadı. Sonra Etlik Zübeyde Hanım Eğitim Araştırma Kadın doğum Hastanesi'ni tamamen hiçbir fikir sahibi olmadan oraya randevu alıp gittim. Bütün tetkiklerimiz tekrar yapıldı. Bir sorun yoktu. Bu hastanenin interfilite bölümünde toplam 5 kere aşılama ama olmadı. Sonra Tekrar bu hastanenin Tüp bebek bölümüne yönlendirildim. Önce biraz tereddütlüydüm acaba tüp bebek işlemini özel bir hastanede yaparsam daha iyi mi olur diye düşündüm. Fakat biraz araştırmaya karar verdim. Bir Kaç sitede Prof. Dktr. Serdar Dilbaz ile ilgili çok güzel yorumlara denk geldim Ve Hocama güvenip Zübeyde Hanımda tüp bebek işlemine başladım. Ve iyiki başlamışım. Çünkü Serdar Dilbaz Hocam iyi bir doktor olmakla beraberinde, çok sıcak ve babacan birisi... Ekibinde ki insanlarda zira öyle. Tedavimi oldum bu süreçte bana destek olup çok iyi davrandılar, asla stres olmama izin vermediler. Tıpkı özel hastanede konforunda. Üstelik Serdar Hoca ve ekibi asla hastalarını bekletmiyorlar... Hemen ilgileniyorlar... Velhasıl şu anda gebeyim. Bu gün ultrasonda keseyide gördüm... Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese Nasip etsin. Bütün ekibe, Fatma ve Runa Özelçi Hocama, Embriyolog Hanım efendiye, Ve özellikle Prof. Serdar Dilbaz hocama çok çok teşekkür ederim. Alanında başarılı bir hoca. Hiç tereddüt etmeyin.. Tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah Serdar Hocam ve ekibini daima iyi ve yardımsever insanlar ile karşılaştırsın....
Bende zübeyde hanımda 2.aşılamamı oldum tüp bebeğe başlamak için 5 defa aşılamamı yaptırmamız gerekiyorMerhaba saadet
Çok sevindim sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun. Devlette tüp bebek yaptirmak için 5 aşılama şartı mı var ben 2 diye biliyordmMerhaba Ben Saadet Çelik. 3 buçuk yıldır evliyim. 28 yaşındayım, ve eşimle hiçbir sağlık problemi çıkmadı tahlillerimizde. Hep doğal bir şekilde çocuğunuz olur dediler. Muhakkakda öyledir. Doktorlar neden bizi avutsun ki. Neyse en az 3 4 kez yumurtalama zamanım takip edilerek çatlatma iğnesi vuruldum, ama olmadı. Sonra Etlik Zübeyde Hanım Eğitim Araştırma Kadın doğum Hastanesi'ni tamamen hiçbir fikir sahibi olmadan oraya randevu alıp gittim. Bütün tetkiklerimiz tekrar yapıldı. Bir sorun yoktu. Bu hastanenin interfilite bölümünde toplam 5 kere aşılama ama olmadı. Sonra Tekrar bu hastanenin Tüp bebek bölümüne yönlendirildim. Önce biraz tereddütlüydüm acaba tüp bebek işlemini özel bir hastanede yaparsam daha iyi mi olur diye düşündüm. Fakat biraz araştırmaya karar verdim. Bir Kaç sitede Prof. Dktr. Serdar Dilbaz ile ilgili çok güzel yorumlara denk geldim Ve Hocama güvenip Zübeyde Hanımda tüp bebek işlemine başladım. Ve iyiki başlamışım. Çünkü Serdar Dilbaz Hocam iyi bir doktor olmakla beraberinde, çok sıcak ve babacan birisi... Ekibinde ki insanlarda zira öyle. Tedavimi oldum bu süreçte bana destek olup çok iyi davrandılar, asla stres olmama izin vermediler. Tıpkı özel hastanede konforunda. Üstelik Serdar Hoca ve ekibi asla hastalarını bekletmiyorlar... Hemen ilgileniyorlar... Velhasıl şu anda gebeyim. Bu gün ultrasonda keseyide gördüm... Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese Nasip etsin. Bütün ekibe, Fatma ve Runa Özelçi Hocama, Embriyolog Hanım efendiye, Ve özellikle Prof. Serdar Dilbaz hocama çok çok teşekkür ederim. Alanında başarılı bir hoca. Hiç tereddüt etmeyin.. Tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah Serdar Hocam ve ekibini daima iyi ve yardımsever insanlar ile karşılaştırsın....
Merhaba bisey sorabilir miyim, serdar dilbaza randevu alacagim asilama yaptiracagim ama asistan bakiyor onun yerine, siz nasil muayane oldunuz acabaMerhaba Ben Saadet Çelik. 3 buçuk yıldır evliyim. 28 yaşındayım, ve eşimle hiçbir sağlık problemi çıkmadı tahlillerimizde. Hep doğal bir şekilde çocuğunuz olur dediler. Muhakkakda öyledir. Doktorlar neden bizi avutsun ki. Neyse en az 3 4 kez yumurtalama zamanım takip edilerek çatlatma iğnesi vuruldum, ama olmadı. Sonra Etlik Zübeyde Hanım Eğitim Araştırma Kadın doğum Hastanesi'ni tamamen hiçbir fikir sahibi olmadan oraya randevu alıp gittim. Bütün tetkiklerimiz tekrar yapıldı. Bir sorun yoktu. Bu hastanenin interfilite bölümünde toplam 5 kere aşılama ama olmadı. Sonra Tekrar bu hastanenin Tüp bebek bölümüne yönlendirildim. Önce biraz tereddütlüydüm acaba tüp bebek işlemini özel bir hastanede yaparsam daha iyi mi olur diye düşündüm. Fakat biraz araştırmaya karar verdim. Bir Kaç sitede Prof. Dktr. Serdar Dilbaz ile ilgili çok güzel yorumlara denk geldim Ve Hocama güvenip Zübeyde Hanımda tüp bebek işlemine başladım. Ve iyiki başlamışım. Çünkü Serdar Dilbaz Hocam iyi bir doktor olmakla beraberinde, çok sıcak ve babacan birisi... Ekibinde ki insanlarda zira öyle. Tedavimi oldum bu süreçte bana destek olup çok iyi davrandılar, asla stres olmama izin vermediler. Tıpkı özel hastanede konforunda. Üstelik Serdar Hoca ve ekibi asla hastalarını bekletmiyorlar... Hemen ilgileniyorlar... Velhasıl şu anda gebeyim. Bu gün ultrasonda keseyide gördüm... Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese Nasip etsin. Bütün ekibe, Fatma ve Runa Özelçi Hocama, Embriyolog Hanım efendiye, Ve özellikle Prof. Serdar Dilbaz hocama çok çok teşekkür ederim. Alanında başarılı bir hoca. Hiç tereddüt etmeyin.. Tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah Serdar Hocam ve ekibini daima iyi ve yardımsever insanlar ile karşılaştırsın....
Merhaba bisey sorabilir miyim, serdar dilbaza randevu alacagim asilama yaptiracagim ama asistan bakiyor onun yerine, siz nasil muayane oldunuz acabaBende zübeyde hanımda 2.aşılamamı oldum tüp bebeğe başlamak için 5 defa aşılamamı yaptırmamız gerekiyor
Prof.dr serdar dilbaz ücretli mi yapiyor tüp bebek tedavisini.universite hastanelerinde ki prof Dr tedavisi özelle hemen hemen aynı fiyattaMerhaba Ben Saadet Çelik. 3 buçuk yıldır evliyim. 28 yaşındayım, ve eşimle hiçbir sağlık problemi çıkmadı tahlillerimizde. Hep doğal bir şekilde çocuğunuz olur dediler. Muhakkakda öyledir. Doktorlar neden bizi avutsun ki. Neyse en az 3 4 kez yumurtalama zamanım takip edilerek çatlatma iğnesi vuruldum, ama olmadı. Sonra Etlik Zübeyde Hanım Eğitim Araştırma Kadın doğum Hastanesi'ni tamamen hiçbir fikir sahibi olmadan oraya randevu alıp gittim. Bütün tetkiklerimiz tekrar yapıldı. Bir sorun yoktu. Bu hastanenin interfilite bölümünde toplam 5 kere aşılama ama olmadı. Sonra Tekrar bu hastanenin Tüp bebek bölümüne yönlendirildim. Önce biraz tereddütlüydüm acaba tüp bebek işlemini özel bir hastanede yaparsam daha iyi mi olur diye düşündüm. Fakat biraz araştırmaya karar verdim. Bir Kaç sitede Prof. Dktr. Serdar Dilbaz ile ilgili çok güzel yorumlara denk geldim Ve Hocama güvenip Zübeyde Hanımda tüp bebek işlemine başladım. Ve iyiki başlamışım. Çünkü Serdar Dilbaz Hocam iyi bir doktor olmakla beraberinde, çok sıcak ve babacan birisi... Ekibinde ki insanlarda zira öyle. Tedavimi oldum bu süreçte bana destek olup çok iyi davrandılar, asla stres olmama izin vermediler. Tıpkı özel hastanede konforunda. Üstelik Serdar Hoca ve ekibi asla hastalarını bekletmiyorlar... Hemen ilgileniyorlar... Velhasıl şu anda gebeyim. Bu gün ultrasonda keseyide gördüm... Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese Nasip etsin. Bütün ekibe, Fatma ve Runa Özelçi Hocama, Embriyolog Hanım efendiye, Ve özellikle Prof. Serdar Dilbaz hocama çok çok teşekkür ederim. Alanında başarılı bir hoca. Hiç tereddüt etmeyin.. Tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah Serdar Hocam ve ekibini daima iyi ve yardımsever insanlar ile karşılaştırsın....
merhaba bende sürece başlamak üzereyim aynı hastanede toplamda ne kadar sürdü tüm bu işlemler merak ettim deBizim de Serdar Dilbaz hoca ile Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yollarımız kesişti. Benim Amh değerim düşük olduğundan dolayı direkt Tüp Bebek bölümüne yönlendirdiler. Serdar Hocam, diğer doktorlarımız ve hemşirelerimiz bizimle çok güzel ilgilendiler. Bilgilendirmeleri bizim için çok açıklayıcı oldu. İlk tüp bebek denememizde olumlu sonuç aldık. Şu an yolun çok başında olmamıza rağmen bir çok çare arayan ailenin umudu olsun diye yazıyorum. Serdar Hocam ve ekibine güvenebilirsiniz.
Merhaba ozelden fiyat hakkinda bilgi verebilir misiniz ne kadar dediler sizemerhaba bende sürece başlamak üzereyim aynı hastanede toplamda ne kadar sürdü tüm bu işlemler merak ettim de
Merhaba serdar hoca ucreti ne kadar onu ogrenebildiniz miProf.dr serdar dilbaz ücretli mi yapiyor tüp bebek tedavisini.universite hastanelerinde ki prof Dr tedavisi özelle hemen hemen aynı fiyatta
Merhaba tup bebek ucreti hakkinda ne dediler eger burdan yazamaz iseniz ozelden yazmaniz mumkun muBende zübeyde hanımda 2.aşılamamı oldum tüp bebeğe başlamak için 5 defa aşılamamı yaptırmamız gerekiyor
Merhaba rahatsiz ediyorum ucreti ne peki ozeller kle ayni miMerhaba Ben Saadet Çelik. 3 buçuk yıldır evliyim. 28 yaşındayım, ve eşimle hiçbir sağlık problemi çıkmadı tahlillerimizde. Hep doğal bir şekilde çocuğunuz olur dediler. Muhakkakda öyledir. Doktorlar neden bizi avutsun ki. Neyse en az 3 4 kez yumurtalama zamanım takip edilerek çatlatma iğnesi vuruldum, ama olmadı. Sonra Etlik Zübeyde Hanım Eğitim Araştırma Kadın doğum Hastanesi'ni tamamen hiçbir fikir sahibi olmadan oraya randevu alıp gittim. Bütün tetkiklerimiz tekrar yapıldı. Bir sorun yoktu. Bu hastanenin interfilite bölümünde toplam 5 kere aşılama ama olmadı. Sonra Tekrar bu hastanenin Tüp bebek bölümüne yönlendirildim. Önce biraz tereddütlüydüm acaba tüp bebek işlemini özel bir hastanede yaparsam daha iyi mi olur diye düşündüm. Fakat biraz araştırmaya karar verdim. Bir Kaç sitede Prof. Dktr. Serdar Dilbaz ile ilgili çok güzel yorumlara denk geldim Ve Hocama güvenip Zübeyde Hanımda tüp bebek işlemine başladım. Ve iyiki başlamışım. Çünkü Serdar Dilbaz Hocam iyi bir doktor olmakla beraberinde, çok sıcak ve babacan birisi... Ekibinde ki insanlarda zira öyle. Tedavimi oldum bu süreçte bana destek olup çok iyi davrandılar, asla stres olmama izin vermediler. Tıpkı özel hastanede konforunda. Üstelik Serdar Hoca ve ekibi asla hastalarını bekletmiyorlar... Hemen ilgileniyorlar... Velhasıl şu anda gebeyim. Bu gün ultrasonda keseyide gördüm... Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese Nasip etsin. Bütün ekibe, Fatma ve Runa Özelçi Hocama, Embriyolog Hanım efendiye, Ve özellikle Prof. Serdar Dilbaz hocama çok çok teşekkür ederim. Alanında başarılı bir hoca. Hiç tereddüt etmeyin.. Tekrar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah Serdar Hocam ve ekibini daima iyi ve yardımsever insanlar ile karşılaştırsın....
Merhaba ucret olarak nasil pekiEvet tüp bebekde etlik zübeyde hanım çok başarılı isterseniz denemenizi orda değerlendirin
merhaba. biz 4 yıldır evliyiz. çocugumuz olmadı.etlik zübeyde hanımdan artık baslamak istiyorum.yani yeni başlayanlar için nasıl oluyor. ne yapmamız lazım.ilk hangi bölümlere gidiliyor.doktorlar nasıl.önerdiğiniz doktor.aşılama için tavsiye ettiğiniz doktor var mı.tesekkür ederim şimdiden.allah razı olsunMerhaba rahatsiz ediyorum ucreti ne peki ozeller kle ayni mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?