- 29 Ağustos 2018
- 3.993
- 4.143
-
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
Allahtan raporluymus raporsuz kac tutar allah bilir bide destek vercek dewlet bn bu kadar fazla dusunmemistim uzuldum nys nasip demekki en son care tup bebek simdilik bkleyimde asilamanin 7 hakkinida kullanayim zor yani allah yardimcimiz olsun.Canım bize toplam 2000 tl civarına mal oldu 1500 tl ilaçlar 400 tl de hastaneye transfer ücreti ödedik rapor çıkarırken bize bir şart sunulmadı erkek faktörlü olduğu için sadece 900 gün sigorta şartımız vardı.
Bencede devlet bence bütün masrafları karşılamalı tüp bebekte en kısa zamanda Rabbim nasip etsin sizede bir arkadaşa rapor çıkmadı yaşi 40 olduğu için 12.000 tl ye mal olmusAllahtan raporluymus raporsuz kac tutar allah bilir bide destek vercek dewlet bn bu kadar fazla dusunmemistim uzuldum nys nasip demekki en son care tup bebek simdilik bkleyimde asilamanin 7 hakkinida kullanayim zor yani allah yardimcimiz olsun.
Oha ya ya tamami olmasada en azindan 200 300 olsa sonucda biz varlikdan degil yoklukdan dewlete gidioruz zaten bi acımız var imkani olan var imkani olmayan var cok kotu bi durumBencede devlet bence bütün masrafları karşılamalı tüp bebekte en kısa zamanda Rabbim nasip etsin sizede bir arkadaşa rapor çıkmadı yaşi 40 olduğu için 12.000 tl ye mal olmus
Aynen öyle canım manevi ve piskolojik olarak zor bir süreç zaten birde maddiyat girince içine daha zor.Oha ya ya tamami olmasada en azindan 200 300 olsa sonucda biz varlikdan degil yoklukdan dewlete gidioruz zaten bi acımız var imkani olan var imkani olmayan var cok kotu bi durum
Cümlemize allah yardim etsin şu hastanelere düşmeden saglikli hayirlu ewlat nasip etsin kuzum ne diyimAynen öyle canım manevi ve piskolojik olarak zor bir süreç zaten birde maddiyat girince içine daha zor.
Amin canim ben transfer oldum cuma günü şuanda sonuç için gün sayiyorumCümlemize allah yardim etsin şu hastanelere düşmeden saglikli hayirlu ewlat nasip etsin kuzum ne diyim
Çok sevindim Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallahEvet başladık bugün transferimiz oldu cnm
Amin kuzum inşallah Rabbim hepimize nasip etsinÇok sevindim Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah
Hadi insallah guzl sonuclarlaAmin canim ben transfer oldum cuma günü şuanda sonuç için gün sayiyorum
Amin kuzum insallahHadi insallah guzl sonuclarla
HahahaBurdan pozitif sonuç alan varmi arkadaşlar, yada tedaviye devam eden?
Merhabalar konunun üzerinden çok geçmiş ama ben Zübeyde hanımda tüp bebek tedavisine başladım ve 900 pirim günümüz tutmuyor raporsuz olacak malesef. Siz fiyat alabildiniz mi ?Merhaba ... Zübeyde hanımda raporsuz tüp bebek ne kadar bir bilginiz var mı?
Canim naptin? tedaviye baslayabildinmi?Merhabalar konunun üzerinden çok geçmiş ama ben Zübeyde hanımda tüp bebek tedavisine başladım ve 900 pirim günümüz tutmuyor raporsuz olacak malesef. Siz fiyat alabildiniz mi ?
Merhaba canım ben özele geçtim bahçeci tüp Bebek merkezine. Şu an adet olmayı bekliyorum tedavi başlayacak aksi gibi her ay gecikmeyen adetim 4 gün geciktiCanim naptin? tedaviye baslayabildinmi?
Sevindim senin adina, hayirli olsun. Berfu hocayami?Merhaba canım ben özele geçtim bahçeci tüp Bebek merkezine. Şu an adet olmayı bekliyorum tedavi başlayacak aksi gibi her ay gecikmeyen adetim 4 gün geciktisanırım histereskopi ve rah filmi geciktirdi bı adet olabilirsem tedaviye başlayacağız inşallah
TeşekkürlerrSevindim senin adina, hayirli olsun. Berfu hocayami?
Cok ilginc yaa. İlac filan kullanmismiydin? 9 gun gecikme uzun bir sure.TeşekkürlerrSelen hocaya gidiyorum çünkü Allah'a şükür ben de bir şey yok o yüzden doçent tercih etmedim ve bu arada 9 gün oldu hala adet olmadım sinirim bozuldu iyice.. doktorum test yaptır dedi o da negatif
Yok ya hiç bir şey kullanmadım ben de boş boş bekliyorum elimden başka bir şey gelmiyorCok ilginc yaa. İlac filan kullanmismiydin? 9 gun gecikme uzun bir sure.